BAD_MF Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Da frate dar fii obiectiv! Aici am vazut aproape numai caterinca, e asa greu sa vorbim serios, ce se vorbeste despre dacia logan aici..Se face caterinca mai mult!!Daca e de criticat ceva sa se fac normal cu argumente etc. Nu asa e corect? Link to comment
icet Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Wolfman,am inteles ce vrea sa zica ovi_jer!Loganul e al meu,inmatriculat pe numele meu,deci eu sunt cel care scoate ban din buzunar pentru orice la el,octavia e cea care "apartine" firmei.Intrdevar(de ce sa nu recunosc)se pot aduce multiple imbunatatiri masinii ca sa-ti faci calatoria mai confortabila la bordul ei.Si eu am facut asa ceva,lucruri care m-au costat cel mult 400 E(nu am fost nevoit sa dau intre 2000 si 3000 E in plus,ca sa i-au o masina care poate ar fi avut unele lucruri pe care eu le-am facut singur la logan). Dupa cum am mai spus,Dacia a facut multe modificari(cei drept,marunte pentru inceput,dar le-a facut)la ultimele modele fata de cele de la inceput,modificari care aduc un plus de calitate si confort la masina. Link to comment
ovi_jer Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 BAD_MF @ Pai ia fi obiectiv si zi-mi ca argumentele enumerate de mine mai sus adica :sarmele de la ambreiaj , faruri sau recircularea aerului sant false. osirus@ Modificarile facute pe parcurs la logan au fost facute asa :unele din punct de vedere tehnic pentru reducerea costurilor de ansamblare/fabricatie si altele din punct de vedere al problemelor aparute pe parcurs pe masinile vandute pentru ca asa zisele teste de anduranta de sute de mii de km pe cateva masini au fost false.Si inca ceva :Modificarile viitoare vor aduce decit elemente care nu mai sant folosite pe alte modele reno.Deci dacia este inca cosul de gunoi al lui reno. Link to comment
Wolfman Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Wolfman, omule de oftica vorbeam ca au aparut stopuri transparente pt logan si pt woo nu ... Esti asa sigur??? Pt. Cielo sunt de mult timp la vanzare stopuri clare (pana in iulie a.c. am avut Cielo)... Hai s-o lasam moarta pe asta cu stopurile, cine n-are ce face cu banii poate pune si la papuc stopuri Lexus, insa tinta loganului a fost un segment de clienti ce n-au prea auzit (si nici n-au bani) de tuning... Acum, or mai fi si excentrici ce baga mii de euro in tuning de bun gust, dar aia NU-SI CUMAPARA LOGAN! Link to comment
BAD_MF Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Da uite ca sunt care au auzit! Una e sa-si cumpere un om la 40-50 de ani logan, care are un anumit venit..mai scazut, si una e sa-si cupere un tanar de 20 si ceva de ani un logan. Multe firme s-au interesat de logan si l-au tunat, are potential asa ca nu vad nimic aiurea in a tuna un logan, just do it for fun Link to comment
Wolfman Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Puneti-va fratilor ce vreti voi pe loganuri... Dupa parerea mea, a tuna un logan (pe care ti l-ai luat pt. ca a cea mai ieftina masina) e ca si cum ai lua de nevasta o traseista ... Link to comment
Alezz Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Tu chiar nu intelegi ca la Logan ori ce ii faci tot urata e ??? Link to comment
icet Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Dupa parerea mea... Adevar ai grait!Fiecare cu parerile si gusturile lui!Asta nu inseamna ca orice ai face la o masina tot urata e!Chair daca incerci sa-i schimbi luminile de la bord,sa le faci albastre(e un exemplu),masina e urata si luminitele sunt deranjante,numai pentru simplu motiv ca e dacie si aia care au facut la vw asa ceva sunt nemti si stiu ei ce fac!Nu-i asa d-nul Alezz? Link to comment
Alezz Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 (edited) Ma refeream la intensitatea luminii pentru ca din cate stiu la Mercedes am un variator de intensitate a tuturor luminitelor de pe bord si nu numai (a nu se intelege ca am ceva cu posesorii de lgn pana la urma urmei fiecare face ce vrea cu masina lui nu-i asa???) putand sa reglez cat sa nu ma deranjeze ceea ce nu poate fii spus de LEDurile lui dsign(ce despre loganul lui era vb daca nu ma insel) pur si simplu albastru ala e prea puternic si ma "inteapa" in ochi . Edited October 15, 2005 by Alezz Link to comment
VAXXi Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Iata si un link interesant cu informatii: http://en.wikipedia.org/wiki/Dacia_Logan As it was designed from the outset as an affordable car, the Logan has many simplified features to keep costs low: There are a limited number of electronic devices in the car. Rear-view mirrors are symmetrical and can be used on either the driver or passenger side. The windshield is flat. The dashboard is a single injection-molded piece. It is based on the B platform that is used by the 3rd-generation Renault Clio, Renault Modus and the latest version of the Nissan Micra. The car replaces many older cars in production, including the Romanian Dacia 1300 series of Renault 12-based cars and Iran's Hillman Hunter-based Paykan. Poze cu Paykanu': Logan in Iran cu sigla Renault: Link to comment
Wolfman Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Cuuum? Golanul nu are reglaj pt. intensitatea luminilor de la bord??? Pai asa ceva avea si dacia berlina... Acum mai nou vad ca si computerul de bord are nevoie de "incalzire" ca sa-si intre in parametri! Deci eu n-am nimic cu loganul ci ma deranjeaza cei care dupa ce s-au vazut cu dulapul in parcarea din fata blocului incearca sa se convinga pe ei si pe altii ca au facut cea mai buna alegere... Link to comment
