Zmeul cel rau Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Total neinteresant linkul! Nu s-a strans lume sa injure conservarii. De fapt nu se injura deloc. Link to comment
Satori Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Ai rabdare, e inca proaspat. Trecand de ironia ta atat de ieftina incat nu e demna nici de ce o sa fie topicul ala, o sa inceapa cu "inconstientii de bani gata" imediat si, inevitabil, o sa o dea in injuraturi. Si nu ca nu ar avea dreptate. R6 + fara carnet = ti-o iei, mai devreme sau mai tarziu. Link to comment
BogdanG Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Ok, si de accidentul de pe drumul Arad-Timisoara ce zici? Motorist vechi care avand 200km/h a intrat direct sub TIR. Smecherie maxima, NU ? Link to comment
Satori Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Nu zic nimic, ca nu stiu nimic. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Ai rabdare, e inca proaspat. Trecand de ironia ta atat de ieftina incat nu e demna nici de ce o sa fie topicul ala, o sa inceapa cu "inconstientii de bani gata" imediat si, inevitabil, o sa o dea in injuraturi. Si nu ca nu ar avea dreptate. R6 + fara carnet = ti-o iei, mai devreme sau mai tarziu. Topicul are deja 14 pagini. Hai sa ii fac un rezumat: Bla, bla, bla, joc de glezne, voci timide "da, asa e, nu avea permis" ce se pierd in marea masa a celorlalte care o dau de gard, se poate sau nu parcurge curba aia cu 110 km/h !!!!???!! (cred ca sunt vreo 3 pagini cu problema asta). Nu vezi niciun "inconstient de bani gata" sau ceva asemanator in tot topicul, cel mult o ironie mica. Am avut dreptate! Link to comment
Mircea Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Ieri la Mogosoaia, imediat dupa trecerea la nivel cu calea ferata.Un camion 6x4 vede in fata la circa 500 m control trafic ARR si ca sa-l evite vireaza brusc peste linia continua pe un drum prin padurea Mogosoaia inchis circulatiei publice (drumul duce la o unitate militara CF). De pe contrasens un Ford Fiesta albastru, modelul foarte vechi, ce venea tare se sperie si pune frana la blana derapand spre dreapta, il fura acostamentul si se infige direct sub rotile camionului. Politie, descarcerare etc, Fordul era infipt pana la banchetele din spate, nu stiu daca a mai scapat cineva... Ironia sortii este ca daca cel cu fordul nu frana asa, nu se intampla nimic, practic el a lovit autocamionul la circa 2 m pe straduta laterala... Link to comment
Satori Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Am avut dreptate! Doar la partea cu "inconstient de bani gata", se pare ca asta nu era, dar daca muncesti pentru bani nu inseamna ca stii sa ii si folosesti. In rest, toti, intr-un fel sau altul il acuza. Chiar si cea cu 110kmh e o acuza, faptul ca se poate (ma indoiesc) nu inseamna ca trebuie sa o incerci daca nu ai experienta (acuza) si cu pasager (acuza). Dar daca mai intai ti-ai format o parere si apoi citesti, da, o sa ai dreptate tot timpul si numai pentru tine o sa aiba importanta dreptatea asta. Pe de alta parte, uneori merita sa citesti 300 de posturi ca sa dai de unul ca acesta. (si urmatorul) Politistul si medicul. Insa tu nu o sa le vezi, tu ai hotarat deja ca "o sa planga dupa o masina dupa care sa dea vina" si esti multumit si fericit. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Le citisem, erau printre vocile timide. Fii tu calm! Si tocmai, ideea era ca nu au dupa ce sa planga si o sa o dea de gard. Si au dat-o. La modul figurat de data asta. Atacurile la adresa categoriei din care face parte accidentatul au fost mult mai domoale decat ar fi fost pentru un "conservar". Grad mare de ipocrizie... Link to comment
Satori Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Inteligenta si bunul simt sunt, prin definitie, timide. Fiecare, insa, citeste ce vrea. Sau deloc, ca oricum au deja o parere. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Eu iti recomand totusi sa citesti. Link to comment
Satori Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Mersi. Oricum, nu ar trebui sa recomanzi ce nu poti face. Nu de alta, dar nu ai cum sa ma verifici. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Bun sfat. Urmeaza-l! Link to comment
Satori Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Nu mai poti? Haide, haide, straduieste-te. Sau pune mana sa citesti. Prima pagina nu conteaza, e doar de stabilire ce si cum. Postul 11 se refera la faptul ca nu avea carnet si la speranta ca o sa vina iar aplaudacii, motiv de scandal. Postul 12 este neutru. Postul 13 este util, ofera o explicatie, sursa greselii. Postul 14 este o parere subiectiva. Postul 15 este urmarea lui 13 - aici invata cei ce stiu sa citeasca. Postul 17 arata o alta posibila sursa de greseala. Si mai spune si ceva fundamental. Postul 18 e mai mult sa fie, dar nu e gresit. Postul 19 este tipic "babelor la susea", cei care isi satisfac lipsa mamei pe forum. Postul 20 este util. Foarte. Postul 21 crestin, corect. Postul 22 rational, obiectiv. Postul 23 "partea buna a accidentelor", reflectii rutiere din Crangasi. M-am plictisit. Unde oi vedea tu zapaciti care cauta sa judece pe altcineva in afara de cel ce e clar vinovat si care nu mai poate fi pedepsit de nimeni, nu stiu. Unde vezi tu timiditate in postarile lor, la fel, nu imi dau seama. Normal, nu mai sunt pustii, a venit frigul si motociclismul nu mai e la moda, nu mai e spectacolul de acum 1 luna, dar cu atat mai bine, nu mai e atata inversunare fara cap. Prea multe prejudecati ai, Zmeule. Ce te face pe tine mai bun decat cei ce merg pe doua roti? Faptul ca tu stii sa mergi tare pe 4, in linie dreapta? