Jump to content

Noul Meu Hummer

tuf5075

Recommended Posts

Da, si asa cum spune titlul, am redevenit membru cu drepturi depline al acestui forum.

Nou posesor de:

post-1316-1174761270_thumb.jpg

post-1316-1174761279_thumb.jpg

Am infrumusetat-o cu...DVD, TV tuner, radio, ALL in One:

post-1316-1174761285_thumb.jpg

Are jante alu-originale 15 :

post-1316-1174761293_thumb.jpg

Si un motor curat..ce sa,

post-1316-1174761299_thumb.jpg

Desigur i-am pus si xenon:

post-1316-1174761425_thumb.jpg

Modelul full, CDX, fara piele pe scaune.

Primele impresii: confort SUPER, viteza maxima 208(pe GPS). consum..de Hummer... :D

Edited by tuf5075

Tuf, am onoarea sa fiu primul care iti ureaza sa o stapanesti sanatos! Sa te duca ca vantul si ca gandul pe unde doresti, fara sa te supere in vreun fel. Masina e SUPERBA! Colegii mei cred ca am luat-o razna, in doua cazuri i-am lasat balta cateva minute pentru ceva ture in jurul unei Leganze, in Buzau sunt destul de putine.

Acu, privind consumul, daca e mare si la viteze rezon, verifica tot ce tine de aprindere: bujii, fise, modul DIS, ca eu am luat-o pe coaja din cauza fiselor, deja vedeam GPL-ul in portbagaj. Papa 14% in oras si naiba stie cat afara, ca eu merg 90% urban. Fisele pareau OK, dar dupa schimbare... :-? Impedanta dubla la fisele vechi fata de cele noi, asta se traduce in benzen ars de pomana. Acum parca am alta masina! Fara gluma!

LE: Bre, da repede s-au mai miscat baietii... na ca n-am mai fost primul la urari!

Edited by Adi_Iacob

Multumesc mult de urari!

Da, de obicei eu cand cumpar o masina, ii schimb consumabilele...drept urmare, chiar dupa ce am cumparat-o am mers la Valcea la Ovidiu, s-a diagnosticat masina, s-a schimbat tot ce se poate schimba...

Da, si era o gluma cu consumul...pentru clasa ei...si fugarita...e OK...ia in jur de 9-10%.

Edited by tuf5075

S-o stăpâneşti sănătos şi fără incidente. Aceeaşi culoare o are şi socru-meu, doar că nu e CDX. E din 99 şi are 70 de mii de km. Merge ca nouă, doar consumabilele trebuiesc schimbate.

:X Foarte frumoasa. Multi km de acum inainte sa te poarte fara nici o problema. Jantele, sistemul all in one si xenoanele vin sa completeze o masina care dupa parerea mea e superba.

• 3 weeks later...

Si pun poze cu noua evacuare...

post-1316-1176555721_thumb.jpg

post-1316-1176555726_thumb.jpg

si ca sa arat ca stiu sa conduc si econom...poza cu cat a consumat masina ( rezervor plin, am mers 400 de km si se vede cata benzina mai e in rezervor= 58 de l capacitate totala)...bine, mers intre 90-120 ... :-W

post-1316-1176555765_thumb.jpg

• 4 months later...

6.1% :o Sa inteleg ca ai mers mai mult cu 90 decat cu 120? :D

Anyway, frumoasa masina, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

PS: cat a fost halatul sistemului aluia si ce stie sa faca?

nu, am mers cu viteza intre 120-140...si am scos un consum super...

sist audio a ajuns sub 500 de euro...si stie sa faca tot...DVD, DVB-T tuner, analog Tuner, Radio, MP3...plus un look criminal... :thumbl: