mike.omega Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 Immortale, de ce cumperi tu stergatoare?! Link to comment
Immortal Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Ca mi s'o rupt dreptu' Adica...de tot! S-a desprins cauciucu' de lamela... Link to comment
mike.omega Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 Nu cumva stergatorul se compune din brat de metal si lamela de cauciuc?! Daca tie ti s-a rupt, inseamna ca e din cauza lipsei de activitate, a stergatorului! Link to comment
dreamlike Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 (edited) ...Intr-o alta ordine de aberatii, ce ai vrut sa spui? Eu unul nu am inteles nimik. ... Mike te apucara "dodiile" de incepusi sa vorbesti?! Ca nu inteleg nimic din ce spui... .... Ce e cu voi baieti, a inceput sa vi se para viata mai complicata decat e sau aveti ceva cu asta micu ? Edited March 27, 2007 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 LE: nu vrei si tu un set? Ca sa nu-mi iau doua, totusi... ) Poti sa le cumperi si la bucata nu la set... >- Link to comment
Recommended Posts