Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

@sebian ,care sambata viitoare ...

Cred ca mai corect era: intr-o sambata viitoare ...

Daca promiti sa schimbi semnatura (atat de incorecta, de altfel)... :D

Mai Pruteanule, mai ... :mda: ... nu vrei si in P.R.M.?

@Immortale, daca ti-ar fi trecut prin capsor sa trimiti un semeseu pe la 16:30 treceam si te luam si pe tine!

@Topere jr. nu mai rade de autocolantul lipit ca e primul pe care il lipesc pe luneta, culmea! ala de pe MS DOS-ul libertei e drept :dizzy:

Asa, sa revenim la ale noastre!

Intalnirea asta a fost ce mai numeroasa dpdv al Ticozaurilor prezenti: Subsemnatu, GMT, Raskala si Topserii(era si un Renatremo incolacit pe acolo prin masina).

Diviziunea imediat superioara, Matizarii mai exact au fost ceva mai putini: Vector, Dreamlike si Gadele.

Kalo(burto)sii au fost reprezentati de un singur membru, da bun! M Cojo binenteles! Ah da si era si Immortal prin zona, asteptam permisu!

S-au montat becoleduri, o sa vedeti zambetul de pe fata lui Vector, s-au inmanat becuri, bucuria nespusa a lui Raskala n-am reusit sa o prind si am lipit, cam stramb ce-i drept! un autocolant :mrgreen:

Am trecut apoi la alte chestii tehnice gen filtre de aer, conducte si diverse chichitze pe la Tico.

Personal am ramas cu niste nelamuri:

1. MCojo, zi-mi domne de unde ti-ai luat caucioacele!!!

2. MCojo, aia e masina spalata?!

Urari de bine:

Sebiane atasam o poza cu dedicatie speciala pentru tine, te asteptam la intalniri! post-64-1175402851_thumb.jpg

Sarbatori fericite de pe acum celor cu care nu ma mai vad pana weekend-ul viitor!

post-64-1175402640_thumb.jpg

post-64-1175402670_thumb.jpg

post-64-1175402688_thumb.jpg

post-64-1175402713_thumb.jpg

post-64-1175402746_thumb.jpg

post-64-1175402769_thumb.jpg

post-64-1175402788_thumb.jpg

post-64-1175402830_thumb.jpg

Edited by mike.omega

@mike m-a sabotat b-( !!! Eu eram ferm convins ca e satul de lipit abtibilduri si cand colo... scumpul nostru prieten e gips la geometrie in spatiu. Pentru asta faci cinste cu frappe la toata lumea Sambata :drinkers:

@Topser sa stapanesti sanatos noua achizitie si cat mai putine evenimente rutiere. Am uitat sa iti spun Sambata, vreau 2 becuri de pozitie pentru Espero si Ersim m-a indrumat spre tine.

@mike: cu cine faci geometria, sa-i trimitem poza pentru sesiunea din vara.

eu fug fug..am inmat si cheia brigeag lui Mircea.

cine are drum sa-mi ia si mie una de matiz, ca am vazut cum sa o pacalesc pe euro 3????

Huh?!

Pe Immortal il inteleg ca n-are ce face, dar voi doi?!

Jucati pe YM?! sau cum?! Dati-mi si mie un branci data viitoare :thumbl:

PS: eu nu ma bag si la bataile cu tacul, va las sa va descurcati singuri :) )

Edited by mike.omega

De cand stai departe, ne trebuie o trambita puternica... :D

Mntz, a fost ceva sporadic, la o palavrageala via phone cu Mihai.

La fel de sporadica a fost si batuta luata de la Filip... :) )

Edited by Immortal

"Sus in deal e o casa..." (continuarea nu o mai stiu :redface: ) unde ajunge cablul tv, telefonul si alte tehnologii din astea de varf!

Ce?! daca n-am acceptat cablul ala UTP pe post de spaga crezi ca n-am banda?! gasesc eu acolo niste conexiune pentru un biliard macar :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...