Jump to content

Accidente... vazute sau suferite

SORAN

Recommended Posts

Cel mai proabil soferul a claxonat iar pietonul s-a oprit de frica si s-a intamplat ce s-a intamplat.

Claxonatul pietonilor e un mare risc daca stam sa ne gandim ca multi inlemnesc de frica pe trecere. Nu stiu exact care e logica lor sau unde e vina.

Edited by mike.omega

Sambata am reusit sa imi injumatatesc parcul moto.

Intr-o curba intre Pitesti si Craiova, viteza prea mare, obosit, distras de niste masini, iesit decor... rezultat: orgoliu fracturat, umar dislocat (dreptul, de aceea nu o sa scriu mult), furca motor indoita (+altele mai mici).

Lectie invatata.

Ghinion. Imi pare rau, insanatosire grabnica!.

Vineri noaptea a fost noaptea accidentelor pe ruta Bucuresti- Alexandria- Rosiori. La intrare in Alexandria intr-o curba un accident destul de grav Un clio fara bot, o dacie facuta tico, foarte urat, am stat in coloana vre-o jumatate de ora. La intrare in Rosiori o masina zburata pe camp, am inteles ca ar fi evitat un caine si s-a rasturnat. Dupa ce am ajuns am mai aflat de inca un accident, la iesire din Alexandria in Nanov.

hitman said:
Si tu Satori? Bine ca nu a fost pe traseul de alunecare maria sa copacul! Ti-au pus umarul in ghips?

Nu, nu se poate, nu as mai putea respira.

Lasa, a fost Maria Sa, groapa. :) )

Start, Settings, Control Panel, Mouse, Switch primary and secondary buttons.

Bonus, nimeni n-o sa se descurce cu mouseul tau :D

Cand esti gata de scos bandaju' sa-mi zici sa-ti aduc lista de exercitii de recuperare si recuzita :)

Nasol momentu' :( . Insanatosire grabnica ! Mare diferenta de la 2 la 4 roti. Intr-o groapa de cca 20 cm adincime doar mi-am taiat un cauciuc, a facut o mica gilma, in rest n-au fost probleme.