Jump to content

Dacia Logan (fosta X90)

iuzar

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

la ce bun sa bagi mii de euro intr-un frigider pe roti?

e masina ieftina, asta e target-ul, nu se merita sa o faci sport, racing sau mai stiu eu ce. tot urata, ieftina si cu finisaje de proasta calitate ramane. nu poti sa faci din rahat bici.

PS. bine, eu in general sunt anti-modificari

Edited by ticolino

nu e vorba de ieftineala sau moka'ngeala, fratilor..

e vorba ca la un adaos de maxim 1500euro o sa ai o mashina noua, fugareata foc (1.6 16V), frane bune, directie ok, stabilitate mishto..

nu mai fiti carcotashi ca e pacat..

din pacate, stilul balcanic e in floare pe toate forumurile, referitor la logan. si aici si pe reno.ro sunt aceleashi comentarii. e drept ca clio II e mai "rotunjita" in design, insa nu e "alta clasa" cum tot incearca sa sustina posesorii..

"tot tiganu isi lauda ciocanu", e o vorba.. si "sa moara capra vecinului" e o vorba. ar fi cazul sa ne europenizam umpic si sa mai enuntam la atitudinea asta paguboasa.

Cam asa e cu o investitie de 1500-2000 de euroi masina se schimba mult. Iei masina cu 7000 mai bagi 2000, ies 9000 si ai o masina destul de buna! Ce tot atatea finisaje de proasta calitate?? La interior sunt macar la acelasi nivel cu cielo, la exterior portierele sunt f bine aliniate(la inchidere au un sunet fain), unele au mici lufturi la spoiler..in rest?! Nu zic asa simpla e cam uratica mai ales cu rotile inguste, dar cu mici schimbari iese bine!

frumusetea/placutul este ceva relativ. unuia ii place altuia nu.

daca masina e ieftina si buna, e cat se poate de ok.

dar bad_mf, pentru multi e foarte mult 1500-2000 eur sa mai bage pe linga 7000 platiti in rate pe X ani.. sau stransi in ani buni

cel putin eu, nu-mi iau o masina ca sa mai bag bani dupa, sa fiu multumit cat de cat

Edited by Tommy

Dar nu obliga nimeni oamenii sa bage bani in ea..daca lor le place asa sa o lase asa. Eu unul nu suport sa las masina stock stock, doar sa-mi iau nu stiu ce BMW care sa0mi fie mila sa schimb si un prezon de la roata. In primul rand jantele, sistemul audio si apoi restul...asa schimb eu la o masina cand o iau!

nu e vorba de ieftineala sau moka'ngeala, fratilor..

e vorba ca la un adaos de maxim 1500euro o sa ai o mashina noua, fugareata foc (1.6 16V), frane bune, directie ok, stabilitate mishto..

nu mai fiti carcotashi ca e pacat..

Schimba franele pe 1.6 16V? Pe de alta parte, ai mers cu Logan? Stii cum sunt franele?

Eram parca cu VIPER cand ne-a zis un director de service cum trece Loganul la ITP la capitolul asta.

bad_mf, hai sa zic ceva, dupa cat de mic e facut tamburul rotii spate la logan, arata mai rau cu aliaj decat cu otel

(uite si la espero ala postat recent.. arata jalnic)

Edited by Tommy

Loganul a fost conceput ca o masina ieftina, designul inspirat de Arctic este datorat conceptiei low-cost iar tuningul la el are acelasi efect vizual ca si abtibildele lipite de fiica-mea pe frigiderul din bucatarie...

credeti ca la clio nu scartaie nimic inauntru? sau la megane? aiurea!

iar la un megane de 15k sa ai scartaieli ca intrun logan de 7-8k... nu te apuca pandalia?

sincer, prefer o mashina mai ieftina dar pe care sa mai pun decat una scumpa, la care sa am cam aceleasi probleme de baza ca la cea mai ieftina dar la care sa nu mai am bani nici sa bag benzina.

de ce credeti ca in state honda-toyota-mazda-mitsubishi (japonezele) sunt atat de bine cotate? fiindca au pret de vanzare mic comparativ cu vapoarele traditionale americane si, in plus, sunt foarte pretabile la tuning.

Orice tuning i-ai face tot ramane inalta, cu un fund urat(fata urata si laterale urate), cu fete de potiera parca sunt de aro (total inesetice), cu butoane impanzite aiurea prin toata masina dupa cum au apucat, cu banchete ca in parc etc. Mai trebuie sa infunzi o groaza de bani/timp in antifonare etc. Nu stiu de ce nu se intelege ca o masina face cat dai pe ea, iar in cazul loganului nici atat.

Faci tuning de 2000 de eur si obtii un logan cu tning de 2000 de eur , in nici un caz o masina mai buna...

PS: Maganeul 2 este mult mai masina, si din punctul meu de vedere nu se poate compara cu loganul cum nu pot compara nubira cu un C-klasse decat la dimensiuni.

Cat de inversunati si fara argumente sunt unii :(

Adica un Cielo (m-am gasit eu, pe forumul monomarca, dar ce sa-i faci) cu ce-ar fi mai frumos decat un Logan (sau Arctic sau dulap sau ZKR si toate celelalte din popor)?

Are cumva spatele mai "misto"? Sau portierele? Sau rotile sunt mai potrivite? Sau locul pe bancheta e mai bine gandit?

Sau motoarele sunt geniale? Sau franele sublime?

Eu as zice ca NU. Si nu am nici LGN nici Cielo, si nici n-am de gand sa-mi iau vreunu. Insa sustinerea cu inversunare a unui fals argument extrem de subiectiv (design anost) e o falsa denigrare. Bine'nteles, nemeritata, IMO.

Respect.