Jump to content

Dacia Logan (fosta X90)

iuzar

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se vede si in reclama ca e ala de 65 si cu un cip tuning il duci pe la 80cp...si sa vezi ce fuge dizelache...

Ha, ha! Si de-asta isi cumpara omu' masina 'eftina si diesel... ca sa-i ramana bani de cip-tuning!

app de 5000, am vazut si .. cred ca era filmat de la unu pe benzina...

(asa arata turometrul pe benzina)

da'... ma rog,

zona rosie la diesel ce am vazut eu

focus 1.8 : 6500 - si chiar ajunge la turatia asta

laguna 1.9: 5000

volvo s80 2500: 4500

Nu stiu cati din voi stiu cu ce se mananca 1.5 DCI de 65 CP de la Renault; este destul de sensibil, la revizia de 60k km papa destui bani, asa ca economia care se face cu un asemenea motor este relativa...

Am vazut si eu reclama aia, tind sa cred ca e o panarama de reclama, si nu cea oficiala. In primul rand e in engleza. Nu cred ca se vinde in vreo tara vorbitoare de limba engleza, deci nu vad de ce ar face-o in engleza. Apoi copiaza vechea reclama, lucru nu prea practicat in advertising. Deci tind sa cred ca Logan Diesel nu se va promova cu acea reclama.

Reclama este bestiala!!! Accentueaza faptul ca e masina moderna, sugereaza noutatea conceptului de masina super ieftina, accentueaza faptul ca motorul este Renault - lucru foarte important, accentueaza faptul ca este o masina practica, de familie!

Reclamele contin ceva comun pentru ca sunt reclame pro produs nu pentru cine stie ce concurs. Creeaza o imagine produsului. Din pacate, la noi, ea este brusc dezgolita de realitate si de forumul vecin. In strainatate va funtiona perfect.

De ce sa nu imi iau Logan? De ce sa imi iau M5 si sa ii rup pragurile in gropi? De ce sa imi iau C4 sa deschida portiera o Dacie in portiera mea? Imi iau masina ieftina, incapatoare, sa consume putin... Si apoi sper sa nu pice una sau alta (cum mai nou crapa furtunele la stergatoare :mda: ) ca sa imi asigure si un minim de confort cand merg cu ea. Dar cum pica prea multe (asamblare proasta, prea multe prostii puse pe ea in loc sa o faca fiabila, ... etc) raman cu Kalos... :)

:-?   ... Pe termen scurt dieselu' e mai avantajos consum + motorina dar ..pe termen lung nu e mai scump ? Din cate stiu sa intretii un diesel e mai scump decat sa intretii un benzinar.

Poate exact invers. Costa mai mult cind il cumperi si e mai ieftin la consum.

Despre intretinere nu stiu... dar cred ca nu e diferenta semnificativa.

Poate exact invers. Costa mai mult cind il cumperi si e mai ieftin la consum.

Despre intretinere nu stiu... dar cred ca nu e diferenta semnificativa.

Stiu pe cineva cu un diesel care se plangea de costurile mare de intretinere la diesel...zicea ca piesele de diesel sunt mult mai scumpe decat la benzinar