Jump to content

Dacia Logan (fosta X90)

iuzar

Recommended Posts

Pretenare, vrei warn si pe aici pentru flame? Esti pus pe galceava?

Normal ca este mai bine sa desfaci motorul la un Kalos cu 10.000km, decat sa schimbi cauciucurile.

Da, dar pe tine nu te intereseaza/afecteaza chestia asta, in schimb pe mine ma afecteaza prea-minunatele capacitati de franare ale loganului, mai ales cand trebuie sa il feresc eu pe ala din spate sa nu intre in mine si sa-mi faca masina acordeon.

Edited by closchkutza
  • Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@closhkutza > nu mai pierde vremea sa raspunzi la conturi clona infiintate sa para mai multi aparatori a celei mai ieftine masini de pe piata, adica, cea mai putin buna, cum am stabilit. Cand ii intrebi de discuri ventilate, tac ca pestii in plase, de parca i-ai intrebat daca au trecut testul cu tramvaiul. Cica trebuie sa-ti pui singur. La fel, si pneuri. Asta-i masina sau este joc Lego ? Ce trebuie sa mai aduci de acasa pentru a putea fi numita masina ? Asta-i masochism curat, isi bate joc frantuzul de tine si tu il ridici in slavi, nu se mai cumpara cateva mii in tara si el inchide fabrica.

Domnu nick deaiurea si profil idem te rugam insistent sa-ti completezi profilul cu loganu' din dotare si cu celelalte informatii necesare. Cat despre stilul de a posta... Viitorul nu suna chiar bine daca insisti.

Cat despre cauciucuri and other shit: poti sa numeri pe degete cati posesori de loganuri si-au schimbat jegurile de cauciucuri pana nu s-au uzat complet. Asta inseamna ca la preatul de achizitie mai trebuie adaugati 250EUR cauciucuri? Ce ar mai trebui?

Edited by andreib
Asta inseamna ca la preatul de achizitie mai trebuie adaugati 250EUR cauciucuri?

You just don't get it!

Mai spun inca o data. Fratilor la logan schimbati dreaqu cauciucurile de fabrica si-o sa vedeti ca o sa aveti alta masina.

Păi dacă nici o altă maşină cu 250E nu îţi convine, e clar că eşti cârcotaş :P

Mai omule, ma lasi? Este cumva prevazut ca toti cei care isi iau un logan pe credit pe 7 ani sau nu trebuie sa-si schimbe cauciucurile si sa-si puna cele mai smechere caucicuri de pe piata? Lasa-ma cu aburerile astea privind cauciucurile! Pe mine ma intereseaza ce este pe strada, nu ce s-ar intampla in caz ideal daca nush ce conditie ar fi indeplinita! Posesorul normal de logan isi ridica masina de la dealer cu ce cauciuce i-a pus fabrica acolo si le mai schimba cand vine iarna(???) sau cand se tocesc! Sa stii ca toti dau fuga dupa ce si-au luat masina sa isi cumpere Michelin sau mai stiu eu ce cauciuce!

Realitatea este in felul urmator: logan fara abs=saniuta la o franare de urgenta!

Pariul cand o s-o face cald afara, sa pun gumele de vara.

By the way, te-ai mai contrazis tu cu mine o data si n-ai avut dreptate. Vezi sa nu se repete.

Nu e vorba de cele mai jmekere cauciucuri ... unele medii sunt suficiente. Eu am de iarna acum Debica Frigo 2 care la acest moment sunt pana-n 2 milioane bucata iar de vara am ceva Marangoni Vanto care sunt tot pe acolo la pret.

Te astept cu pariul (cu toate ca nu inteleg de ce te feresti acum iarna ... ) si poate cu ocazia asta rezolvam si disputa mai veche

Domnu nick deaiurea si profil idem te rugam insistent sa-ti completezi profilul cu loganu' din dotare si cu celelalte informatii necesare. Cat despre stilul de a posta... Viitorul nu suna chiar bine daca insisti.

