root Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Stie cineva cum se poate demonta perna banchetei spate la un Aveo 4 usi? Ma intereseaza doar perna, nu si spatarul. Mi-am luat niste huse si nu le pot pune ca lumea daca nu leg cordelusele acelea pe sub bancheta. M-am invartit in jurul ei o multime si nu am gasit nici un buton, nici un surub, nimic... Va multumesc... Link to comment
Satori Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 In manualul de service (Kalos) scrie: Removal Procedure Remove the bolt at the base of the rear seatback. Lift and remove the rear seat cushion. Ma gandesc ca ar trebui sa fie asemanator. Link to comment
root Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 M-am uitat si eu pe manualul de service de Kalos si din pacate la a mea nu am gasit deloc la baza spatarului acel pezevenchi care trebuie scos pentru a inlatura perna... Concluzionez ca sunt diferite banchetele de la Kalos si Aveo... Oricum, multumesc Satori. E cineva care a demontat bancheta la Aveo 4 usi? Link to comment
Satori Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Sincer, nici la Kalos nu imi amintesc sa fii vazut asa ceva. Ce stiu cu siguranta este ca sunt 2 gauri, cat o palma de late, in dreptul centrului scaunului din fata. Nu mai sunt la Aveo? Daca sunt, le-ai studiat? Link to comment
root Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Uite, pe astea nu le-am vazut. O sa le caut si poate reusesc ceva. Merci! Link to comment
misi Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Se ridica partea din fata a pernei. Perna are doua urechi metelice ce intra in cleme din plastic fixate de podea. Link to comment
bc-micu Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Pai si daca trag sanatos de perna nu rup nimic ?? Sau trebuie desfacut intai ceva ?? Link to comment
misi Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Nu se rupe nimic. Nu trebuie demontat nimic. Succes!! Link to comment
Abram Burel Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Se trage mai intai dintr-o parte, apoi din cealalta parte. "Parte" nu inseamna "din lateral", ci doar ca nu de pe... mijloc Link to comment
johnny72 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Am inteles eu bine ? Pur si simplu tragi de perna mai vdravan ? Si pe urma cum intra la loc, fortat ? Exista vreun reper, vreo ghidare, ceva ? Ca sunt foarte interesat sa desfac bancheta spate ca sa pot prinde husele cum trebuie.Nu va suparati ca vreau detalii, dar nu vreau sa fac vreo prostie. Link to comment
giony Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Bagi putin varful degetelor sub bancheta , tragi tare in sus , cu oarecare zvac puternic , de la vreo 20 cm de coltul banchetei ( spre mijloc ) . Cand montezi la loc , o asezi pe pozitie , scoti deasupra prinderile centurilor , o impingi bine sub spatar , bagi iar degetele sub bancheta pana simti ca a intrat varful capsei de prindere la locul ei , apoi apesi la fel de puternic in jos , separat fiecare colt pana se aude click mai tare , semn ca a intrat la locul ei . Nu strici nimic . Edited July 16, 2007 by giony Link to comment
puchi Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Salut baieti .Am scos bancheta spate la aveo sedan,cu tupeu fara sa citesc pe forum. Se trage in sus din partile laterale,nu la misloc. Asa este,sunt 2 cleme ,cit 3 deste. La introducere,se baga partea spate inpingi putin pozitionezi pe cleme si inpingi. Succese!! Link to comment
tolin Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 ... Am scos bancheta spate la aveo sedan,cu tupeu fara sa citesc pe forum. Misto concluzie la o pagina de forum, bravo puchi, n-o putea spune altcineva mai bine ! Link to comment
george68 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Va rog, cum pot pune o intrebare? Cum se demonteaza bancheta din spate la Aveo Sedan? Link to comment
rich1974 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Tu nu ai citit ce scrie mai sus...CU TUPEU! Link to comment
george68 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited) Sunt proaspat venit pe forum! Edited October 6, 2009 by EM!L Foloseşte majuscula, nu mai cita postul precedent - foloseşte AddReply sau FastReply Link to comment
closchkutza Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Si din cauza asta nu poti citi decat de la postul tau in jos? Link to comment
EM!L Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 I-am mutat eu postul aici (deschisese un topic nou), probabil de asta şi "neînţelegerea". Link to comment
Recommended Posts