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Eu ti-am zis sa citesti dar tu stii dinainte ce am vrut eu sa zic. Batman, batman! Link to comment
paul_marines Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Astazi Mihai Bravu langa Rompetrol, un mic impact intre un C3 si O1. Nu am detalii asupra scenariului, insa copiii de la pompa spuneau ca Skoda circuland cu viteza pe linia de tramvai a intrat in plin in C3 care nu a inteles aluzia de lasa loc unui vecin care vine din spate. La cativa km de Medgidia un camion care nu a mai realizat intrarea intr-o curba destul de larga si s-a rasturnat in decor. Politia tocmai parasise locul incidentului si nu am zarit nicio ambulanta pe drum. Poate nu au fost victime. S"> Link to comment
cris06 Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 C3 e cam "muci". A se vedea ce balta e sub el (ulei, antigel). ...Bucuresti, te Link to comment
Satori Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Intrebare de baraj: indiferent ce reguli as incalca eu (gen viteza, intors in loc nepermis), daca fac accident (grav, victime) iar celalalt conducator auto nu avea dreptul de a circula pe drumurile publice, este vina lui, right? Ma intereseaza raspunsul atat practic cat si teoretic. PS: Si da, este vorba de un scuterist. Si nu, nu am facut-o eu. Link to comment
zeneseu Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Culpă comună ?! ... Corect. Cu mentiunea ca fiecare "plateste" in functie de gravitatea faptei. Link to comment
Satori Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Aham, bun. Deci nu incalcati regulile de circulatie, s-ar putea sa intre un pusti de 15 ani (pe un scuter neinmatriculat, fara casca) in voi si va alegeti cu dosar penal. Link to comment
kornelush Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Culpă comună ?! ... Nu exista culpa comuna in penal, ci doar in vazul unor tamponari fara victime. In penal exista autor , coautor , insigator sau complice. Link to comment
rm.popa Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Intrebare de baraj: indiferent ce reguli as incalca eu (gen viteza, intors in loc nepermis), daca fac accident (grav, victime) iar celalalt conducator auto nu avea dreptul de a circula pe drumurile publice, este vina lui, right?Ma intereseaza raspunsul atat practic cat si teoretic. Dacă ai încălcat o regulă (oricare ar fi ea) răspunzi şi eşti sancţionat pentru încălcarea ei (cu tot cu producerea accidentului, de care te faci vinovat prin nerespectarea priorităţii, să zicem), indiferent că celălalt avea ce să caute sau nu pe drum (că nu avea permis, că era pe interzis etc.). Separat, şi-o ia şi respectivul (dacă mai scapă, în cazul cu scuterul) pentru partea lui de vină (lipsă permis, intrat pe interzis), dar nu el e vinovat de producerea accidentului. Lege Made in Romania. Right? Link to comment
Salex Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 (edited) Pe ce stiu eu, ar trebui sa si-o incaseze fiecare. Nu stiu prin alte parti cum e, insa la noi ... asta e . Situatie similara cu depasirea pe banda continua pe un drum E a unei carute ... poate sau nu poate nenea Garcea sa iti trinteasca niste puncte si sa te usureze de niste $ ? LE: Mai bine sa nu ai de-a face ... insa e limpede ca poti sa si mori cu dreptatea de partea ta ! Edited October 14, 2008 by Salex Link to comment
paul_marines Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Un articol descoperit din intamplare referitor la un accident in care a fost implicat un Chevrolet Aveo. Link to comment
uskt2005 Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 (edited) un Chevrolet Aveo. Un comentariu care ar trebui sa dea de gandit in viitor celor care vor sa-si cumpere aveo :"valentin era sofer bun ,dar n-au avut zile din cauza tigaii acelea ... " In poza se vede cum arata fiatul si cum arata aveo-ul ...Clar este o problema cu acesta masina L.E. Alt citat "CEA MAI PROASTA MASINA LA SIGURANTA EURO N`CUP 1 STEA SI JUMATE ADIKA MORI SIGUR (ASTA INSEAMNA ACEA JUMATATE , TABLA DE PE EA PARCA ESTE STANIOL NU ALTA, AM FOST LA UN TEST DRIVE CU EA, BALANSEAZA CA O BALENA, NU AI SIGURANTA IN ASA CEVA, NU MAI CUMPARATI AVEO=MOARTE SIGURA LA CEL MAI MIC ACCIDENT " Edited October 16, 2008 by uskt2005 Link to comment
Recommended Posts