Immortal Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Daca promiti sa schimbi semnatura (atat de incorecta, de altfel)... NB: da, ai ghicit, eu's gramaticu' cel stresant ) Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 @sebian ,care sambata viitoare ... Cred ca mai corect era: intr-o sambata viitoare ... Daca promiti sa schimbi semnatura (atat de incorecta, de altfel)... Mai Pruteanule, mai ... ... nu vrei si in P.R.M.? Link to comment
Immortal Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Nu, dar un permis nu m'ar deranja... Link to comment
ToPser Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 n-am prea facut pozeee ... da are mike mai multe )"> din seria cum se lipeste un autolant... mike.omega rulez ! cateva din masinile participante.. Link to comment
MCojo Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Vino la intalniri si vei primi! Link to comment
mike.omega Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 (edited) @Immortale, daca ti-ar fi trecut prin capsor sa trimiti un semeseu pe la 16:30 treceam si te luam si pe tine! @Topere jr. nu mai rade de autocolantul lipit ca e primul pe care il lipesc pe luneta, culmea! ala de pe MS DOS-ul libertei e drept Asa, sa revenim la ale noastre! Intalnirea asta a fost ce mai numeroasa dpdv al Ticozaurilor prezenti: Subsemnatu, GMT, Raskala si Topserii(era si un Renatremo incolacit pe acolo prin masina). Diviziunea imediat superioara, Matizarii mai exact au fost ceva mai putini: Vector, Dreamlike si Gadele. Kalo(burto)sii au fost reprezentati de un singur membru, da bun! M Cojo binenteles! Ah da si era si Immortal prin zona, asteptam permisu! S-au montat becoleduri, o sa vedeti zambetul de pe fata lui Vector, s-au inmanat becuri, bucuria nespusa a lui Raskala n-am reusit sa o prind si am lipit, cam stramb ce-i drept! un autocolant Am trecut apoi la alte chestii tehnice gen filtre de aer, conducte si diverse chichitze pe la Tico. Personal am ramas cu niste nelamuri: 1. MCojo, zi-mi domne de unde ti-ai luat caucioacele!!! 2. MCojo, aia e masina spalata?! Urari de bine: Sebiane atasam o poza cu dedicatie speciala pentru tine, te asteptam la intalniri! Sarbatori fericite de pe acum celor cu care nu ma mai vad pana weekend-ul viitor! Edited April 1, 2007 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 sa-mi pastrati si mie un frappe, vin sambata viitoare sa-l beau Si mie, il iau la pachet!! Link to comment
raskala Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 @mike m-a sabotat !!! Eu eram ferm convins ca e satul de lipit abtibilduri si cand colo... scumpul nostru prieten e gips la geometrie in spatiu. Pentru asta faci cinste cu frappe la toata lumea Sambata @Topser sa stapanesti sanatos noua achizitie si cat mai putine evenimente rutiere. Am uitat sa iti spun Sambata, vreau 2 becuri de pozitie pentru Espero si Ersim m-a indrumat spre tine. Link to comment
ga^dele Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 @mike: cu cine faci geometria, sa-i trimitem poza pentru sesiunea din vara. eu fug fug..am inmat si cheia brigeag lui Mircea. cine are drum sa-mi ia si mie una de matiz, ca am vazut cum sa o pacalesc pe euro 3???? Link to comment
sebian Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Ok, berea ca berea, ca eu nu beau, dar unde mi-e frappe-ul? Link to comment
mike.omega Posted April 2, 2007 Author Share Posted April 2, 2007 Dar cine a zis ca trebuie, tu, sa bei?! Frappe-ul il gasesti in discutii anterioare Link to comment
sebian Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 si ce faci ocheanele alea la mine? Link to comment
dreamlike Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 L-am batut pe Immortal la biliard . Scor 4 - 1 , vad ca nici nu mai scrie pe forum de atunci . Link to comment
Immortal Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Si eu pe MCojo'u, chiar mai rau de'atat, dar nu ma laud Agitatule Link to comment
MCojo Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Si eu pe voi amandoi... cu tacul si chiar a fost mai distractiv... Link to comment
mike.omega Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 (edited) Huh?! Pe Immortal il inteleg ca n-are ce face, dar voi doi?! Jucati pe YM?! sau cum?! Dati-mi si mie un branci data viitoare PS: eu nu ma bag si la bataile cu tacul, va las sa va descurcati singuri ) Edited April 3, 2007 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 (edited) De cand stai departe, ne trebuie o trambita puternica... Mntz, a fost ceva sporadic, la o palavrageala via phone cu Mihai. La fel de sporadica a fost si batuta luata de la Filip... ) Edited April 3, 2007 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 "Sus in deal e o casa..." (continuarea nu o mai stiu ) unde ajunge cablul tv, telefonul si alte tehnologii din astea de varf! Ce?! daca n-am acceptat cablul ala UTP pe post de spaga crezi ca n-am banda?! gasesc eu acolo niste conexiune pentru un biliard macar Link to comment
Immortal Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Hombreeeee... Beeeeey, internautuleeeeeeeeeeeee, se-audeeeeeeeeee?! N'am jucat pe net... ) Link to comment
mike.omega Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Nu se audeeeeeeeee!!! Zi mai tareeeeeeeee!!! Aaaa, pai daca nu jucati pe net eu vin doar sa tin scorul... sa nu plece! Link to comment
Recommended Posts