hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Detaliaza-mi te rog pretul pentru revizia de 15.000 (120 lei): - Ulei (4L): - Filtru ulei: - Filtru aer: - Filtru polen: - Filtru benzina: - Manopera: Multumesc. Link to comment
dreaQ Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Ieri discutam cu un partener de afaceri turc despre camioane bmc si am ajuns si la Logan... In turcia loganul baza (dar care are abs si dublu airbag) costa 12000 euro aproximativ... din cauza taxelor zicea el... Misto, turcii isi protejeaza bine industria auto... Nu inteleg de ce turcii nu si-ar cumpara un clio sau alt renault care se face in turcia deci fara taxele loganului. Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Detaliaza-mi te rog pretul pentru revizia de 15.000 (120 lei): - Ulei (4L): - Filtru ulei: - Filtru aer: - Filtru polen: - Filtru benzina: - Manopera: Multumesc. Pana iti raspunde, taie de pe lista Filtru polen si Filtru benzina. Loganul nu are asa ceva. Link to comment
closchkutza Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Detaliaza-mi te rog pretul pentru revizia de 15.000 (120 lei): - Ulei (4L): - Filtru ulei: - Filtru aer: - Filtru polen: - Filtru benzina: - Manopera: Multumesc. Poate o fi bagand ulei din ala de Petrom, la 60.000 litrul si atunci se intelege . Oricum, pe mine la Matiz numai uleiul ma costa cat zice el ca a dat pe toata revizia . Edited March 21, 2007 by closchkutza Link to comment
MCojo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Pai se schimba doar uleiul la 15k iar manopera e moca... ) Link to comment
hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Cum naiba sa nu fie filtru de benzina? Pana si la Nova aveam. Nu se face varza motorul de la gunoaiele din benzina? Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 E un "sistem" de autocuratire a benzinei varat destul de bine, care nu este la fel "consumabil" ca si filtrul clasic. Pana acum nu am auzit de probleme cauzate de aceasta inovatie. Link to comment
hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Astia de la dacia sunt cei mai tari, au inventat masina la care schimbi doar uleiul din 15 in 15 mii. Spectaculos! Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Pai asa sa la spui si celor de la VW ca si la Golf TDI tot la 15mii se schimba uleiul. Si nu se plange nimeni. Si nu e vorba de nicio inventie, sunt motoarele de Clio, respectiv de Megan. A, da, nu e Daewoo, uitasem... Edited March 21, 2007 by vijelie Link to comment
adrian_r5 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Astia de la dacia sunt cei mai tari, au inventat masina la care schimbi doar uleiul din 15 in 15 mii. Spectaculos! si nu mai trebuie sa bagi benzina ??? !!! Edited March 21, 2007 by adrian_r5 Link to comment
hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 La cat de putin consuma, probabil alimentezi primavara si toamna! Link to comment
Mircea Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 E un "sistem" de autocuratire a benzinei varat destul de bine, care nu este la fel "consumabil" ca si filtrul clasic. Pana acum nu am auzit de probleme cauzate de aceasta inovatie. Mai voi sunteti culmea! Sistem de autocuratire a benzinei! ) Are un rahat de sita pe sorbul pompei de benzina aia are! Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Nu confunda rahatii de pe strada cu piesele auto, Mircea. E o piesa asa cum am descris-o eu, se poate gasi la orice magazin de piese auto Dacia. Nu prea se vand fiindca nu au fost probleme. Sau trebuie sa scriu in profil ca am Cielo "original, din Coreea" ca sa crezi? Problema ta... Link to comment
closchkutza Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Pai tu nu ai descris nimic concret... ...si in plus, cum sa se autocurete un lichid prin prisma unor piese/subansamble??? Ai naibii astia de la Renault...Ori are filtru, ori se autocurata pana la urma? Edited March 21, 2007 by closchkutza Link to comment
hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Asta e din ciclul: "Ti-l dau la telefon pe coordonatorul nostru de transporturi" "Pe cine?" "Soferul nostru!". Link to comment
Mircea Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Este o banala sita! Ce sistem? O banala sita! Link to comment
closchkutza Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Nu domne, nu este o sita banala, este un sistem complicat care reuseste sa convinga benzina sa se autocurete si sa arunce afara toate gunoaiele, doar ca din cand in cand trebuie sa mai deschizi busonul..si vezi cum sare afara un faras cu gunoaie . Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Pai tu nu ai descris nimic concret... ...si in plus, cum sa se autocurete un lichid prin prisma unor piese/subansamble??? Ai naibii astia de la Renault...Ori are filtru, ori se autocurata pana la urma? Corect, daca unul care isi spune vijelie nu poa' sa descrie acea piesa, inseamna ca ea nu exista! Laser, frate! Cert e ca benzinarele nu au filtru de combustibil, cel putin alea de 1.4 si 1.6 8V. Link to comment
hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Filtrul de polen nu e acelasi lucru cu filtrul de la a/c? Link to comment
closchkutza Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Corect, daca unul care isi spune vijelie nu poa' sa descrie acea piesa, inseamna ca ea nu exista!Laser, frate! Cert e ca benzinarele nu au filtru de combustibil, cel putin alea de 1.4 si 1.6 8V. Dar sita au? "E o piesa asa cum am descris-o eu" - tu ai sustinut ca ai descris-o, acum zici ca nu poti sa o descri...traiasca sita!! Edited March 21, 2007 by closchkutza Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Nu are nici asa ceva, locasul in care ar fi trebuit sa fie este acoperit cu un capac. Merge la fix un filtru de Clio (72RON) + 20min de decupat o bucata de plastic sub bord. Klaus a pus un tutorial pe forumul dedicat. LE: @closchkutza: repet, acea piesa am vazut-o intr-un magazin, nu m-au interesat detaliile, poti verifica personal. Edited March 21, 2007 by vijelie Link to comment
closchkutza Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Pai...si cum arata acea piesa..ca o sita cumva? Link to comment
ovi_jer Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Asteptati sa apara osirus De 2 ani sustine ca loganul are filtru de polen ! Si da loganul are sistem de autocuratire : curata clientii de bani la reviziile mult laudate prima data la lansare ! Link to comment
vijelie Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Daca si tu esti de parere ca 2.5mil la prima revizie e mult... Sau chiar crezi in fabulatii de genul 7mil/revizie? Edited March 21, 2007 by vijelie Link to comment
tolin Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Pai...si cum arata acea piesa..ca o sita cumva? Iti trebuie la Matiz ? Link to comment
Recommended Posts