aiptek Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 (edited) ca dotari e o cotiera super meseriasa , un sistem audio decent, parte luat de la uskt2005. Azi a implinit 6 luni Edited March 28, 2007 by aiptek Link to comment
CATA_ASD Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Multi inainte si este ,,super draguta" ca sa zic asa. Link to comment
Lucian M Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Mestere, sa traiesti si tu si buburuza (ca e rosa ca a mea )! Sa te poarte fara probleme pe oriunde iti doreste inimioara, cu satisfactii depline si cu rezervorul plin (daca se poate- gratis- urare oficiala deja). Acuma: cat ai dat pe ea, ce planuri de viitor ai cu ea etc. Numai bine! Link to comment
aiptek Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 Este varianta e, am dat 5400 pe ea + inca cateva milioane bune pentru inchidere si alarma, si alte prostii de pe ea si de prin ea.De tinut o tin pana cade de pe roti ) , sunt prea multumit de aceasta masina ca sa o vand.Cand a fi nevoie de o masina mai incapatoare, o sa mai cumpar una, asta o pastrez Link to comment
uskt2005 Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai multi km Vad ca inca mai ai casul de la mine, mai merge - nu? Dar parca la o masinuta asa frumoasa parca ar merge si un sistem mai bunicel nu? Numai bine "> Link to comment
Englishman Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Nice ! sa iti traiasca ! Link to comment
aiptek Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Update la poze, cdplayerul de la ticolino (mersi, merge super), am mai pus si in usile din fata niste boxe de 13 cm si bineinteles , arma pentru autoaparare Link to comment
adostar Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 De ce sta intr-o rana player-ul ? Se vede ca nu ai suport pentru el... Si bata? Ce naiba faci cu ea ? Link to comment
aiptek Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Mi-am cumparat o rama pentru cdplayer, dar...am pierdut-o.Bata e pentru cand ma dor dintii > Link to comment
Marius* Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Foarte frumoasa ! Felicitari ! Sunt de aceeasi parere cu adostar. fftopic: Te dor des dintii??? ) Link to comment
Lucian M Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ceva impresii la ~ un an si jumatate de la achizitionarea masinii?! Link to comment
m.marcel Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 sa o stapanesti sanatos arata super culoarea cel putin acum cand nu este inca batrana si sper sa nu te doara dintii prea des ) frumoasa bata Link to comment
MATIZAUR Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Chiar niste poze acum ca au trecut ceva ani de la achizitionare, niste pareri bune , rele despre masina. Link to comment
Recommended Posts