Salex Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 I-am trimis si eu un PM dar nu mi-ar raspuns. Stie cineva ceva de el ? Link to comment
Wolfman Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 (edited) Hmmm, se vede de la o posta ca-s facute "ad labam" , par mai de-acolo ale lui andreib, in special cea de schimbator. Edited October 3, 2009 by Wolfman Link to comment
Englishman Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Salex, omul raspunde mai greu, nu sta prea mult pe aici. Dar in final iti va raspunde, chit ca dureaza mai multe zile. Cusatura e facuta la masina de cusut, fara nicio "laba", ata gri a fost preferinta mea. E pielar de meserie, nu carpaci. Daca era ata neagra, nu mai avea niciun farmec. Cand mi le-a trimis, erau croite EXACT, cu toate taieturile pentru suruburi, cleme, etc. Garantez ca o sa fii multumit. Wolfman : thanks. Link to comment
Salex Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Mie imi place cum arata, evident gusturile nu se discuta . Daca ma rezolva cu o ata de alta culoare, sigur o sa ma trec in lista lui de clienti. Link to comment
Horica00 Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Ma intereseaza si pe mine un burduf pentru schimbatorul de la Cielo,tot original.Unde as putea gasi? Link to comment
Recommended Posts