mike.omega Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 (edited) Salutare! Inca un pic si vine iepurasu! Si ca sa-l intampinam pe urecheat cum se cuvine trebuie sa ne convocam nu?! Sambata, ora 17:00, cafe D'art, ca de obicei MCojo: trimite si mie pe pm datele cu magazinu de unde ti-ai luat cauciocele de iarna ca vreau sa le fac vanzare PS: La multi ani Raskala! Edited March 27, 2007 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Mike dar grabit mai esti draguta! In mod clar ca sambata o sa ma prezint sa vad ce ne aduce iepurasul. Ma intereseaza si pe mine cheie dintr-aia briceag ca a lui Alex, daca are cineva detalii sau vine chiar "impricinatul" poate o sa-mi aduca iepurasul un cadou. Link to comment
paul_marines Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Ma intereseaza si pe mine cheie dintr-aia briceag ca a lui Alex, Detalii Dreamlike, detalii. Mikey sa nu zici ca ma iau de tine, dar pentru noi crestinii, vine Pastele. La tine poate vine haloweenul si santa (scrise cu litere mici din considerente personale). Poate vrei sa te invit la un curcan prin noiembrie? Link to comment
ga^dele Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 ma prezint si eu... @dreamlike..noi parca avem cip la cheie...crezi ca merge ? poate ne lamureste alex sambata asta @ vanatorul...sa vii in sticlute cu nisip cheers all!!! Link to comment
sebian Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Mike, imi pare rau ca te dezamagesc insa anul acesta iepurashul nu va mai veni > Link to comment
renatremo Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 salutare tuturor! posibil sa apar si eu sambata dar cum inca sunt pe jos... merge cineva la expozita de TUNNING de la Bucuresti? Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 (edited) Railor! Las ca va tin eu minte! Edited March 28, 2007 by mike.omega Link to comment
raskala Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Multumesc mult @Mike. Sambata is si eu prezent, poate reuseste si @+1 ( ) sa vina. Deasemenea il astept/am pe Ersim ca pe painea calda si pe @Topser poate reuseste sa ajunga sa ii prezint noua achizitie. Mike, cu toate ca am luat autocolantul de la @dreamlike, inca n-am botezat masina... precum am spus si data trecuta... iti revine onoarea... >- Link to comment
ToPser Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Da Topserii vin cu noua achizitie ! George te invoiesti iar ? inca o data La multi ani ! Cu cheia va lamuresc eu ,voi veni cu cheia pregatita pt Mircea sa o vedeti pe viu ,preturi si altele va informez daca faceti cinste Link to comment
dreamlike Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Detalii Dreamlike, detalii. Detalii aici. @dreamlike..noi parca avem cip la cheie...crezi ca merge ? poate ne lamureste alex sambata asta A mea nu cred ca are vreun cip in ea, da-o incolo e o simpla cheie ... da' ... mai stii ... Aflam sambata. @dreamlike, inca n-am botezat masina... precum am spus si data trecuta... iti revine onoarea... >- Aduc o sampanie, o legam de un copac si POOOC, o izbim de masina precum la vapoare ... sau pastram metoda pentru loganul lui taner . Link to comment
mike.omega Posted March 29, 2007 Author Share Posted March 29, 2007 Eu aduc sfoara! Vreo dimensiune anume?! PS: mata ai chip in cheie daca ai si imobilizator de motor montat pe masina Link to comment
MCojo Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Dreamlike nu are cip in cheie, in schimb G^adele are... euro2 vs euro3... ) Link to comment
ga^dele Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 (edited) raskala ma astepta ca paine calda...la fel ca si mcojo...dar cred ca vin cu achizitia ta pe masina mea, sa-ti dau si niste impresii personale la inmanare topserii o sa ma bata...am uitat bandourile in dulap..macar am venit cu doapele ) Edited March 29, 2007 by ga^dele Link to comment
MCojo Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Daca vrei sa facem teste, cel mai nimerit este sa le facem la intalnire... Altfel nu sunt de acord... cel putin eu. Link to comment
ga^dele Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 e lumina pana la 7 la intalnire ) Link to comment
MCojo Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Mai mult decat suficienta... desfacem "Dust-ul" pana la ultimul surub si il si punem la loc... Link to comment
Immortal Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 @mikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Vreau si eu la intalnire! Sa faca lumea misto de mine ca's pieton si sa ma uit ca prostu' la masinile altora... Link to comment
raskala Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 (edited) @Immortal... n-ai tupeu daca nu te prezinti calare pe bicicleta, poate inveti si ceva jonglerii de la pustii din parc. Da @ToPser am reusit sa trag tare saptamana asta si sa am ceva timp in weekend( de fapt doar Sambata de la 12 pentru ca Duminica... ). N-am scos nici un cuvant despre cheia minune asa ca locul e inca virgin. Abia astept sa-ti vad noua achizitie. So, @dreamlike si @mike.omega vor avea de botezat 2 masini... Nasi ca Bahmuteanca si Prigoana... ) Edited March 30, 2007 by raskala Link to comment
ga^dele Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 cine vrea ceas de matiz din craiova...50 ron!!! da-ti un PM azi pana in 1-2 asa sa fac comanda Link to comment
free_spirit Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Salut !! Din nefericire, azi nu ajung sa ne vedem . Tare as fi vrut sa vad si eu cheile si mai ales, eram curios sa vad daca merg cele cu cip, cum am si eu , dealtfel. Dar, Mike, am sa te rog pe tine sa ma tii la curent cu...noutatile. Va salut si va doresc distractie placuta !!! Link to comment
raskala Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 @free_spirit de cand incerc sa te indentific prin Mangalia... Speram sa te vad azi la intalnire, dar nah... Link to comment
sebian Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 sa-mi pastrati si mie un frappe, vin sambata viitoare sa-l beau Link to comment
free_spirit Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 @free_spirit de cand incerc sa te indentific prin Mangalia... Speram sa te vad azi la intalnire, dar nah... @ raskala ai...nu-s greu de gasit.Un PM sau un offline pe mess, cred ca rezolva problema !! Link to comment
ToPser Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 @sebian ,care sambata viitoare ,ne-ai speriat de atatea ori ca vii ,tu esti ca ciobanasul ala care striga ,, sariti vine lupu " si cand a venit de adevaratelea n-a mai sarit nimeni ! In alta ordine de idei ,te asteptam cu drag frapeul il vom comanda atunci pt. tine eu pot sa beau si o bere ,am sofer acum ! Link to comment
gmT** Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 TopSer Jr. te asteptam sa urci pozele facute azi la intalnire! Link to comment
Recommended Posts