Alezz Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 (edited) Deci eu n-am nimic cu loganul ci ma deranjeaza cei care dupa ce s-au vazut cu dulapul in parcarea din fata blocului incearca sa se convinga pe ei si pe altii ca au facut cea mai buna alegere... Asta ma deranjeaza si pe mine dupa cum am mai spus de cateva ori.Atitudinea majoritatii soferilor de dulapuri pe roti este sub orice critica. Ca sa nu mai zic ca acu 2 saptamani m-am trezit pe A1 cu un dulap care "depasea" un TIR si ma vazuse dobitocu' ca vin tare din spate daaaaar nu s-a dat nici daca puneam tunul pe el la o parte asa ca am stat la juma de metru in spatele lui timp de 10 min si l-am depasit pe dreapta... P.S mergea cu 100km/h . Edited October 15, 2005 by Alezz Link to comment
ToPser Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 (edited) Ma refeream la intensitatea luminii pentru ca din cate stiu la Mercedes am un variator de intensitate a tuturor luminitelor de pe bord si nu numai (a nu se intelege ca am ceva cu posesorii de lgn pana la urma urmei fiecare face ce vrea cu masina lui nu-i asa???) putand sa reglez cat sa nu ma deranjeze ceea ce nu poate fii spus de LEDurile lui dsign(ce despre loganul lui era vb daca nu ma insel) pur si simplu albastru ala e prea puternic si ma "inteapa" in ochi . ati ajuns acuma sa va luati si de leduri ...off ce naiba ma comparati mercedes cu dacia ? ati luat-o pe campii rau de tot ... nu zic ca loganul e cea mai buna masina ...dar nu e nici chiar ultima masina de pe lumea asta domnilor ...chiar asa jaf vedeti loganul ? si proprietarii lor inseamna ca sunt prosti daca au logan ? Edited October 15, 2005 by ToPser Link to comment
woulfy Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Asta ma deranjeaza si pe mine dupa cum am mai spus de cateva ori.Atitudinea majoritatii soferilor de dulapuri pe roti este sub orice critica.Ca sa nu mai zic ca acu 2 saptamani m-am trezit pe A1 cu un dulap care "depasea" un TIR si ma vazuse dobitocu' ca vin tare din spate daaaaar nu s-a dat nici daca puneam tunul pe el la o parte asa ca am stat la juma de metru in spatele lui timp de 10 min si l-am depasit pe dreapta... P.S mergea cu 100km/h . Dumnezeule unde s-a putut ajunge.. Adica Loganul e devina ca soferul nu se uita deloc in oglinda sa te vada. Ehe cate cazuri cu cielouri, matizuri si ticouri, ale caror soferi faceau ca soferul Loganului am intalnit eu... Dar bineinteles ca daca respectivul neatent se afla intr-un logan, uite inca un motiv pt a face caterica de Logan. Citeam pe alt topic despre un caz la un kalos al carui kilometraj probabil nu indica corect. Pai daca se intampla asta la un Logan cred ca s-ar fii facut 100 de pagini de caterinca despre cat de proasta e masina asta. Ia sa ne gandim fiecare cat am tras cu masinile noastre. Eu unul ma declar chiar foarte multumit de cat am bagat in masina mea si cred ca sunt printre putinii care recunosc ca si in Daewoo-uri se baga multi bani daca esti pretentios. Singura multumire pe care o am e ca niciodata nu m-a lasat in drum. Link to comment
Lucian79 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 In alta ordine de idei Loganu asta mi se pare a fi masina paradoxului. Adica niste amarate de stopuri costa ditai 700 RON iar un calulator de bord ptr ea costa 100 RON ...sau n-am inteles eu bine detalii here Link to comment
BAD_MF Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Poza cu logan, cu stopuri transparente! Link to comment
MCojo Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 (edited) Bleah, ce aiurea arata astea pe un Logan... Sincer le prefer pe cele normale. Edited October 16, 2005 by MCojo Link to comment
andreib Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Care Logan, unde? Eu vad un Lexus in poza . aaa...scuze, greseala mea...Acum am observat ca scrie ,,by reno'' pe el. Link to comment
Vlad Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 cred ca pe una neagra dau foarte bine...datorita contrastului... Link to comment
BAD_MF Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Masina se indrepta de la Timisoara spre Jebel, avand aprox. 100-120km/h. Intr-o curba, pe partea dreapta a carosabilului, un grup de elevi se indreptau catre scoala. Incercand sa evite grupul si masina ce venea din sens opus, soferul a franat brusc (fara ABS), apoi tragand de volan spre stanga. Aceasta manevra l-a scos in decor, mai bine zis lovind LOGAN-ul frontal de terasamentul de cale ferata din zona. Aceasta lovitura a facut ca masina sa se roteasca in aer peste calea ferata. Aterizarea s-a produs pe partea din spate. De retinut..pasagerii nu au decat cateva zgarieturi!! Link to comment
AND Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Pffai ce s-a turtit portbagaju! Bine ca nu era porcu inauntru Link to comment
BAD_MF Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Eu zic ca s-a comportaT bine masina! A protejat bine pasagerii! Link to comment
AND Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Tot nu-mi explic cum de s-a turtit de tot portbagajul! Chiar asa puternic a fost impactul? Link to comment
woulfy Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Mda, ce-i drept porbagajul s-a indoit de parca ar fi fost facut din tabla de gard. Zici ca a fost tico si nici decum o masina cu un "fund" generos ca golanelul Link to comment
Recommended Posts