ovi_jer Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Din toata condractitia asta reiese un lucru bun pe care unii cu greu il inteleg si anume faptul ca masina nu se scoate pe liber in mers Link to comment
AND Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Sunt absolut degeaba kormoranele astea de pe Logan. Mai bine ar merge direct pe jenti! Eram mai devreme la un semafor si abia se punea galben insa o femeie intr-un 307 s-a decis sa nu mai treaca si sa franeze brusc. Eu am vazut-o din timp , insa cand am ciupit un pic mai brusc frana , am derapat vreo 2 metri . Mama masii de treaba ... tre sa fac cumva sa iau niste gume noi de calitate. Link to comment
Mircea Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 @AND ti-a intrat cumva ABS-ul? Eu am incercat sa combin frana de motor cu cea de picior (nu debreiez) si in felul asta nu intra abas-ul si surpriza! FRANEAZA!!!! Glumesc, franeaza mai bine fara abs decat cu (bine se mai adauga si efectele franei de motor. Ovi_jer, am scos-o pe liber de mai multe ori numai pentru a vedea cat indica consumul la ralanti. Impresia pe care mi-a facut-o este ca il indica si in functie de viteza... Link to comment
icet Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Impresia pe care mi-a facut-o este ca il indica si in functie de viteza... <{POST_SNAPBACK}> Mircea ai zis bine "impresia"!Consumul se stabilizeaza dupa cateva secunde,nu instantaneu,deci trece ceva timp(cam 10 sec maxim)pana arata valoarea adevarata. Link to comment
ovi_jer Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Incepind de azi cel mai ieftin frigider costa numai 6230 euro iar cel mai scump + vopseaua metalizata si garantia extinsa 9200 euro. Link to comment
Lucian79 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Incepind de azi cel mai ieftin frigider costa numai 6230 euro iar cel mai scump + vopseaua metalizata si garantia extinsa 9200 euro. <{POST_SNAPBACK}> Aoleuuuu ... Kalosu e vax pe linga el imediat . Link to comment
Mircea Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) hm... cu preturile astea au trecut in segmentul peste Cielo... Ce drq i-o fi apucat? Basca ca se adauga garantia extinsa, alarma, covorasele, presurile de la roti, antifurturi... neah...pe mine ma bucura chestia asta... macar n-o sa mai vad atatea pe strazi, o sa incep sa vad masini Edited September 7, 2005 by Mircea Link to comment
hitman Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) Incepind de azi cel mai ieftin frigider costa numai 6230 euro iar cel mai scump + vopseaua metalizata si garantia extinsa 9200 euro. Si mult trimbitzata masina 'dintre noi, pentru noi' de 5000 de euroi pe unde e? Edited September 7, 2005 by hitman Link to comment
Lucian79 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Si mult trimbitzata masina 'dintre noi, pentru noi' de 5000 de euroi pe unde e? <{POST_SNAPBACK}> Si-au dat astia de la Renault sema ca suntem prea saraci ptr masini de 5.000 euroi sa le-ntretinem. Pai voi va dati sema daca la asta de 9.000 de parai sunt o groaza de probleme ... cum ar fi fost la aia de 5.000 Link to comment
remix Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) Reclama la 1.5dCi ati vazut-o ? Aia in engleza adica. Logan_english.zip Edited September 7, 2005 by remix Link to comment
Tommy Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) am vazut-o ieri. o pun eu pe un site si pun linkul daca nu va merge. te strici de ras, zici ca-i.. slr p.s edit .. vad ca merge Edited September 7, 2005 by florin_t Link to comment
maximus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 prea naspa reclama relativ la cum e masina.. sunt un sustinator al loganului dar pur si simplu prea "infloreste" calitatile masinii.. daca faceau reclame ori mai haioase, ori mai realiste, in genul celor de la skoda ar fi fost mai bine Link to comment
Satori Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Cat costa Loganul Diesel? Incepe sa ma bata un gand... Am rezistat destul curentului!!! Link to comment
arp Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 N-aveti nici o sansa, are motor Renault de 65 cp... S"> Link to comment
Tommy Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 fftopic: nu stiu cat costa, dar e vorba sa-i puna eleron fata, praguri de curse sau fustite (la alegere) si pachet 'primavara-noapte-somn usor-dream away', precum si o sigla mare cu x5 standard- esti pe drumul cel bun Link to comment
MCojo Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 fftopic: Te-ai mai dat pe brazda AND sau mi se pare mie?! Link to comment
BogdanG Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Cat costa Loganul Diesel? Incepe sa ma bata un gand... Am rezistat destul curentului!!! <{POST_SNAPBACK}> Tu faci misto sau vorbesti serios eu sunt de parere ca un Diesel modern ti-ar prinde bine . Link to comment
VIPER Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Hihihihi, cine face misto acuma? Sau reclama aia contine mesaje subliminale... Una peste alta reclama e foarte bine facuta. SI daca o vede cineva din afara .ro chiar o sa-i placa! Link to comment
Lucian79 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Una peste alta reclama e foarte bine facuta. SI daca o vede cineva din afara .ro chiar o sa-i placa! <{POST_SNAPBACK}> Bine zis nene Viper ... reclama nu masina Link to comment
cchrism Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Am vazut si eu reclama aia, tind sa cred ca e o panarama de reclama, si nu cea oficiala. In primul rand e in engleza. Nu cred ca se vinde in vreo tara vorbitoare de limba engleza, deci nu vad de ce ar face-o in engleza. Apoi copiaza vechea reclama, lucru nu prea practicat in advertising. Deci tind sa cred ca Logan Diesel nu se va promova cu acea reclama. Link to comment
icet Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Oare masina aia din reclama o fi diesel ?Ca prea fuge !Si cu toata scumpirea tot e cu 10 milioane mai ieftina ca acum un an(varianta full).Si mi-a soptit o pasarica,ca saptamana viitoare o vedem la dealeri si ca e destul de fasneata! Link to comment
maximus Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) dar va fi dci-ul de 65 cp sau ceva mai tare?oricum e o surpriza relativ placuta pentru ca multi se asteptau la motorul de 1.9l, relativ batrior.. Edited September 7, 2005 by maximus Link to comment
Recommended Posts