tolin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Ce-ar fi daca s-ar discuta despre Logan pe forumul dedicat marcii, acolo unde stiu ei mai bine ce probleme au ? Link to comment
Lucian M Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 CORECT !!! Cea mai buna idee de pe ziua de azi! Se poate inchide topicul? Link to comment
Satori Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Ce-ar fi daca s-ar discuta despre Logan pe forumul dedicat marcii, acolo unde stiu ei mai bine ce probleme au ? Ar fi plictisitor. Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Ce-ar fi daca s-ar discuta despre Logan pe forumul dedicat marcii, acolo unde stiu ei mai bine ce probleme au ? Atata timp cat discutia are loc pe forumul gmclub, loganul va fi intotdeauana considerat un jeg de masina. Si poate deranjez pe unii ca repet, dar vreau sa vad si eu filme cu fabrica de la craiova. M-am saturat de afirmatii cum ca : " lasa ca am fost eu si am vazut robotii, etc". Link to comment
andreis Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Iti recomand sa mergi la un dealer daewoo si s-ar putea sa vezi. In urma cu aprox 2 ani, cand am fost pentru matiz, era un dvd pus cu ce se intampla pe acolo. Link to comment
tolin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Despre fab-ul din Corea, unde se fabrica Chevrolet, nici nu incape indoiala, a cautat Iliescul ca inecatul un guler albastru sa-i stranga mana si n-a gasit. Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Nici nu incape indoiala referitor la fabrica chevrolet cum ca nu ar fi automatizata Edited March 26, 2007 by mad_voly Link to comment
vijelie Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) ...vreau sa vad si eu filme cu fabrica de la craiova... Despre fab-ul din Corea, unde se fabrica Chevrolet... Este o regula pe acest topic, intrebi una si se raspunde alta, in stilul "ba pe-a mamei dumitale!" Cand vine vorba de consumul Loganului, se baga in fatza Matizul, o masina economicoasa. Cand vine vorba de finisari interioare, apare Aveo, o masina frumos finisata. Cand e vorba de fiabilitate, se scoate Cielo "original, coreean" de la naftalina, cu intretinere relativ ieftina. Cand vine vorba de spatiu interior, lumea brusc isi aduce aminte de Espero, masina incapatoare. Chiar ati auzit pe cineva credibil cum ca Loganul este suma calitatilor tuturor modelelor? De fapt, daca e asa proasta masina asta, de ce va mai raciti gura cu ea? Ca de convins nu convingeti pe nimeni cu argumente de genul "mi-a zis mie un vecin" sau ca "are o cunostinta de-a unui prieten", fiti seriosi... Edited March 26, 2007 by vijelie Link to comment
tolin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Precum ti-a fost dovedit, argumentele acestea sunt pentru cine musca la ele. Citeste ploaia de invective folosite de catre mandri posesori de Logan la adresa Chevrolet de pe forumul lor. Iar apoi fac pe nevinovatii pe acest forum si se dau victime ale unui complot mondial. Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Sa inteleg ca este o razbunare aici la ce se petrece pe alte forumuri? Link to comment
ovi_jer Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Si tu cu ce vrei sa ne convingi?Cu faptul ca o masina din punct de vedere tehnic sau al dotarilor cu valoarea de 5k euro merita 7k euro? Sau incerci sa iti repeti la infinit ca ai facut alegerea cea mai buna? Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Sa inteleg ca matizul , de exemplu la o valoare de 3000-4000 de euro, ajunge sa merite 7000-8000? Sau cielo de la 5000 la 9200? E jenant deja.. Uitati-va oameni buni la raportul pret-dotari. Chiar nu reusiti sa va dati seama.?? Eu nu inteleg.. Sau poate doar din rautate o faceti. Daca tot o tineti pe a voastra, aratati-mi , va rog, o masina noua, cu raporturile acestea : pret -dotari Edited March 26, 2007 by mad_voly Link to comment
ovi_jer Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Sau intelegi ca esti off-topic si aici se discuta de dacia logan? Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Nu sunt deloc offtopic. Citeste mai sus ce am scris. Link to comment
ovi_jer Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Subiect : Dacia Logan (fosta X90), poze si discutii ! Discutiile vs sunt in alta parte.Cine nu intelege... Link to comment
tolin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Sa inteleg ca este o razbunare aici la ce se petrece pe alte forumuri? Nu, se intelege ca vreti sa-i plictisiti pe altii care si-au spus parerea cand au ales alta masina. A veni pe forumul unei alte marci pentru a continua un demers inutil dovedeste doar tupeu, dupa ce l-ai balacarit in propria comunitate. PS despre razbunarea auzi doar in telenovele si in manele. Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Te inseli. Am tot dreptul sa imi spun parerea asa cum tu si toti de aici balacariti Loaganul de parca ar fi muma padurii Link to comment