Cat despre cauciucuri and other shit: poti sa numeri pe degete cati posesori de loganuri si-au schimbat jegurile de cauciucuri pana nu s-au uzat complet. Asta inseamna ca la preatul de achizitie mai trebuie adaugati 250EUR cauciucuri? Ce ar mai trebui?

din fericire in afara de cauciucuri, cel putin in cazul meu masia s-a dovedi a fi ce trebuie

Mai omule, ma lasi? Este cumva prevazut ca toti cei care isi iau un logan pe credit pe 7 ani sau nu trebuie sa-si schimbe cauciucurile si sa-si puna cele mai smechere caucicuri de pe piata?

Nu inteleg de ce va luati atata de cauciucurile minune de pe Logan. Si Matizu a venit o vreme incaltat cu Montana, si din cate am citit pe aici nici alea nu erau chiar cele mai bune gume. Eu zic ca mai bine gasiti alt punct slab Loganului (ca de avut are).

Corect! Se motoleste la fel ca staniolul. Ca si ala este dintr-o bucata. Probabil ca pana si o Primola este mai rezistenta la impact decat un sevi.

Normal ca este mai bine sa desfaci motorul la un Kalos cu 10.000km, decat sa schimbi cauciucurile.

Ooo, domnul Ironick :) Ce mai faceti domnu' tot cu loganu', tot cu loganu'? Ai vazut vreun logan proptit frontal la 60 la ora? Am pus eu mai demult poze cu unul lovit la 20 la ora :) sa vezi ce frumos s-a strambat.

A, si contul asta clona o sa stea fix pana citesti postul asta, ca sa stii ce si cum :) Bye bye!

Nu stiu. Cauta si tu alte masini proptite in pozitia aia.

LE: iar daca soferii de logan ar fi mai constienti de ce masina conduc- ar fi mai putine accidente profocate de acestia. Dar cand omul da cateva mii de euro si crede ca si-a luat cel putin BMW- isi merita soarta. Pe bune.

Si inca ceva- la fel de placut ochiului: o fi de la masina sau de la sofer? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry391829

Edited by Lucian M

Maaaama, cat-a mai revolutia.

Deci gume proaste am avut si eu, niste "jeguri de Continental" care erau coapte si crapate, data fabricatiei 12.2005 (saptamana si anul).

Asa scria pe ele, masina este din 07.2007, deci erau putin vechi, le-am schimbat dupa ~4000 km, cu Dunlop SP 01, aceeasi dimensiune si parca sunt mai bune, cele din urma, pe franare, pe curbe/serpentine (in limita disponibila) si la zgomot.

Pentru iarna, am Firestone Winterhawk, de care sunt foarte multumit.

Discuri ventilate, din ce stiu eu, sunt pe ligheanele cu abs, doar pe fata, pe spate, Mioveniu' inca nu a fabricat in serie vreo masina cu discuri, nici macar pline (Dacia 1100, nu intra in discutie).

Cand nu mai aveti argumente, treceti pe offtopic ? Reveniti la tema si nu va mai mirati cand vi se sterg mesajele fara legatura cu tema discutiei.

N-ati raspuns la o intrebare: are vreo varianta de Logan vandut in tara discuri ventilate ?

Edited by tolin
Cand nu mai aveti argumente, treceti pe offtopic ? Reveniti la tema si nu va mai mirati cand vi se sterg mesajele fara legatura cu tema discutiei.

N-ati raspuns la o intrebare: are vreo varianta de Logan vandut in tara discuri ventilate ?

pai zice aici http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/lo...cv/date-tehnice

MCV-ul si banuiesc ca si papucu' au discuri ventilate pe fata

as dori sa stiu si euu care este legatura intre masina pusa lumanare-n bot si subiectul acestui topic?

Calitatile oricarei masini nu ar trebui tratata in functie de cei care le conduc, ca daca e sa-o luam asa ... BMW & audi ar fi cele mai tiganesti masini

Adica doar pentru premianti, deci, de alea albe cu bari negre (majoritatea taxiurilor din RO) trebuie sa te feresti, nu ?

de taxiuri ar fo bine sa te feresti indiferent de ce masina ar conduce

@tarzy > daca scria, nu intrebam.

http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/logan/date-tehnice -> directie si sistem de franare.

am spus cred suficient de clar ... e vorba de LOGAN MCV - adica ala break