Moshu Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Hai cu lista care mai poftiti, care mai veniti: 1. Eu (s-ar putea sa nu mai plec, cica se strica vremea) Link to comment
laurentziu83 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 1. Moshu 2. Laurentziu83 Link to comment
adostar Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 1. Moshu 2. Laurentziu83 3. adostar Link to comment
uskt2005 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Sambata cred ca spun pas pt ca plec ( in cazul in care repar masina) vineri la Bucuresti, daca nu plec sunt prezent "> Link to comment
laurentziu83 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Mai ai putin si te muti in Galati. Link to comment
Moshu Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Sambata cred ca spun pas pt ca plec ( in cazul in care repar masina) vineri la Bucuresti, daca nu plec sunt prezent "> Ce ai mai facut cu masina? Zi si mie, macar sa stiu daca au gasit ceva astia la Ena. Link to comment
uskt2005 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Cu masina nu am mai facut nimic, de aceea vreau sa vin vineri dimineata sa stau pe capul lor, iar in cazul in care nu se rezolva nu cred ca mai plec la Bukle, si atunci ne gasim sambata, in cazul in care se rezolva cu parere de rau va spun ca doua saptamani nu va pot onora cu prezenta Link to comment
KumKum Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Si eu in proportie de 80% 1. Moshu 2. Laurentziu83 3. adostar 4. kumkum Asteptam si membri noi sa'si faca aparitia, se stiu ei care. Link to comment
Moshu Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Mai fratilor, nu va place de noi? Haideti ca subiectul de sambata asta este: Femeia si ce vrea ea de la noi, ca si asa nu-i dam ce vrea ea. Link to comment
gigi-kent Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 1. Moshu 2. Laurentziu83 3. adostar 4. kumkum 5. Gigi-Kent Sa speram ca si vremea o sa tina cu noi si nu o sa ploua maine. Link to comment
breakman Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Si eu, si eu!!!"Fratilor" ne place de voi. ) Link to comment
naylui Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 (edited) 1. Moshu2. Laurentziu83 3. adostar 4. kumkum Asteptam si membri noi sa'si faca aparitia, se stiu ei care. sa inteleg ca e vb si de mine? 5.naylui Edited March 23, 2007 by naylui Link to comment
breakman Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Si sa inteleg ca tot la 11? Si inca ceva Laur poate reusesti sa aduci baba ...stii tu care!!!! Link to comment
laurentziu83 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Ok, eu aduc lemnele si un kil de benzina, altcineva aduce stalpul, Sorinrec aduce chibriturile (ca tot nu fumeaza ) si o ardem pe rug. Doamne-ajuta sa hoiteasca odata jigodia, aseara imi batea in teava ca am muzica tare la boxele genius de la calculator, cumparate cu 19 lei. Dupa cum e vremea pe afara, cred ca va fi mai "indoor" intalnirea. Si am o presimtire ca tot cu masina nationala voi veni si maine, Passat-ul e tot la Focsani la service si o sa aiba ai mei nevoie de masina. Link to comment
adostar Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Lasa ca nu o sa mai duci passat-ul la Focsani...o sa-l duci la sevice-ul cel nou de la groapa de gunoi Link to comment
naylui Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 La fantome? scuzati-mi ignoranta...unde vine asta? Link to comment
laurentziu83 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Scuze, am uitat sa precizez. Intre teatrul Nae Leonard si restaurantul Ambasador e amenajat ca parcare pe partea dreapta. Acolo poposim noi si ii incurcam pe cei care invata sa conduca. Maine ai sa vezi ori un Cielo Verde inchis (Moshu sau KumKum), ori un cielo Rosu tunat (Breakman), ori un matiz gri metal (adostar) ori o Solenza alba cu capota neagra(Alex),ori o dacie aurie (a mea, ca n-am clio acum). Link to comment
KumKum Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Da un Cielo verde inchis si cu o gaura in bara fata in partea stanga.Suparare maaaaaare ma lovit unu azi dimineata, amanunte va dau maine la intilnire. Link to comment
breakman Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Ploua mai tare ca in Bacovia afara!!!Dar... nu capitulam trebuie rezolvata baba neeaparat!!! Link to comment
sorinrec Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Se poate sa lipsesc...nu cred . Hmmm chibrituri ai . Link to comment
Moshu Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Chibrituri este. Tigari ai tu? Unde-i baba Laurentiu? Da-i o intalnire in gradina publica s-o vedem si noi. Maine pe la 11 si ceva, sa vina si Sorinrec. Link to comment
law Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 (edited) Haideti ca subiectul de sambata asta este: Femeia si ce vrea ea de la noi, ca si asa nu-i dam ce vrea ea. Sa traiesti moshule, imi place cum suna tema discutie voastre, astept sa vad ce concluzii ati tras... ) Salutari membrilor galateni! Edited March 24, 2007 by law Link to comment
Moshu Posted March 24, 2007 Author Share Posted March 24, 2007 ) Degeaba, ca tot de masini si telefoane mobile s-a discutat... Oricum, a fost very nice, ne-am strans aproape toti si a fost super. O cafea buna si un pepsi cu lamaie, ce mai vrei? Cu ocazia asta l-am cunoscut si ii uram bine a venit inca o data, colegului @naylui. S-au facut poze si chiar clipuri video cu participantii. Ado, asteptam mostre! @Uskat> am vazut piesa de reglaj manual de la instalatia lui naylui, execelent replacement pentru supapa de gaz pana se rezolva problema. Mai greu cu pretul, dar te sacrifici si tu: 1,5 € cu TVA ) PS Sorinrec NU FUMEAZA! Sa se stie odata pentru totdeauna. Link to comment
laurentziu83 Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 La aceasta intalnire am schimbat locatia, mai precis la restaurant Ambasador, la Gradina Publica, unde o cola la jumatate costa 4 lei, nu 3.5 lei sfertul ca la studenti, asa ca am terminat-o cu cola de aur. Nu cred ca ne mai grabim acum sa ne intoarcem la vechea locatie. Am fost destul de multi, in curand cred ca nu va mai fi nevoie sa deschidem topicuri pentru intalniri. Ca dovada ca am schimbat locatia, si telefoanele Vodafone pe care le aveam unii dintre noi si-au schimbat busola, aratand ca suntem la Sivita, la 30 de km departare de oras. Cum am promis m-am prezentat cu masina nationala, pe traseu m-am intalnit cu Moshu si am mers in paralel, aratandu-i ce masina buna am. > Ne vedem data viitoare. Sorine, zi cat dai. Link to comment
Recommended Posts