Jump to content

Dacia Logan (fosta X90)

iuzar

Recommended Posts

Pai si fratele meu tot pe garantie a rezolvat.

Masina lui nu a fost lovita niciodata, nici macar in parcare.

Problema cu vopseaua la logan e ca este atat de proasta (cel putin la primele modele) incat sare singura (sau ma rog, de la inchis -deschis usa, inchis-deschis portbagajul) . Nu este bine "lipita" de caroserie.

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Topser, e tabla cromata acolo. Am vazut la Loganul de la firma. Garantia la vopsea pentru logan nu acopera parti ca pasajele rotilor, praguri etc, pe motiv ca acolo este posibil sa apara deteriorari mecanice ale suprafetelor vopsite.

Sebian said:
...hidos...cumva? :D

Tot ticozaurul meu e mai frumos daca e sa compar ;) . Dar breakul nu e infiorator, aduce asa ... a masina din anii 80. Berlina nu aduce a nimic, parca nu e masina, parca e frigider.

ticolino said:
Pai si fratele meu tot pe garantie a rezolvat.

Masina lui nu a fost lovita niciodata, nici macar in parcare.

Problema cu vopseaua la logan e ca este atat de proasta (cel putin la primele modele) incat sare singura (sau ma rog, de la inchis -deschis usa, inchis-deschis portbagajul) . Nu este bine "lipita" de caroserie.

Daca ti-as spune ca am vazut chestia asta (vopsea sarita) la un Pejo 307? Oare toate sunt in situatia asta, sau sunt cazuri izolate? Am parcarea plina de loganuri, dar eu nu am vazut rugina la nici unul.

Astazi a anuntat la radio

"lansarea unei noi motorizari pentru Logan, adica 1.6 16V, 110 CP (pus anterior pe alte modele Renault cum ar fi Clio, Magane sau Laguna - ultima varianta euro 4), iar odata cu aceasta Loganul va suferi un facelift discret. Nu s-au comunicat preturi, insa s-ar parea ca varianta cu motorizarea noua va sari de 10.000 de auro, ceea ce ar reprezenta o premiera pentru modelul Pitestean".

Cu asta feisliftuit nu aveti poze spion ?

Edited by Gica

Osirus, e tabla cromata! Am avut in mana acel ornament, indoit de la jumatate in urma unui accident! Sarise cromul dupa el! Tu chiar crezi ca la reducerea de costuri practicata la Logan, ar fi pus francezii inox? Haida de! Asta in conditiile in care s-au scumpit la 30 cm de cablu sa puna reglajul oglinzilor mai la indemana!

Mircea,daca e cum zici tu,ar fi trebuit sa rugineasca pana acum la mine,ca am decupat din ea si polizat,deci a sarit cromul.Dar e la fel ca atunci cand am lucrat la ea si au trecut cam 20 de luni de atunci.Macar un strop de rugina tot trebuia sa aiba,nu??

Iata ce se mai abereaza prin alte parti!(citat)

"Bine OK sunt super frumoase Toyotele asa e!!!. ..Cred ca sunt proiectate de mana stanga a lui Giugiaro ..el fiind desigur dreptaci (sau invers, ca nu-l cunosc atat de bine)...

On topic : pe bune ca Logan arata mai bine decat Avensis...Iar RAV ultimul model ..mi-au distrus masina preferata!!.... "

Cititi de va minunati : a ajuns dulapul national mai tare ca Avensisul !Ce urmeaza?????

Edited by body

Dialog la un dealer Dacia:

"Pot renunta la casetofon?"

"Da"

"Tipariti factura, va rog!"

Pe factura, surpriza, casetofonul apare.

"Pai ati spus ca pot renunta la casetofon!"

"Da, dar tot il platiti..."