Alezz Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Loganul are garantie un an jumate...vrei 3 ani mai dai 300E. Link to comment
AND Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Si cu cealalta jumatate de an ce-ai facut? ) Link to comment
BogdanG Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 eu dintre un sh si un logan(nou bineinteles) as alege loganul pentru simplul fapt ca e nou. am garantie 3 ani la el...asa ca mari bani n-as baga in el.la sh e foarte riscant. nu sti cat si-a batut joc fostul propietar de masina...nu sti cati km faci si iti pica ceva. io de ce am ales kalos ? pentru simplul fapt ca e noua,bine dotata, are un pret bun,performante pe masura si 5 stelute la nhtsa asa cu 11 mii mi-as fi putut lua un opel vectra de toata frumusetea,dar repet e foarte riscant. prefer loganul. asta si e, un inlocuitor al sh-urilor. aveti si voi prea multe pretentii pentru o masina de 6000 euro... O masina SH cumparata direct din Germania cu nr real de km nu are probleme daca stii unde sa cauti ,si mai ales daca nu te arunci la ce este cel mai ieftin cum fac "samsarii" si aduc masini pe banda din DE . Masina mea a fost cumparata in 2004 (ianuarie) din Germania de la un dealer turc foarte corect de unde firma unde lucrez a mai cumparat masini si nu a fost nici o problema cu nici una ...chiar si dupa 2 ani de RO si 50.000 km a mea merge perfect .Ideea este sa NU cumperi ce este cel mai ieftin .Turcul a fost corect si a spus ca trebuie schimbata urgent distributia masina avind 116.000 km . Link to comment
AND Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Though its humbling price tag may lead you to believe that this is a slapdash effort, Renault Logan has benefited by its parent company Renault and Nissan’s new "b" platform. Renault Logan isn’t a last resort vehicle, as it has been developed with the same research and technology used for the next generation of Nissan Micra and rides on a well-sorted strut and torsion beam layout. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The Kadett E was introduced in the late 1980's in Brazil as the Chevrolet Kadett. It formed the basis of the Daewoo Le Mans (later known as the Daewoo Cielo, Racer and Nexia) in South Korea, which was sold in the United States as the Pontiac LeMans, and in Canada (initially) as the Passport Optima. The Nexia is still being produced at UzDaewoo plant in Asaka, Uzbekistan. The Cielo is still being produced at a semi-independent (from GM) plant in Craiova, Romania (the license will however expire in fall 2005). Nici nu are rost de dezbatem care este mai moderna dintre cele doua .. MULT mai moderna. Masinile nu pot fi comparate.. Link to comment
zack Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 AND,ce intelegi tu prin modern ? inca ceva...logan(inca) nu se poate compara cu cielo. motivul ? logan are destul de multe probleme(inca). io totusi sper sa se mai umble la calitatea asamblarii... oricum, nu o sa mai revin la dacie cati ani voi trai...kit ca voi tine kalosul pana-i curge tabla pe jos Link to comment
Alezz Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Tin sa cred ca tu ai mers inainte de logan numai cu RATB!!! Link to comment
Engine Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) Eu inca sunt posesor de SLZ si credeti-ma ca nu am nici un motiv sa vand aceasta masina. Isi merita toti banii. Cred ca acest model a fost cea mai buna idee aplicata de Dacia si Renault in Romania pana acum. Poate la categoria "bun si ieftin" nu se incadreaza cu multa usurinta dar la cea "ieftin si bun", cu siguranta. Edited November 29, 2005 by Bolt Link to comment
