silviu75 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Am de facut un drum pana la Bacau si nu as mai merge pe bran-brasov, vreau pe Sighisoara dar nu stiu cum este drumul de bun (asfaltat, asfalt cu gropi, beton?) Ma poate ajuta cineva?? Link to comment
_romulus_ Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Sibiu - Sighisoara e intre acceptabil si bun. Mai mult, nu stiu... Link to comment
pavcostel Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 De la Sibiu o iei pe drumul de Medias/Copsa mica, nu Agnita. Am fost acum o saptamana si e perfect, surprinzator... Ceva gropite prin Medias, apoi iar bun drumul pana in Sighisoara. IN NICI UN caz sa nu o iei pe varianta Vanatori-Cristuru Secuiesc-Odorhei, ca eu am capatat o criza renala acolo!. Poate Sovata, Miercurea-Ciuc, am auzit ca e ok. Mai departe, nu am fost in ultima luna. Drum Bun si Bafta! Cu stima, Costel Link to comment
nrares Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Sovata - Miercurea Ciuc e autostrada. Super bun drumul. MC- Intorsura Buzaului cam rau. Link to comment
_romulus_ Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Sovata-Miercurea Ciuc, ocoleste o gramada... Link to comment
pavcostel Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Decat sa-ti scoata pietrele de la rinichi la Cristuru-Secuiesc... Castigi mai mult chiar daca e mai lung. Cu stima, Costel Link to comment
andreis Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Am inteles ca sunt ceva lucrari pe drumul Sibiu - Sighisoara via Medias. Stie cineva mai multe? Link to comment
rm.popa Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Am trecut săptămâna asta "razant" prin zonă. Cineva de pe acolo mi-a spus acelaşi lucru, dar n-am văzut live, am ajuns la Sighişora prin Voila-Agnita (drumul e pustiu, asfaltul e excepţional, terasamentul cam lasă de dorit ... poţi merge cu 80-90 km/h maximum, nu sun gropi, dar drumul e destul de vălurit). Link to comment
Recommended Posts