Jump to content

Dacia Logan (fosta X90)

iuzar

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ultima propozitie era vreo aluzie la poza din linkul de mai sus? :P Inca se mai vand "in draci". Dovada ca in Craiova cel putin (am cativa prieteni ce lucreaza la Dacia) sunt comenzi en-gross, si celebrele "liste de asteptare", asa ca nu ma mai mira nimic!

Sunt sigur pe forum (dar nu mai retin unde) niste linkuri ce fac trimitere la un dealer din .De , unde majoritatea Loganelor se vand de la 12k euro in sus. La fix acelasi nivel de dotare ca in .Ro :rolleyes: (si asta la variantele 1.4 si 1.6 -8v. ).

• 2 weeks later...

Renault Sandero. "new entry" la Frankfurt Motor Show.

Descriere:

http://www.renault.com/renault_com/en/imag...1120-660864.pdf

In cateva cuvinte

- Pe piata braziliana, Sandero va fi echipat cu un motor de 1.0 16v (e nou) si deja existentul 1,6 16v de pe Logan

- in Romania din 2008

Impresie personala: Clio 2 cu interior si accesorii de Logan

Edited by cpop

Se adapteaza conditiilor, pentru ca si porcii vor fi mai mici anul viitor din cauza secetei, care a facut ravagii in agricultura, si care va conduce la scumpirea hranei pentru porci. Renault, in sprijinul consumatorului! =))

Edited by guru

Hai ca asta a fost prea tare =)) =)) =)) , de zici ca cine stie ce avion de masina au facut. E urata cu spume, de asta sunt acrii, si nici nu mai are porcbagajul mare! Si ca sa vezi ca nu sunt rau intentionat, pot spune ca imi place versiunea van si cea pick-up.

Apropo de struguri, sunt tare acri, nu?

Nu stim, noi mancam caviar. :mrgreen:

Mie mi-ar fi placut un HB cu vechea fata. Sa arate ca in poza aceea fotoshopata ce circula mai demult pe net.