rm.popa Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Face-lift şi, totodată, ass-lift! Link to comment
Tommy Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Vazut azi un sandel in trafic.. pe cuvant de onoare daca nu e mai urata ca un seicento. Ce m-a surprins a fost topaiala, o vedeam bine eram in spatele lui, un comportament odios pe un drum relativ normal, de la unirii in sus spre calarasi. Link to comment
tolin Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 ... Vad ca ai citit atent oferta dacia: au crescut preturile fata de versiunea fara facelift? Asta a fost si scopul, sa ia mai multi bani de la amatori (cumparatori). Link to comment
VFX Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Vazut azi un sandel in trafic.. Da, am vazut si eu una azi...pe o masina de scoala... E mai scurta si mai inailta decat ma asteptam. M-au amuzat "decupajele" de pa capota. Alea din centru...cam pe unde ar veni "gura de aer" la un turbo. Din spate arata un pic amuzant...dar din fata e odioasa rau... Link to comment
laurentziu83 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) Noul Logan cu lift seamana din spate foarte bine cu fostul Moskvitch al lui bunica-miu. Numai ca bunica-miu a renuntat la el prin '82. > Si oare cand vor pricepe astia de la Pitesti ca la o masina din ziua de azi conteaza AC-ul, nu croame sau proiectoare? AC-ul ar fi trebuit introdus ca dotare standard pe versiunea imediat superioara celei chele, altfel nu vad rostul sa cumpar niste optionale inutile dar sa clocotesc inauntru, de clocotit pot sa clocotesc si in vechea berlina, diferenta e ca berlina mai are si gauri prin tabla si nu se incinge asa de tare ca masinile etanse de acum (testat de mine acum o saptamana, e mai suportabila canicula fara AC in dacie decat fara AC in Clio). Edited July 2, 2008 by laurentziu83 Link to comment
andreib Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Deci pana la urma e mai scump sau nu decat cel vechi? Pana aflu raspunsul, mai dau un link: reduceri la loganelele vechi Link to comment
Alex.T Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Au spus ca va avea acelasi pret cu cel vechi. Link to comment
andreib Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Lasa spusul, ca au modificat echiparile. Ei oricum zic multe, mai putine fac... Cineva care stie cat costa inainte poate sa fac o comparatie realista? Link to comment
EM!L Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 E mai scurta si mai inailta decat ma asteptam. Eu dupa ce am vazut-o am inceput sa apreciez Loganul (ca forma/aspect comparativ cu Sandelul) Link to comment
zet Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Lasa spusul, ca au modificat echiparile. Sunt aceleasi versiuni, doar ca unele versiuni au in plus afu si alte brizbrizuri, si preturile au ramas identice. Link to comment
Alex.T Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Lasa spusul, ca au modificat echiparile. Ei oricum zic multe, mai putine fac... Cineva care stie cat costa inainte poate sa fac o comparatie realista? Pretul de baza era inainte 6400 fara TVA. Link to comment
Elfu Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 (edited) ...Si oare cand vor pricepe astia de la Pitesti ca la o masina din ziua de azi conteaza AC-ul, nu croame sau proiectoare? ... Deci te rog frumos, cum poti sa scrii asa ceva ? Loganul fara proiectoare e ca barbatul fara o|o. Ai vazut tu vreun sofer de logan dotat cu proiectoare sa nu le tina aprinse? Stiu ei ce stiu. Ce AC, frate? Soferii de logan au sinuzita, nu suporta AC-ul. Personal recomand facelift by Ciomu' > Edited July 4, 2008 by Night Elf Link to comment
alx Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Pretul variantei de baza era inainte 6200 inclusiv TVA. Pentru cea mai ieftina, Ambiance. Link to comment
Alex.T Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 @alx Tin sa te contrazic: http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/logan/ Link to comment
alx Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Ia citeste ce am scris eu. INAINTE. Defapt, s-a inceput cu 5800 cu tva in 2004. Ambiance 1.4 costa 5800 cu tva in 2004. Link to comment
andrei_xxl Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Eu dupa ce am vazut-o am inceput sa apreciez Loganul (ca forma/aspect comparativ cu Sandelul) 3 chestii mi-au placut la das neue Logan : - trompeta se pare ca e pe volan, nu pe batz - spatele e mai reusit - pot sa imi fac gratis de la vecinu' breloc la chei in forma de desfacator de bere Grila fata nu prea ma coafeaza. E cam disproportionata. Link to comment
Alex.T Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 (edited) Ia citeste ce am scris eu. INAINTE. Defapt, s-a inceput cu 5800 cu tva in 2004. Ambiance 1.4 costa 5800 cu tva in 2004. Anul trecut cand m-am hotarat sa-mi iau o masina noua am avut de ales intre Logan si Aveo. In iunie pretul de baza la un Logan era tot de 6400 EURO. PS: Fiindca era cerere mare probabil din acea cauza au marit pretul. Edited July 7, 2008 by mazzy4you Link to comment
closchkutza Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 L.E: Iar despre masuratori, fi sigur ca le fac, nu am zis doar asa, si am sa postez rezultatul, oricare ar fi el. Chiar m-ai facut al naibii de curios. Asa cum am promis, astazi am reusit sa o prind pe vecina mea si sa fac masuratoarea. Precizez inainte de toate ca m-am inselat, masina ei are reglaj pe inaltime, dar a fost setat la minim(a topait pe el pana l-a dat in jos jos complet). Cum am efectuat masuratoare, la ambele masini: de la 2/3 din lungimea sezutului inspre spatar, masurat un pic oblic. Rezultatele au fost: - logan: 94cm; - matiz: 94.3cm; Precizez ca aceeasi ruleta a fost folosita in ambele masuratori. De asemenea, trebuie precizat ca nici un scaun nu a fost maltrat in timpul masuratorilor. Link to comment
bebelushu Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 fftopic: Ruleta este calibrata? Are certificat metrologic, vizat la zi? Link to comment
andreib Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Laser SUV-ul asta! Totusi, nu pot sa cred ca asa va arata SUV-ul dar nici nu prea pot sa inteleg ce au vrut ei sa faca cu loganul ala cu roti de camion . Link to comment
Recommended Posts