Tommy Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 asa pare.. dar alea nu-s stopuri "lexus"? Link to comment
Alezz Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) M-am chiorat destul la ele si mie mi se par doar 2 stopuri gen remorca de tractor vechi antice si de cand era bunica fata DAAAAAR am o nedumerire la prima poza...Unde dracu se continua linia usilor pe aripa spate????? Ca in locul unde ar trebui sa fie aripa spate am impresia ca e ceva gen papuc carosat. Repet prima poza. Edited January 19, 2006 by Alezz Link to comment
ticolino Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 da, aia am observat si eu. nu se continua linia portierelor. poate e carosat cu termopan, cum zicea tolin Link to comment
Sunman Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 oare unde am mai vazut modelul asta de genti ? Link to comment
BAD_MF Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Dap...asa parca e salvare ) ..poate cand o sa dea panza jos..o sa arate a camion cu lada frigorifica. Nu imi prea place.. Link to comment
BigMe Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) vai cand am vazut pozele prima data... utilitara direct.. dar se pare ca e brek.. sunt curios la un elan cum se descurca.. e oribila.. .. cand au proiectato astia mai mare.. mai inalta.. prea multe alune... la ce pret au zis ca o scot? Edited January 19, 2006 by BigMe Link to comment
Alinutz Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) cateva poze cu noile variante de logan ... prima ar fi utilitara, iar urmatoarele 2 cu break-ul ... Edited January 19, 2006 by Alinutz Link to comment
Alezz Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Din pacate niciuna din poze nu e "oficiala" Eu am altele...scrie si pretul 8.000E. Edited January 19, 2006 by Alezz Link to comment
john Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Pozele cu break-ul nu cred ca sunt reale. De cea cu utilitara nu sunt sigur. Ciudat este faptul ca are bandou numai pe prima usa. Link to comment
Alinutz Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 am observat si eu faza cu bandoul, dar seamana cu cea din pozele cele 2 in care este acoperita ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Dupa stopurile care se vad de sub coviltir nu poate sa fie break, cel mult pick up carosat. Sunt lungi si subtiri. Link to comment
Mircea Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Eu am altele...scrie si pretul 8.000E. Deci pretul final va fi de 10.000 euro... asta dupa stilul Renault-Dacia unde 5000=7000... Link to comment
BAD_MF Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Deocamdata e najpa, sa vedem totusi si produsul final. Asa mai toate masinile camuflate scoase la testat arata ciudat. Link to comment
FLEX Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Eh, volumetria aia e , nu prea ai ce face; nu uita ca si Loganul sedan fotografiat cu prelata ca si asta si tot in zapada nu a fost departe de varianta "dezgolita", profilul si fundul de frigider tot alea au fost. Break-ul asta e urit rau, naiba sa-l ia ... probabil din dorinta ca variantele furgon si pick-up sa fie derivabile din el fara mari cheltuieli. Link to comment
CT_ZDB Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 eu stau si ma gandesc daca nu Renault&Dacia au gasit o noua reteata a succesului unui automobil: Cu cat mai urat, cu ata mai vandut!!!! ... asta merge oare numai in ro? sau si in alte parti???? Link to comment
Pedala Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Merge oriunde. Doar traim intr-o societate de consum. Faci reclama la ceva si lumea cumpara. Ca e la moda maica... Link to comment
ticolino Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 normal, sunt proiectate special pentru romania, ca sa raspunda perfect nevoilor noastre. cum sa nu le cumparam? ne sunt destinate. pozele neoficiale nu se pupa cu frigiderul cu prelata. de ce? tocmai din cauza liniei portierelor, care nu se continua in spate. Link to comment
FLEX Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Deocamdata tot ce a scapat ca imagine cu parfum de credibilitate sint pozele cu otobuzul "musamalizat"; restul e mai multa sau mai putina imaginatie si abilitati in PS. Link to comment
test_driver Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ma uitam asa pe forum si vad topicul asta, si dupa ce vad topicul vad paginile (1,2,3,....,145) oau. Pick-up-ul nu are bandou pe spate deoarece este usa de la dacia papuc 1304 parca, ce sa mai investeasca in usa de logan? Glumesc, dar ar fi in stare aia de la Renault. Link to comment
icet Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Break-ul asta nu prea e break veritabil,adica nu are hayon ci 2 usi care se dechid in lateral.E mai mult o utilitara cu multiple posibilitati si va arata cam asa. Mai multe poze cu dricul camuflat aici,aici,aici,aici,aici si aici.Macar asta are si ea oglinzi si stopuri mai frumoase ) . Edited January 19, 2006 by osirus Link to comment
Tommy Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 eu nu stiu de o fi buna rea.. dar oare nu se inspaimanta oamenii cand vad o asemenea aratare pe strada? Link to comment
icet Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Mai urata ca sedanul nu o sa fie,poate doar un pic . Link to comment
VAXXi Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Pe langa faptul ca e ... cu spume, e din cauza pozelor sau mi se pare mie ca are ampatamentul mai lung ? mi se pare mult mai lung decat Logan. Link to comment
Recommended Posts