iuzar Posted October 14, 2004 Author Share Posted October 14, 2004 bey zeule, deci tu ma superi rau de tot... "> adicatelea ce are eshtia de la ase???????????????... noi e cu cifrwe nu cu calcule de aeronautica sau fizica cuantica... pentru astea e injineriii, da? Link to comment
Vlad Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 HAHAH...iese de un razbel intre ingineri si economisti? ce am aflat eu de logan: o masina ok pt. pretul ei, dar mecanicii mi-au spus ca multa lume o s-o vanda pentru ca intretinerea e scumpa comparativ cu daciile dinainte...de exemplu cica unu care isi luase logan fara proiectoare a cerut daca se poate sa ii fie montate, dar cand a auzit pretul s-a linistit!:7.000.000lei. o problema care cica aparea la clio-urile din 96 care aveau motoarele de pe logan este ca se rupe cablul de acceleratie foarte des:1.500.000...+multe altele...cica arcurile de la portbagaj nu prea au viata... Link to comment
dj_sorin Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Am auzit o chestie absolut dementiala de la un posesor de logan astazi .Omu' deja a troznit bara din fata si s-a dus la asigurare cu masina sa-si ia alta bara.Totul ok,s-a dat comanda de alta bara si a intrebat de curiozitate cat costa bara fata tipul lui.Raspunsul a fost 460 euro .Acum nu stiu ,nu m-am interesat sa vad daca minte sau nu dar daca este adevarat e cam aiurea.La Espero este in jur de 8 mil parca.Ce parere aveti ? Link to comment
iso Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 ...daca piesele vor fi asa scumpe e nasol ca doar e dacie , mama ei de dacie . :spume: App la cielo un proiector costa aprox. 700.000lei la dacie 7mil :?: Link to comment
ovidiuc Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Voila Logan http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7955 Link to comment
iso Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Surprize , surprize by Renault via Dacia . Link to comment
panzer Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Aia cu spoilerul fata = 26-28 mil lei este cunoscuta (in functie de varianta). Este politica Renault, masini mai ieftine pt ce ofera dar piese de schimb scumpe. De aceea la analiza pe hartie ies mai bine decat concurenta. Cielo nu va iesi pe hartie niciodata mai bun ca Logan asa cum Megane iese mai bine decat Opel, Toyota, Nissan sa enumer doar cativa. Daca legea europeana cu spargerea monopolului la piese pt producatorii de masini va trece se va schimba si aceasta politica. Cum spuneam mai demult, sa asteptam "demistificarea" Logan-ului. Nu trebuie sa il injuram noi. Il vor injura proprietarii. Link to comment
florinbad Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Da' p'asta cu rugina ati citit-o? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=6848 Alx, ti-aduci aminte ce-ti spuneam: "Nu avem nimic cu masina ci cu oamenii care o fabrica si cu mentalitatea romanului, adica: lasa, ca merge si asa..."? Link to comment
FLEX Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 florinbad, ala e unul din cele mai haioase topicuri ... ce are **** cu prefectura? bine ca in final s-a ajuns la concluzia ca Logan nu are esapament de inox ci din tabla aluminizata ... Link to comment
hitman Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ce e aia 'tabla aluminizata', e prima data cind aud de notiunea asta? Link to comment
FLEX Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ehhh si tu acuma! nu e galvanizata, e aluminizata ... sau whatever alx, s-o stapinesti sanatos, sa ai noroc cu ea precum ai avut cu DSN-ul (dupa capul meu cea mai reusita realizare a UAP!) si cit mai multi km/an! Link to comment
alx Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 galvanizata nu inseamna ca e zincata? sau e aluminizata?? deja io mi-s very confuz Link to comment
john Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 .......daca piesele vor fi asa scumpe e nasol ca doar e dacie , mama ei de dacie . :spume:App la cielo un proiector costa aprox. 700.000lei la dacie 7mil :?: si urechea de la portbagaj pentru solenza a sarit de la 90k la 1 mil, ca acum se gaseste numai cea de logan mai exact acum se scumpesc si piesele de solenza http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7862 Link to comment
