bogris Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 astazi am trecut pe langa un matiz (cred ca era sl) si avea buzunare la usi. Acum, personal nu ma intereseaza atat partea de stocare a buzunarelor, insa aveau niste locasuri de boxe misto . Aratau cam ca la Megane, si cred ca puteai sa deschizi si geamu pana jos... Are cineva idee de unde putem sa cumparam asa ceva... :?: Link to comment
NFS Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Am inteles ca pe Matiz in fatza s-ar potrivi buzunarele de spate de Cielo. Link to comment
john Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Merg si la Matiz Economic ? Daca da cum se prind ? Si cat costa ? Link to comment
NFS Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Merg si la Matiz Economic ? Daca da cum se prind ? Si cat costa ? Pai de economic zic, ca alea scumpe are de la mama lui! Link to comment
john Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 oki, mai raman doua intrebari atunci... cine stie ? .. plss Link to comment
dan_m Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 Am gasit eu pe undeva buzunarele fata CIELO (cam aceeasi chestie relativ la pret banui) cam la 130.000 ROL. Acum poate cineva cu Cielo EXE (ca aseara am constatat ca GLE-ul coreean n-are buzunare spate) studiaza un pic prinderea lor si ne explica un pic (ca daca ne luam careva macar sa stim ca merg puse si nu e vreun chitibus). Asteptam idei Link to comment
Recommended Posts