Viktor Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Femeia asta a ramas blocata sau ce naiba? http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=1 Link to comment
mike.omega Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 (edited) Cel mai proabil soferul a claxonat iar pietonul s-a oprit de frica si s-a intamplat ce s-a intamplat. Claxonatul pietonilor e un mare risc daca stam sa ne gandim ca multi inlemnesc de frica pe trecere. Nu stiu exact care e logica lor sau unde e vina. Edited September 13, 2009 by mike.omega Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Logica e ca nu realizeaza ca, indiferent de culoarea semaforului sau de prezenta unei treceri de pietoni, traversatul nu e ca mersul pe trotuar si ii ia prin surprindere prezenta masinilor. Link to comment
Lucian M Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Bai, da' ce viteza avea prostaul... Femeii am impresia ca i-a zburat un picior? Link to comment
EM!L Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Şi ce uşor ar fi evitat-o E fix ca accidentul de la noi, postat cu câteva pagini în urmă Link to comment
Satori Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Sambata am reusit sa imi injumatatesc parcul moto. Intr-o curba intre Pitesti si Craiova, viteza prea mare, obosit, distras de niste masini, iesit decor... rezultat: orgoliu fracturat, umar dislocat (dreptul, de aceea nu o sa scriu mult), furca motor indoita (+altele mai mici). Lectie invatata. Link to comment
hitman Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 (edited) Si tu Satori? Bine ca nu a fost pe traseul de alunecare maria sa copacul! Ti-au pus umarul in ghips? Edited September 14, 2009 by hitman Link to comment
Mircea Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ti-am zis la telefon ce ti-as fi facut... Bine ca a fost numai atat! Link to comment
Dj_Dark Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ghinion. Imi pare rau, insanatosire grabnica!. Vineri noaptea a fost noaptea accidentelor pe ruta Bucuresti- Alexandria- Rosiori. La intrare in Alexandria intr-o curba un accident destul de grav Un clio fara bot, o dacie facuta tico, foarte urat, am stat in coloana vre-o jumatate de ora. La intrare in Rosiori o masina zburata pe camp, am inteles ca ar fi evitat un caine si s-a rasturnat. Dupa ce am ajuns am mai aflat de inca un accident, la iesire din Alexandria in Nanov. Link to comment
Satori Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 hitman said: Si tu Satori? Bine ca nu a fost pe traseul de alunecare maria sa copacul! Ti-au pus umarul in ghips? Nu, nu se poate, nu as mai putea respira. Lasa, a fost Maria Sa, groapa. ) Link to comment
VAXXi Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Start, Settings, Control Panel, Mouse, Switch primary and secondary buttons. Bonus, nimeni n-o sa se descurce cu mouseul tau Cand esti gata de scos bandaju' sa-mi zici sa-ti aduc lista de exercitii de recuperare si recuzita Link to comment
closchkutza Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Insanatosire grabnica Sato! Link to comment
Lucian M Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Macar erau faine masinile care ti-au distras atentia? Ce sa zic, iti uram cu totii insanatosire grabnica si pe viitor noroc mai mult pe susalele patriei mult-iubite! Link to comment
Salex Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Nasol momentu' . Insanatosire grabnica ! Mare diferenta de la 2 la 4 roti. Intr-o groapa de cca 20 cm adincime doar mi-am taiat un cauciuc, a facut o mica gilma, in rest n-au fost probleme. Link to comment
sergiuhusca Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Insanatosire grabnica Sato!Te-or fi ajuns blestemele vreunui user... Link to comment
Mircea Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Numai tu puteai spune asa ceva... Link to comment
lascarica Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 (edited) Refacere rapida Sato... Naspa cind inveti lectiile pe pielea ta ... aia proprie nu de la geaca Edited September 14, 2009 by lascarica Link to comment
sergiuhusca Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Mircea said: Numai tu puteai spune asa ceva... Ce am spus asa iesit din comun?Nu are omul voie sa mai faca haz de necaz... Offf numai oameni perfecti in comunitatea asta... Link to comment
steph Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Pfiuuuu Ti-am zis eu sa mai mergi si cu Honda aia cu acoperis. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ma, ma gandesc ca e bine ca nu ai murit. Link to comment
Satori Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ma,... si eu la fel. Link to comment
andreib Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Nasol moment nea sato'. Insanatosire grabnica. Pana la urma cu care ai cazut? Link to comment
Satori Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 CBR, aia mica. E reparabila, dar la cate are s-ar putea sa mi-o dea dauna totala. Link to comment
sebian Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ma, cat timp dauna totala e la ceberica si nu la satorica, e de bine Sanatate maxima Link to comment
ilie_v Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Insanatosire grabnica!!! fftopic: Sambata dupa amiaza m-au depasit destul de multe motoare intre Cerbul - Pitesti cu viteze ce depaseau 100 lejer Link to comment
Recommended Posts