AND Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) Gata deja m-am obisnut cu voi. Cand vine vorba de Logan , e de ajuns sa rupi capacul de la rezervor de la un DAEWOO , sa-i pui 2 scaunele mici in fata , o bancheta in spate , un motoras si 4 roti , si acea "inventie" ar valora mai mult in ochii vostrii decat un Logan ) . Nu numai ca sunteti ignoranti fata de Dacia , dar sunt sigur ca nu aveati nimic nici cu Renault inainte sa inceapa sa faca Logan. Acum deja peste jumatate de forum , din cate am vazut , are boala pe renault ..ba ca-i urat , ba ca face modele proaste , ba ca Megane II e SUB Kalos (citat Satori) ... Cielo e o masina care a expirat cu mult inaintea anului 2000 atat moral cat si estetic , iar platforma este una de la sfarsitul aniilor 80. Logan-ul este un Renault Clio model 2000 , cu interior mult mai spatios , si zic eu , chiar si aspect mai modern..intrucat partea frontala a unui Clio din 2000 era ORIBILA. Dar n-are rost , pentru ca orice explicatie , pana si daca GM ar organiza o conferinta de presa in care sa spuna ca Logan este peste Cielo , voi tot nu ati accepta adevarul. Live and die by Daewoo ... mai bine cu bicicleta decat pe Dacie nene ... ignoranta pura! Nu am zis niciodata ca Logan este un model superior altora care stau mai bine pe pta auto , nu am zis niciodata ca merita 10.000 euro sau cat o sa se faca. Insa pentru o masina noua , cu atatea dotari cat are varianta Laureate , merita din plin 7500-8000 euro. PS: Sunt EXTREM de curios cati au avut indrazneala sa-si compare Kalos-ul cu Modus-ul lui alx! Si sunt mai mult ca sigur ca omul a fost felicitat pt masina cu zambetul pe buze , insa in gandul vostru va spuneati ca este complet inferior unui Kalos! Putea omu sa-si ia si Laguna ..ca tot sub Leganza ajungea din punctul vostru de vedere. Edited November 29, 2005 by AND Link to comment
Engine Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) @AND, ai totusi un aliat dar nu pt. ca a fost si este inca posesor de Dacia. Eu cred ca singura problema la Logan e designul si submotorizarea de fapt. Daca masina arata altfel (din punct de vedere al proportiilor) si venea cu vreo 90 de CP la baza si cu-n psihologic 100 de CP la o versiune mai sus, lucrurile stateau diferit. Proiectantii n-au tinut cont deloc de psihologia poporului roman. Noi nu suntem francezi, noi ne masuram inca in "ce masina ai, asta esti". Am ferma convingere ca daca masina ar fi aratat mai bine pe zona dorsala si avea si un motor de 100-110 CP pe care sa-l simti cu adevarat datorita unei cutii mai eficiente, lucrurile stateau diferit indiferent cate masini trantea ADC-ul. Bonus : dac-ar fi sa aleg intre Cielo nou si SLZ noua, sigur as alege SLZ. Si n-ar fi vorba de bani doar. Edited November 29, 2005 by Bolt Link to comment
Esperatul Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Si cu cealalta jumatate de an ce-ai facut? ) Domnu AND, dumneata, nu stii cate luni are garantie masina proprie? Poate va duceti frumos sa rezolvati ceva cu gandu ca ZKR e in garantie si va fac baierii o factura babana. Verificati: http://www.dacia.ro/dacia/ajax#/dacia/serv...nti/garantie,ED Link to comment
Satori Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) ba ca Megane II SUB Kalos (citat Satori) ... Scos dintr-un context si incomplet. Eu am ales Kalos pentru ca Megane nu merita diferenta de bani din punctul meu de vedere. Poate se gaseste cineva sa ii explice si lui AND ce inseamna asta. Eventual tu, florinbad. Inca mai cauti masina mai buna decat Kalos pentru topicul de pe DaciaClub (pentru cine nu stie: aceleasi dotari, pret mai mic, motor asemanator - esuare lamentabila a lui AND intinsa pe cateva zeci de posturi la finalul carora chiar si membrii acelui forum se saturasera de aberatiile lui AND)? Chiar nu ai pic de rusine? PS: Sunt EXTREM de curios cati au avut indrazneala sa-si compare Kalos-ul cu Modus-ul lui alx! Numai Dacia isi compara masina cu masini din clase diferite. Fiind un daciot trup si suflet, fa tu comparatia asta. Edited November 29, 2005 by Satori Link to comment