ticolino Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 tot din acelasi post: Am vorbit eu la VC si mi s-a spus ca e la latitudinea producatorului sa-si aleaga furnizorii. ...si ca tot la latitudinea lor e si politica de pret care o practica. Cind i-am spus: "In acest caz, in mod abuziv consider eu, puteti sa-mi vindeti si proiectoare de Ferari" raspunsul a fost "DA!". Dacia/Renault rules! Link to comment
panzer Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Sa nu ne bucuaram prea tare poate le vine vreun gand si astora de la woo sa ma faca sa-mi iau odata Corolla aia pe motorina dupa care salivez! Link to comment
FLEX Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 galvanizata nu inseamna ca e zincata? sau e aluminizata?? deja io mi-s very confuz alx, io am inteles ca aluminizarea asta e un procedeu de acoperire asemanator cu galvanizarea, numa' ca nu se face cu Zn, se face cu Al ... oricum, mult peste spoiala de sobe de pina acum ... Link to comment
iso Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Am auzit(gurile rele) ca la Logan daca vrei sa schimbi o toba - trebuie sa schimbi toata evacuarea inclusiv catalizator . Motivul : tobele nu se pot separa , nu sint pe flanse ca la Daewoo . Poate sa confirme cineva :?: Link to comment
Satori Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Da, se pare ca e adevarat, e plin site-ul Dacia cu chestia asta. Link to comment
FLEX Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Yak! pentru a schimba o toba, se taie conducta de evacuare si se inadeste pe toba noua cu niste coliere si mansoane speciale ... acelasi sistem ca la Clio ... scump ca dracu' Link to comment
zalmoxis Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 bai deci incet incet (unii facem misto pe chestia asta ) da' o sa plangem dupa berlina noastra zau asa!..Chiar mai unde draq or zace presele si utuilajele alea de 1300 cred ca astia le-au distrus mai bine le luam si ne facem fuzina de Dacii sa mor cu niste tabla ca lumea si cateva mici imbunatatiri spargeam piatza!!...Serios vorbesc !!! Link to comment
ticolino Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 da mai, ma gandesc ce tzaca au luat toti care si-au luat logan pe principiul ca "e dacie si e intretinerea ieftina"..... si din ce am citit pe daciaclub, sunt in k*t si cei cu solenze, pt ca piesele comune acuma au pret de logan! adica de renault! "> Link to comment
Wolfman Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Oricum au dat tunul cei de la Renault! Pana se vor dezmetici romanii din garantie si vor vedea costul pieselor deja s-au vandut cateva zeci de mii de unitati... Va dati seama bietii oameni care platesc din greu cate 80-100 euro pe luna timp de 7 ani ce soc vor avea la vederea unei facturi de reparatii post-garantie? Cred ca va fi inflatie de golanuri SH prin targuri... Auzi, ce abureala 350 EURO cheltuieli de intretinere in primii 90 k km!!! Link to comment
john Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Cred ca va fi inflatie de golanuri SH prin targuri... Auzi, ce abureala 350 EURO cheltuieli de intretinere in primii 90 k km!!! Si daca vor fi targurile pline, presupun ca va scadea pretul loganului SH. Eventual vor creste preturile woo-urilor SH (uite domle masina usor/ieftin de intretinut aici !!) Link to comment
brusli Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 am zis ca vazind din ce in ce mai multe loganuri pe strazi o sa ma obisnuiesc cu ele. dar NU POT inca. sint groaznic de uriteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. stiti cit e revizia la logan???? in jur de 10.000.000 lei. o fi bine????? Link to comment
Satori Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 stiti cit e revizia la logan???? in jur de 10.000.000 lei.o fi bine????? de unde stii asta? este mult prea mult, sincer. nu cred. Link to comment
Recommended Posts