andrew Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 (edited) Am cautat pe net imagini cu interiorul Sandero si am gasit link-ul asta: interiorul e cel de la Logan 1,6 16v din cate imi dau seama, cu mici modificari la forma butoanelor de pe bord, nu si la amplasarea lor; in special ma mira ca dupa ce toata lumea a criticat amplasarea comenzilor climatizarii nu le-au mutat de acolo. Usile din fericire arata cu totul altfel, lucru care ma bucura. La exterior Sandero arata cam asa, deci corespunde imaginilor surprinse de GSP. Edited February 5, 2008 by andrew Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 (edited) Baieti, stiu ca exista mai multe tipuri de oglinzi, dar nu sunt alea de pe exemplarul de fata. Edited February 5, 2008 by Zmeul cel rau Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Colegul Zmeu a nimerit-o ! Link to comment
Tommy Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 As inclina sa spun ca aduce a clio.. si volanul.. si pe la climatizare.. si pe afara ceva ce ar semana pe undeva cu clio asta nou. In fine, nu ca ar conta.. oaare pe spate va scrie Dacia sau Renault, sau functie de unde se vinde? Link to comment
LemonDemon Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Mie bordul mi s-a parut la fel ca cel de pe Logan , probabil ca cel din poza de mai sus este pentru modelul Sud American , unde si Loganul Clasic are are bordul modificat fata de cel autohton. Link to comment
andrew Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 As inclina sa spun ca aduce a clio.. si volanul.. si pe la climatizare.. si pe afara ceva ce ar semana pe undeva cu clio asta nou. In fine, nu ca ar conta.. oaare pe spate va scrie Dacia sau Renault, sau functie de unde se vinde? Eu zic ca la noi se va folosi formula celebra: Dacia by Renault. Impaca si capra si varza. In plus romanii daca aud la tv ca Dacia lanseaza un nou model super-ieftin, masina poate sa ajuna si la 10.000E, daca e Dacia, e ieftina. Si la intretinere Dacia e mai ieftina decat Renault, deci nu ma astept la altceva. In plus, in poza de pe GSP mi s-a parut si mie ca s-ar cam potrivi scutul in grila aia de pe fata. In restul tarilor probabil ca se va vinde fix sub aceleasi denumiri sub care e vandut si Logan. Link to comment
sictirel Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) Pozele cu Reno / Logan Sandero s-au mai pus pe topicul asta? Edited February 6, 2008 by sictirel Link to comment
laurentziu83 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) Botul e decent, chiar frumusel. Spatele in schimb arata ca un kkt. Oare astia chiar se chinuie sa le faca urate? Edited February 6, 2008 by laurentziu83 Link to comment
Satori Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Fugi mah ca e misto spatele! Nu vezi ca are si difuzor?! Cat costa masina? Imi place, pe bune Link to comment
tarzy Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) Botul e decent, chiar frumusel. Spatele in schimb arata ca un kkt. Oare astia chiar se chinuie sa le faca urate? dom'le ... cica gusturile nu se discuta ... da ... eu cand ma uit (in poze) la spate de Santero parca vad spate de matiz (din ala mai dotat, cu copertina si talpici de saniuta pe plafon) Fugi mah ca e misto spatele! Nu vezi ca are si difuzor?!Cat costa masina? Imi place, pe bune nu stie nimeni logic ar fi ca mai putin decat berlina ... da ... poti sa stii Edited February 6, 2008 by tarzy Link to comment
closchkutza Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) da ... eu cand ma uit (in poze) la spate de Santero parca vad spate de matiz (din ala mai dotat, cu copertina si talpici de saniuta pe plafon) Eu zic ca nu vezi bine.. In afara ca sunt ambele hatch, ca au stergator, talpicile alea pe plafon si eleron, nu stiu care are fii alte asemanari. Cred ca Laurentiu se referea la faptul ca are spatele "patrat", ca si lateralele de altfel. Daca tu gasesti la matiz vreun unghi pe undeva, sa-mi zici si mie, eu nu am gasit. Edited February 6, 2008 by closchkutza Link to comment