tolin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Nu noi l-am facut asa de urat (agabaritic), e parerea constructorului francez despre gustul poporului roman. Noi avem treaba cu acest constructor arogant si mincinos. Link to comment
ovi_jer Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Loganul este cea ce este si nu poti tu sa-i schimbi imaginea : de masina proiectata la romania si fabricata din piese vechi reno de acum 10 ani. Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Hai ca esti culmea. Continui pe linia asta. Ba piese, ba materiale, ba mai stiu eu ce, ca ar fi de pe vremea lu bunicu Nu stiu cine e culmea, dar eu zic sa te rezumi la domeniul tehnic! Edited March 26, 2007 by andreib Link to comment
ovi_jer Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Daca ai lucra in domeniu ti-ar fi foarte usor sa-ti dai seama ce vorbesc si anume : motor-transmisie- suspensie-tren rulare-frane de pe reno clio 1 din 1997. Link to comment
tolin Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Sunt de pe vremea directorului, sa poata intelege si activistul despre ce este vorba in fabrica mostenita de la PCR-ul pe care l-a slujit. Link to comment
Lucian M Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Am un prieten cu reno 25, fost diesel de 2,5, actual 2,1 (schimbat motorul de fostul proprietar). Ce dotari are pe el (centralizata, 4 geamuri electrice, servodirectie, oglinzi electrice si incalzite etc) are abia acum loganul. Deci, ce sa ceri unei masini de "conceptie" noua, din 2004? Ceri ceva in plus, cum ar fi o calitate mai buna a materialelor (25-ul are tapiterie din plus), ceri un aspect exterior placut, ceri un ambient decent (nu de toata jena cum are loganul), ceri un pret corect. Dar de unde: platesti la greu pentru: un exterior de toata jena (design Arctic Gaesti), interior varza, ne-ergonomic (butoane geamuri pe consola centrala?!?!?!- acolo le pun?!?!, plastice mai naspa ca in trabant- asta nu am scos-o eu, ci niste baieti la o frizerie, care spuneau ca asa "masina" n-au mai vazut), motor de 1,4- generatie veche (insa cat de cat fiabil, exceptand detonatiile pe admisie care fac sa explodeze carcasa filtrului de aer cu tot cu filtru) si alte cateva boroboate primite bonus de la dacia: vopsea care se cojeste de la gainatul atomic livrat de ciorile balonate, rugina stock bai reno, zgomote cat cuprinde (tot ce poate troncani si scartai- toate scot un zgomot- or fi avand si sobolani scock?!), cutie prost etajata (mai bagi un marsh-arierre cand retrogradezi 5->4, mai scrasneste cand bagi a 3-a la turatii mai mari etc), mai ti se blocheaza franele, mai directia, mai o bieleta rupta etc. Ca sa fiu contrazis, astept mustrari din partea infocatilor logan care, prin explicatii concrete, sa-mi demonstreza ca de la lansarea din 2004 toate loganele au mers ceas, nu au avut probleme etc. De fapt, nu astept nimic, cunosc "masina" suficient cat sa nu-mi doresc a mai achizitiona vreodata ceva de la dacia (repet: spatiu interior cat o carutza si scaune de gradinita- confort nema- am 1,83 si ~75 kg si stau in "scunul" ala ca pe banca in parc). Singurul lucru care mi-a placut la logan a fost faptul ca se misca usor volanul (nu am incercat mai mult de 100/h, ca mi-era frica sa nu sbor in vreun sant- oare o fi fost setata directia pe "city mode"?). Gata, ca iar imi fac Ami si Iulia morala ca scriu post-uri kilometrice. 1. Este ultimul post de genul asta care il citesc, e flame-starter, e nefondat, e scris incoerent, e repetitie a altora de acum doua pagini, de acum 4 pag etc etc 2. Inainte de a da submit la un post CITESTE-L Edited March 26, 2007 by andreib Link to comment
mad_voly Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 O intrebare pt moderatori: Lucian M chiar nu isi ia un warn ceva? Mi se pare exagerat tot ceea ce zice. Sa se citeasca cu atentie ce spune. @lucian M: -ce spui tu de detonatii au fist cazuri particulare, nu generaliza - rugina nu este stock. te informez eu daca nu stiai... -despre zgomote la cutie poate sa iti scrasneasca si tie daca nu bagi bine -nu cred ca cunosti deloc masina cat sa te iei dupa "asa zisi baietasi de la frizerie" -nu exista masina care sa nu fi avut belele. Nu mai zic care ca iar imi iau warn Link to comment
vijelie Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Am un prieten cu reno 25, fost diesel de 2,5, actual 2,1 (schimbat motorul de fostul proprietar). Ce dotari are pe el (centralizata, 4 geamuri electrice, servodirectie, oglinzi electrice si incalzite etc) are abia acum loganul. Deci, ce sa ceri unei masini de "conceptie" noua, din 2004?... Intreaba-l pe acel prieten cat a costat acel reno cand a fost NOU si pe urma mai vorbim despre comparatii de genul asta. Cat despre restul afirmatiilor, tu stii cel mai bine ce auzi. Mai ramane si de demonstrat, dar nu suntem la tribunal, nu? Link to comment
Recommended Posts