mad_voly Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 La mine in familie a mai aparut un logan DCI de 85 de cai seria KISS FM si vreau sa va spun ca nu are acel sticker Link to comment
Elfu Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Du-te peste ei si fa scandal. Link to comment
mad_voly Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ar fi tare . Chiar ma rugam sa nu care cumva sa puna acel sticker pentru ca e penibil cum au putut sa denumeasca aceasta serie. Dar uite ca un anume nea Vasile a uitat sa il puna Link to comment
zeneseu Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) http://www.dacia.ro/logan/dotari...dar am aflat ca ai dotare optionala, citez "Sticker ?Kissfm?". WTF? "Sticker Kissfm" are numai varianta "Kissfm",la care zice ca e in dotarea standard. La restul figureaza ca indisponibil. Edited January 23, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Satori Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Mdea... dupa cum vezi, se pare ca nici aia nu are ) Link to comment
Elfu Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) Am auzit ca nu mai pun stikere pe masini ca sa nu rugineasca tabla sub ele. mad_voly, du-te si da-le o bere mai bine ca te-au scapat de eventuale neplaceri mai tarziu Edited January 23, 2008 by Night Elf Link to comment
Tommy Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Mie imi place asta cu: "seria limitata logan" Eu am inteles ca e limitata ca e pentru limitati Link to comment
mad_voly Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Banuiesc ca ai vrut sa zici limitati de o anume suma de bani nu? Link to comment
laurentziu83 Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Deci nu este rabatabila. Sato intreba daca este rabatabila, nu daca se poate scoate..ca doar n-o fii sudata de masina. Eu cand va spuneam ca mai usor cari un televizor sau un frigider cu un Matiz decat cu un logan, nu ma credea nimeni. Bancheta, fie ca e rabatabila, fie ca nu, oricum e ditamai traversa din tabla care acopera jumatate din gaura ce s-ar putea creea, asa ca nu foloseste la nimic. Si la mine e la fel. Link to comment
bebelushu Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Masinile vin pe trailer de la fabrica, simple, fara sticker-ul cu reclama dealerului, rent a car, emblema cu RO, asistenta rutiera, la fel si "editiile limitate" vin fara sticker-ul kaisfm si abs+. Dupa ce le coboara de pe trailer, vine nea Vasile matol si uita la care a pus stickere si la care nu. PS. Si ligheanu' meu e o editie limitata si a venit cu stickerele la pachet (sub mocheta din porcbagaj). Cel cu abs+ l-am lipit pe frigider, deci pot spune ca sunt mandru ca am un Zil abs+. Link to comment
vijelie Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 La versiunea KissFM cum e insonorizarea in comparatie cu celelalte modele? Link to comment
Tommy Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Foarte bine, stickerele nu tin doar de rugina, ci si de cald si evident.. si izoleaza fonic. Link to comment
vijelie Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Merci, presupun ca vorbesti in cunostinta de cauza... Link to comment
tarzy Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) Eu cand va spuneam ca mai usor cari un televizor sau un frigider cu un Matiz decat cu un logan, nu ma credea nimeni.Bancheta, fie ca e rabatabila, fie ca nu, oricum e ditamai traversa din tabla care acopera jumatate din gaura ce s-ar putea creea, asa ca nu foloseste la nimic. Si la mine e la fel. asta cam asa e ... deschiderea portbagajul de berlina e ridicol de ingust dar ... asta e valabil la mai toate sedanurile eu cand a trebuit sa cumpar AC aveam ARO in reparatii asa ca am apelat la Ticalos Loganul e bun la carat oameni cu valize ... ptr diverse "marfuri" cautam alte solutii La versiunea KissFM cum e insonorizarea in comparatie cu celelalte modele? banuiesc ca fix la fel Eu cand va spuneam ca mai usor cari un televizor sau un frigider cu un Matiz decat cu un logan, nu ma credea nimeni.Bancheta, fie ca e rabatabila, fie ca nu, oricum e ditamai traversa din tabla care acopera jumatate din gaura ce s-ar putea creea, asa ca nu foloseste la nimic. Si la mine e la fel. parerea mea ca ptr frigidere&televisoare mai potrivite sunt utilitarele "durerea" cu bancheta nefractionata e la carat schiuri ... dar si aici exiost solutii cu portbagaj deasupra Edited January 23, 2008 by tarzy Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Uite, si eu am bancheta nerabatabila si totusi pot sa car schiurile in portbagaj oricat de lungi ar fi. (Multumesc, BogdanG, pentru husa ca mi se topea zapada in cabina). Merci, presupun ca vorbesti in cunostinta de cauza... Da, de fapt in cinstea lu Kissefem au modificat fluxul de productie si proiectul initial. Doar noi suntem carcotasi si nu credem, ca doar e vorba de chissefem. Link to comment
vijelie Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Glume scremute, categoria "aventurile lui RaZoR-07 la volan"... Voi nu aveti loc de joaca? Link to comment
mad_voly Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 La versiunea KissFM cum e insonorizarea in comparatie cu celelalte modele? Depinde la ce motorizare diesel te referi. Pt ca versiunea KISS FM ( variantele diesel) este si la 70 de cai si la 85 de cai. La varianta de 85 de cai pot spune ca motorul se aude mult mai incet, parca nu mai este asa zgomotos ca la varianta de 65 de cai pe care o am eu. Link to comment
vijelie Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ma gandesc ca, fiind o editie oarecum dedicata muzicii, ar putea beneficia de mai multa atentie la insonorizare. Altfel, raman remarcabile numai stickerele si tapiteria... Link to comment
closchkutza Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Mai ales sticker-ele... Link to comment
mad_voly Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Din pacate nu are nimic special. Are volan si schimbator in piele, ceasuri ca la Prestige, autocolant pe stalpi, CB, oglinzi electrice si incalzite,2 airbaguri, geamuri electrice doar pe fata, 4 boxe si un mp3 player blaupunkt si alte lucruri marunte Link to comment
cararama Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Eu cand va spuneam ca mai usor cari un televizor sau un frigider cu un Matiz decat cu un logan, nu ma credea nimeni.Bancheta, fie ca e rabatabila, fie ca nu, oricum e ditamai traversa din tabla care acopera jumatate din gaura ce s-ar putea creea, asa ca nu foloseste la nimic. Si la mine e la fel. fara suparare da tu vorbesti de redescoperirea oului. Orice sedan are problema spusa de tine ) si al dracului, tot se cumpara "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Glume scremute, categoria "aventurile lui RaZoR-07 la volan"... Voi nu aveti loc de joaca? Vorbesti despre o miscare de marketing (Logan kiss fm) ca despre un upgrade tehnic. Daca se intampla cumva sa elaboreze o versiune cu adevarat mai performanta din orice punct de vedere (chiar si izolatie fonica) nu il lansau cu nume de radio de divertisment ci il lansau ca pe o super-uber-giga inovatie tehnica. Iti garantez ca aflai pana acum de 10 mii de ori de ce e mai bun noul (ipotetic) Logan decat cel vechi. Asa despre asta stii ca are abs si autocolant. Practic e o noua versiune de echipare, o combinatie de optiuni disponibile deja pana acum dar aranjate in alte pachete. Link to comment
Elfu Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 fara suparare da tu vorbesti de redescoperirea oului. Orice sedan are problema spusa de tine ) si al dracului, tot se cumpara "> Nu fi asa sigur. Vezi Octavia 1. Link to comment
Recommended Posts