Engine Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Hai mai oameni buni, lasati colegul sa se simta bine intre noi. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Si totusi voi nu ati vrea o masina care sa nu fie facuta de nea Gogu la mana? Nu ati vrea o masina care sa stiti ca e identica cu alta de acelasi tip, o masina care sa aiba parte de un proces de fabricatie mai din ultmii 30 de ani? Stiti ce a adus nou Logan (cel putin pentru europeni)? Manufacturarea la o masina sub 10 mii de euro. EuroNCAP nici nu ar putea sa o testeze deoarece statistic fiecare Logan se comporta altfel in caz de accident. Daca pe nea Gigi l-a inselat nevasta in seara precedenta care credeti ca va fi calitatea sudurii? Cat credeti ca va rezista masina aia? (Exemplul asta ar putea fi intarit de recenta rechemare) Link to comment
Esperatul Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) Hai mai oameni buni, lasati colegul sa se simta bine intre noi. L-am lasa noi, dar nu ne lasa el pe noi. Uite ce zicea nenea and inainte sa-si ia Golan pe aici . E bun de divertisment. '"Te rog frumos , cineva care voteaza Dacia Logan pentru masina anului 2005 in Romania sau oriunde , e total paralel. Pui Logan-ul langa 407 , C4 , Octavia .. e absurd. Acele persoane carora li s-a blocat ABS-ul sau directia de la Golan sunt sigur ca au dat foc primei reviste in care au citit ce loc ocupa Logan-ul in clasamentul masinia anului in RO. " Edited November 29, 2005 by Esperatul Link to comment
Wolfman Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Fiecare are masina care i se potriveste, inclusiv AND caruia ii doresc sa ramana la dacie pana la pensie, daca tot o iubeste asa mult (ca sa o parafrazez pe Ileana - "Cine o iubeste are parte de ea")! Am facut ultimele saptamani peste 1000 de km cu un logan laureate 1.4, si ca fost posesor de Cielo pot spune ca nu este cu nimic mai sus, in schimb mai zgomotos, mai lenes si neergonomic la scaune. Singura "hiba" a Cielo este consumul urban, insa cine vrea o masina fasneata poate trai cu asta. Link to comment
Tommy Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) eu chiar am sustinut ca loganul ar fi trebuit numita masina anului... dar... Te rog frumos , cineva care voteaza Dacia Logan pentru masina anului 2005 in Romania sau oriunde , e total paralel. Pui Logan-ul langa 407 , C4 , Octavia .. e absurd. Acele persoane carora li s-a blocat ABS-ul sau directia de la Golan sunt sigur ca au dat foc primei reviste in care au citit ce loc ocupa Logan-ul in clasamentul masinia anului in RO. @and.. cu tot respectul.. da chiar nu-i frumos ce faci.. azi e laie maine blonda.. Edited November 29, 2005 by Tommy Link to comment
Esperatul Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 @Tommy, n-ai prins ideea, era citat din domnu AND, vezi linkul care l-am dat. @AND , pai normal ca e atac la persoana, dar mai dibaci, prin folosirea limbii romane. Auzi la el nu poate sa stea "de o parte", "karmatic" - ce e asta, tractiunea la Logan? Cred ca vroiai sa spui karmic mai degraba... Link to comment
