LYM Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Vine cineva din zona Bd. Ion Mihalache (1MAI)? Ca mi-e groaza sa vin singur pana acolo Link to comment
dreaQ Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Am fost la intalnire...ploaie. "Lumea buna" a plecat in carciuma. Data viitoare merg si eu si ma fac muci ) Am fost pe fuga altfel as fi ales sa merg cu ei. Link to comment
zapacitu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Eu fusai si in carciuma, dar nu am stat mult.Probleme de familie. Astept vremea buna.. Link to comment
iulia Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Eu acum ma duc in carciuma, cand se duc copiii cuminti la culcare Link to comment
dreaQ Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Eu acum ma duc in carciuma, cand se duc copiii cuminti la culcare Uhhh...hit me! Link to comment
CristiP Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Am trecut si eu pe la 21:45 pe acolo, am mai gasit doar pe Alezz, Lym si Lucian erau "sub pasarela" , ceilalti am inteles ca erau "la turcu", nu am stat mult, dar am bifat a doua intalnire Link to comment
iulia Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Alezz, te-am claxonat pe straduta care merge la Polivalenta; m-ai vazut? Era prea tarziu sa-ti fac semn cu farurile, eram aproape paralel. Mi s-a parut ca n-ai schitat nimic . Link to comment
Alezz Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Banuiam eu ca erai tu,am incetinit ptuin mai da am mers mai departe ca il pierdeam pe Pixel care era in fata mea...data viitoare cand ma vezi punete dea curmezisu in fata mea ca sa fiu sigur ca esti tu . Link to comment
Satori Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 ...punete dea curmezisu in fata mea ca sa fiu sigur ca esti tu . Dupa ce va intalniti la Politie, la dat cu subsemnatul. Link to comment
Ami Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 In lipsa acuta de Obi, Ileana, XENNA si multi altii, intalnirea fu scurta si ploioasa. Caci n-am mai plecat vineri, precum obiceiul, ci ne-am retras cu totii cand era inca joi . Salutam prezenta la intrunirea "la caldurica" a mai scumpilor la vedere interioara Zeu,Lucman, Emi si Method. Ne-am bucurat sa putem ura si "pe viu" la multi ani si sanatate Leului sarbatorit. Si mai ales sa constantam recrutarea de noi membrii apartinand unei generatii mult mai tinere. Sharpe a venit insotit de Sherpisor Cel Mic, alias Matei, haios foc si mai in forma decat noi toti la un loc. Si a zis foarte tanarul domn asa: ca aseara a plecat devreme, deoarece trebuia sa se culce la ora 22, dar la vara o sa vina negresit si o sa stea mai mult. Am aflat, de asemenea, ca Sharpe Cel Mic este un admirator al sexului frumos si ca "e mai bine sa ai mai multe prietene, nu una singura". Oare de unde o fi aflat el...? )"> O seara pe gustul iubitorilor de gadgeturi si device-uri de tot felul. NFS, Method si Lucman au fost in elementul lor, caci pe masa s-au perindat, printre ceaiuri, pizze, si beri fara alcool, - laptoape, telefoane, pack-uri si multe alte jucarii al caror pret nici macar nu vrem sa il cunoastem. Am aplicat cu succes si principiul rotatiei cadrelor, caci unii plecau altii veneau. Remarcam prezenta unui trist BogdanG si a unui meteoric Satori & Co. Am ramas sa salvam onoarea intrunirilor de joi seara, pana aproape de miezul noptii Iulia, Zmeu si subsemnata. P.S. Obi, vino frate la intalniri, ca treaba asta cu cronicuta este anevoiasa rau si nu ii iese nimanui mai bine ca maestrului!!!! Link to comment
Recommended Posts