iuli_cielo96 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Salut...daca cumva exista subiectul va rog sa il inchide`ti si direstionati...ms! as vrea sa`mi cumpar si eu huse pantru schimbator de viteze si frana de mana pentru ca cele vechi deja sunt duse, tocite...va rog daca cumva stiti de unde pot procura online as vrea sa`mi zice`ti si mie ... multumesc Link to comment
EM!L Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Daca vrei sa cumperi ceva incearca la Bursa. Link to comment
KumKum Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Le poti confectiona si singur ca nu e asa greu.Eu am cumparat vinilin negru mai grosut putin care imita pielea foarte bine, ca acum gasesti de toate tipurile, trebuie sa le scoti pe cele vechi si sa le descosi.dupa care faci un sablon dupa fiecare bucata in parte(o bucata din cele 4 de la schimbator si frina de mina), trasezi ,decupezi, mergi cu ele la un atelier de marochinarie si le dai la cusut si sa vezi ce meserie ies. Link to comment
naylui Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 Le poti confectiona si singur ca nu e asa greu.Eu am cumparat vinilin negru mai grosut putin care imita pielea foarte bine, ca acum gasesti de toate tipurile, trebuie sa le scoti pe cele vechi si sa le descosi.dupa care faci un sablon dupa fiecare bucata in parte(o bucata din cele 4 de la schimbator si frina de mina), trasezi ,decupezi, mergi cu ele la un atelier de marochinarie si le dai la cusut si sa vezi ce meserie ies. la asta nu ma-m gandit... multumesc Link to comment
iuli_cielo96 Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 M`am gandit si eu la faza cu facutu` am sa caut material si sa le fac...dar tot am impresia ca nu o sa iasa ca cele originale...vedem ce iese!!! ms oricum "> Link to comment
KumKum Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Ai grija sa ai in vedere faptul ca husa dupa ce o cosi trebuie sa mai si intre maciulia schimbatorului prin ea, explica celui ce le va coase exact ce vrei si fii sigur ca a inteles daca vrei ca la final sa arate ca cele originale.E putina migaleala dar satisfactia va fi pe masura. Link to comment
puiagaia Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 salut Eu am gasit la un magazin de piese auto de daewoo, dar au costat cam 80 ron ambele. Daca erai din bucuresti iti dam nr de telefon de la magazinul respectiv. bafta Link to comment
naylui Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 (edited) Stie cineva in zona GL-BR un magazin cu piele sintetica ? Unde stiam sau reprofilat... @KumKum ? Edited March 29, 2007 by naylui Link to comment
dobrescucris Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Salutare, Si eu sunt unul din cei care si-au facut cele 2 huse manual. Am cumparat vinilin (un model dragut,gri), le-am scos pe cele vechi, le-am masurat ca lumea, am taiat bucatile cum trebuie si doar le-am dat unei cunostinte la cusut. Au iesit mai mult decat perfect! Mai frumos ca la multe masini noi as putea zice Link to comment
KumKum Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Stie cineva in zona GL-BR un magazin cu piele sintetica ?Unde stiam sau reprofilat... @KumKum ? Vezi la depozite in 39 sunt magazine specializate pe produse din vinilin( au si perdele, fete de masa), eu de acolo am luat. Link to comment
stefanivlad Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 salutEu am gasit la un magazin de piese auto de daewoo, dar au costat cam 80 ron ambele. Daca erai din bucuresti iti dam nr de telefon de la magazinul respectiv. bafta Pls zi-mi mie unde ca ma intereseaza asa ceva pentru nubira . Multumesc mult Link to comment
RD-Woo Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) salutEu am gasit la un magazin de piese auto de daewoo, dar au costat cam 80 ron ambele. Daca erai din bucuresti iti dam nr de telefon de la magazinul respectiv. bafta Posteaza te rog datele de contact ale mag din bucuresti unde ai gasit husele pt frana de mana si schimbator! adresa, nr. tel... Edited March 26, 2008 by RD-Woo Link to comment
morbidmind Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 puiagaia ... pune si tu o adresa cu magazinu din bucuresti plsss!!!!! Link to comment
RD-Woo Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 (edited) Dupa indelungi cautari am gasit si cumparat (in sfarsit) husele pt schimbator viteze si frana de mana, originale!! pret: 40ron - burduf schimbator viteze 26ron - burduf frana mana cielo - 96189499 (este diferita de ESP) atashez si o poza ... Edited June 4, 2008 by RD-Woo Link to comment
Mircea Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 La banii aia sau putin peste, le faceai din piele. Link to comment
RD-Woo Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Da, poate! insa eu le-am vrut pe astea originale, din motivul asta nici nu am cumparat altele se gasesc mai greu... poate si din asta satisfactia este mai mare!! Link to comment
marian13 Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 In Buzau peste drum de Chimica(Romcarbon) e un magazin la care am dat comanda acum ceva luni bune...si mi-au adus in 1 zi set schimbator+frana de mana...la 100 si ceva mii...Si eu puteam face din piele insa am preferat sa vad ca sunt originale...Ale mele erau acceptabile totusi dar...pretentiile unora sunt mai para asa.. Link to comment
Mircea Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 La nubira dupa 3 ani se jumulise rau cea de la schimbator. Am facut atunci una din piele nappa, care m-a dus la 40 de ron si nu se compara cu vinilinul ala. Parerea mea, care este Link to comment
Damibis Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Salutare tuturor ! Pt. huse din piele pot sa va servesc eu , lucrez in domeniu ! Link to comment
KumKum Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Atunci baga si tu un anunt la bursa ca poate mai apar doritori, un pret...etc. Link to comment
corcotoi Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 salutare! Cam care este cantitatea necesara de material (vinilin) in cazul home made pentru ambele huse? 0.5 m2 ar fi de ajuns? Multumesc de informatii. Link to comment
Englishman Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 (edited) Recomand cu caldura pe userul Damibis. Lasati prostiile din mushama care se uzeaza nasol in timp. Cu mai putin de 1 milion, mi-a trimis ambele huse realizate din pielea cea mai buna. ( piele neagra cu cusaturi gri, conform cererii mele exprese). Evident ca nu au moarte, nu se rod si nu se rup, iar de aratat, arata bestial. Edited October 1, 2009 by Englishman Link to comment
te_pupa_tata2000 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Recomand cu caldura pe userul Damibis. Lasati prostiile din mushama care se uzeaza nasol in timp. Cu mai putin de 1 milion, mi-a trimis ambele huse realizate din pielea cea mai buna. ( piele neagra cu cusaturi gri, conform cererii mele exprese). Evident ca nu au moarte, nu se rod si nu se rup, iar de aratat, arata bestial. poti sa pui 1-2 poze sa vedem si noi?ma intereseaza cum arata cu negru si cat de bine se potriveste Link to comment
Englishman Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Sigur ca da. Fac maine poze si bag. Link to comment
Recommended Posts