AND Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Esperatule , ce incerci sa dovedesti? Crede-ma sau nu , eu nu mi-am schimbat parerea despre Dacia Logan ca model dupa ce am achizitionat-o. Inca mi se pare absurd ca cineva ar considera o masina de sub 10.000 euro , care a avut probleme la inceput , ca fiind masina anului pe langa modele de 3-4 ori mai scumpe precum Peugeot 407 . Ai rezolvat ceva cu post-ul ala? NIMIC Satori , tu mi-ai zis ca iti permiteai Megane II , insa ai renuntat pentru ca isi luase nu stiu ce prieten de al tau si a avut nu stiu ce probleme cu el. Iar tu ai dedus ca acest Chevy Kalos trebuie sa fie peste Megane daca acesta din urma i-a creeat atatea probleme amicului tau ! Eu nu sunt Daciot , NU SUNT FAN LOGAN ..intelege cineva? EU NU SUNT FAN LOGAN ,! ! Cand 'stourile se pun cap la cap aici pe forum , si sunt complet nedreptatite la adresa acestei masini , nu pot sa stau de o parte! ..am reeditat post-ul sters cu speranta ca nu mai contine nimic ofensiv la adresa nimanui (am sters muulte fraze ) ) Link to comment
maximus_revine Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 oameni buni tot ziceti de logan ca e frigider ca e nu stiu cum.. dar voi.. ati vazut cum arata un cielo dupa un accident? Priviti aici si aici ca sa va dati seama ca si cielo are puncte slabe.. siguranta e unul dintre ele. Spuneti si voi daca ati prefera sa fiti intr-un cielo sau intr-un logan in caz de impact.. cu mana pe inima puteti spune ca preferati cielo, stiind ca aveti de exemplu pe cei dragi in masina? Cat despre misto.. mie mi se pare mai grav ca in anul 2005 o masina ca daewoo spark isi pune in pericol pasagerii... detalii despre acest lucru gasiti aici . De ce nimeni de pe forum nu a prea comentat stirea asta, insa cand loganul a primit 3 stele toti au sarit in sus? Link to comment
Tommy Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) .. sa nu se supere @and pe mine.. e urata nene! asta e si n-ai ce-i face poti sa-i pui si eleron si coarne , tot urata e.. ps. sorru @esperatu pt confuzie, vina mea Edited November 29, 2005 by Tommy Link to comment
ovi_jer Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Toate subiecte OFFTOPIC vor fi sterse si sanctionate ca atare. Link to comment
Tommy Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) imi cer scuze ca am modificat acum 3 min ultimele mele 2 posturi, sper sa nu fi schimbat ideea, doar sa fi pus ordine .. sa nu fie loc de confuzii @and nu am nimic cu tine , daca n-ai vazut .. eu chiar m-am bucurat cand ai revenit am sters ce era mai dur sa zic asa, scuze @and, mie chiar imi esti simpatic dar nu te mai contrazice dragul meu.. si nu te mai pune cu toti pe teme care ar putea sa-ti fuga de sub picioare... ti-a mai spus si @bad_mf, ieri_alaltaieri te otravesti singur .. si n-are rost Edited November 29, 2005 by Tommy Link to comment
ticolino Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 @maximus: EU prefer sa fiu in cielo decat in logan, si asta pentru ca am vazut pe viu mai multe tamponari cu cielo-uri. nu am incredere in lucrul manual de la colibasi. s-a discutat mult despre siguranta la spark, asa ca aici te inseli. Link to comment
jhr Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 bravo, domnilor, mi-ati sters post-ul, cica nu era in topic.nu era pe placul vostru, si asta venita de la un posesor si de daewoo.. din pacate nu ma mai obosesc acum sa-mi repet argumentatia imbatabila (dupa parerea mea...).va spun doar atat: intrati pe forumul oltcitistilor si veti vedea ca oltcit e cea mai buna masina din lume, mult mai klumea decat cielo, logan si toate la un loc... Link to comment
andreib Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Aici este topicul de dat cu parul in cap si certat cu alti membri? Este ultima data cand spun asta: scrieti on-topic daca nu se sterge si se da WARN. PS: Ce legatura are oltcitclubu' cu Loganu' ? . Link to comment
Recommended Posts