VAXXi Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Cum sa-ti faci decapotabila ieftin: Link to comment
Englishman Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 (edited) Pentru declansarea glandelor sudoripare si taierea genunchilor : http://www.220.ro/ac...tal/PO2luRkG9f/ Edited June 7, 2011 by Englishman Link to comment
martiz Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Trebuie sa fi logat, bla bla bla, facut cont, bla bla bla, si tot nu il pot viziona! Link to comment
Englishman Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Merita. Macar o luna- doua respecti viteza si legislatia dupa filmuletul asta. Link to comment
Dj_Dark Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 (edited) Viteza doar a agravat, prostia a fost alta. Si nici cel de pe contrasens nu l-a vazut pe prost ca sa franeze din timp. PS Nici camionul nu e basma curata. Daca nu frana, ala vroia sa se bage in spatele lui, asa n-a mai avut loc. Este un reflex foarte prost asta cu franatul cand cineva vrea sa te depaseasca, eu incerc sa scap de el, am patit-o si eu odata cand m-am bagat aiurea si numai prezenta de spirit si faptul ca m-a vazut ala de pe contrasens m-a salvat de la un posibil accident. Edited June 8, 2011 by Dj_Dark Link to comment
martiz Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Pai cum sa-l vada daca era mascat de ditamai tiru', si in curba la stanga? Link to comment
ZDN Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Azi in juru orei 17,circuland pe Bv lapusneanu,un nenorocit cu un logan,i-a taiat fata la un biet motociclist,acesta intrand in logan,motocicleta s-a facut praf,loganu s-a facut si el praf,aripa,roata rupta,aripa infundata si parbrizu spart. Baiatu de pe motor circula regulamentar,dar soferu din logan vroia sa faca stanga,si nu a mai asteptat sa treaca motociclistu. A venit Smurdu,si cand l-au luat,ce sa vezi,un mos de Buzau,cu un avensis,mergea pe banda a 3-ia,noi toti ne-am tras pe dreapta,sa Ii facem loc la ambulanta,si el nici nu se clintea de pe banda,cei din ambulanta au folosit statia sa Ii spuna sa se dea la o parte,el nimica,mergea tot inainte,pana s-a enervat soferu de la ambulanta si am inceput sa tipe la el prin statie,sa se dea la o parte,intr-un final intra pe contra sens,in plin trafic,cat pe ce sa intre in el, cei de pe sens opus,el deja era pe alta lume,nu cred ca mai stia pe unde sa o ia. Link to comment
Mircea Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Mi-am luat-o si eu ieri... Din nou... In spate. De la un cascat care cauta ceva in torpedou in timp ce toata coloana frana. Urmarea: bara zgariata pe toata latimea ei, armatura de bara sparta, 2 senzori de parcare nefunctionali... Misto nu... Si ca sa fie si mai misto, RCA-ul e la Carpatica... Link to comment
zeneseu Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Cei de la CASCO mai accepta varianta asta? Link to comment
Mircea Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Da, se cheama actiune Casco in regres pe RCA. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/cinici-persoane-ranite-grav-intr-un-accident-produs-in-bucure%C8%99ti.html Urat accidentul. Link to comment
danutza Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 (edited) Vineri in jurul orei 19:30 eram pe la jumatatea distantei itre Sebes si Sibiu, la iesirea din Apoldu urcam panta cand de pe contrasens un tir la 100m de mine vireaza brusc stanga, cand ajunge in diagonala intoarce brusc dreapta ,trece prin fata mea si sare pe langa un podet exact intr-un paraias care era perpendicular pe drum.Am oprit am trecut drumul la el, soferul cobora din cabina, nu a patit nimeni nimic dar nu stia nici soferul ce s-a intamplat. Edited June 26, 2011 by danutza Link to comment
MCojo Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Da, se cheama actiune Casco in regres pe RCA. Sper ca ai fost la politie pentru PV si nu te-ai dus pe amiabila... Link to comment
Mircea Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Amiabila, nu a fost nevoie de PV. Cei de la Casco au zis ca nu e nicio problema, sunt invatati sa se judece cu cei de la Carpatica, castigand astfel mai multi bani ) Link to comment
Salex Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) 29.06.2011, Barcanesti, ora 11:00. Efectul traversarii prin loc nepermis: Nu stiu daca pietonul a supravietuit, traficul a fost partial oprit pina la plecarea ambulantei. LE: Am aflat cu putin timp in urma ca pietonul nu a supravietuit . Edited July 4, 2011 by Salex Link to comment
wwillym Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 http://www.aradon.ro/accident-ingrozitor-in-centrul-aradului/947547 Link to comment
Costi VLN Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 In fata mea cu 2 masini,pe Barbu Vacarescu.Acum juma' de ora... Link to comment
VAXXi Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Wow, ce s-a infipt ! sa vad daca o mai baga p-aia cu "nu te-am vazut" Link to comment
Costi VLN Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Dap,Faza e ca prima era incarcata cu nisip,iar a doua,cea infipta cu pamant.Nici nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca prindea vreun turism intre ele. Link to comment
andreib Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Basculisti profesionisti. Condus astia basculele alea de parca-s masini sport... Link to comment
Myg Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Basculisti profesionisti. Condus astia basculele alea de parca-s masini sport... Eu cred ca sunt cei mai periculosi in trafic. Link to comment
Recommended Posts