BogdanG Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Eu spun ca se aseamana cu matizul, ambele au 4 roti si motor in fata Problema e alta, nici nu vreau sa ma gandesc ce isterie o sa fie cind se va umple Bucurestiul de aceste hatchuri sportive, sa vezi tiuning vere atunci . Link to comment
closchkutza Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Tunningul ca tunningul > , da sa vezi ce o sa fie pe strazi...jale mare. Link to comment
ToPser Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Botul e decent, chiar frumusel. Spatele in schimb arata ca un kkt. Oare astia chiar se chinuie sa le faca urate? Te-ai invatat cu botul de la Clio ,mie nu -mi plac farurile mari si duse pe aripi sub nici o forma si la nici o masina ! Link to comment
LemonDemon Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Hatch sportiv sau nu , daca Logan 1.6 16v are o acceleratie de 10,2 sec , atunci Sandel s-ar putea sa prinda suta sub 10 sec . Link to comment
tarzy Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) Eu zic ca nu vezi bine.. In afara ca sunt ambele hatch, ca au stergator, talpicile alea pe plafon si eleron, nu stiu care are fii alte asemanari. Cred ca Laurentiu se referea la faptul ca are spatele "patrat", ca si lateralele de altfel. Daca tu gasesti la matiz vreun unghi pe undeva, sa-mi zici si mie, eu nu am gasit. mda ... acum ma duc sa vad ce fac cu dioptriile astea da .,... poate vii si tu ... nu de alta dar la Sandel nu vad deloc talpici Edited February 6, 2008 by tarzy Link to comment
closchkutza Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Bine ca nu fezi > . Vezi ca se agraveaza... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Ha, in pozele astea chiar sunt oglinzile de Logan, si nu sunt ca alea din prima poza. Link to comment
tarzy Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Bine ca nu fezi > . Vezi ca se agraveaza... > asa-mi trebuie daca ma bag in seama cu cine nu trebuie merci ptr atentionare Link to comment
guru Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Fara a lua in calcul preturile si fiabiltatea masinii (date pe care nu le avem in momentul de fata), am senzatia ca potentialii clienti de Matiz, a carui productie va inceta... nu se stie cand, dar momentul e pe aproape, se vor indrepta spre acest Sandero. Link to comment
CARABUSU Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Fara a lua in calcul preturile si fiabiltatea masinii (date pe care nu le avem in momentul de fata), am senzatia ca potentialii clienti de Matiz, a carui productie va inceta... nu se stie cand, dar momentul e pe aproape, se vor indrepta spre acest Sandero. Poate ca da,poate ca nu...nu se stie. Daca acest Sandero nu va ajunge la acelasi pret cu Fiesta o putem considera o mica afacere dar nu cred ca se va intampla asta. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Fara a lua in calcul preturile si fiabiltatea masinii (date pe care nu le avem in momentul de fata), am senzatia ca potentialii clienti de Matiz, a carui productie va inceta... nu se stie cand, dar momentul e pe aproape, se vor indrepta spre acest Sandero. Ai vreun gand? > Si daca da, tot rosu? >- Link to comment
guru Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Deocamdata nu, dar oricat de mult m-am atasat de Maty, tot va trebui schimbat, la momentul potrivit. Pana atunci, sa vedem daca Sandero merita sau nu, a fi luat in calcul. Link to comment
octaviu Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 La un moment dat mai multi posesori de Woo-uri o sa fim nevoiti sa le schimbam ca doar nu putem sa le tinem toata viata... si vorba lui Guru, Sandero (daca asa se va numii noul hatchback de la Dacia) trebuie luat in calcul... acum sa vedem si fiabilitatea si cat o sa coste... Link to comment
Recommended Posts