mike.omega Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Groove Concept Beat Concept Trax Concept Eu am votat Beat-ul Link to comment
_romulus_ Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Am votat Beat. Pare o masina desprinsa din filmele de fictiune, destul de draguta ca sa ma faca sa o votez. Groove, in culoarea prezentata as asimila-o unui dric modern. Parca are o imagine sinistra. Altfel, are frumusetea ei. Trax-ul, nu-mi sugereaza nimic. Poate daca-l lasau intr-o singura culoare... Asa, nu stiu, zau cu ce sa-l compar. Dupa parerea mea e doar o masina urata. Daca azi mi-ar pune cineva in mana banii necesari pentru una dintre cele 3, as alege Beat. Parerea mea, care este... Link to comment
laurentziu83 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Acu vad si Groove-ul cat e de urat. S"> Nu mi-au crescut aprecierile la adresa Beat-ului, din pacate. Trax-ul ramane in continuare un SUV oprit din crestere. Link to comment
andrew Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Trax-ul mi-a adus aminte de clona facuta de chinezi parca dupa aveo (?), din cauza ochelarilor ). Am votat Beat pentru ca pastreaza ceva din aspectul mai vesel al Matiz-ului. Parerea mea. Link to comment
Satori Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Beat este Corsa trasa de par precum extraterestrul ala din Men in Black. Imi pare rau ca am votat-o. Trax e combinatie de HHR + ceva elemente de la Captiva. Groove are pana si elemente de Audi. Parbriz in unghi de camionete vechi Chevrolet + culoarea de prezentare ... cred ca e de umplutura. Ok, nu aveam ce sa votez in afara de Beat, dar tot imi pare rau ca am votat-o. Link to comment
dinoc Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 (edited) Am ales Beat (desi este singurul vad cu 3 usi, deci mai putin practic), seamna cel mai bine cu viitorul/noul Chevrolet WTCC : Beat: Noul Chevy WTCC: Mai recunosc ca-mi place si Groove foarte tare Edited April 4, 2007 by dinoc Link to comment
remix Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Iata si fructul voturilor voastre: http://thecarblogger.blogspot.com/2007/06/...nfirmed-as.html Link to comment
uskt2005 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 La partea "dorsala" aduce mult cu citroen C1, oricum simpaticuta masinuta Link to comment
EM!L Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Buna alegere au facut! Ar fi interesant de vazut ce elemente vor pastra, din actualul concept, pt masina de serie! Link to comment
mike.omega Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Cine se aseamana, se aduna! )"> http://www.netcarshow.com/opel/2008-agila/ Link to comment
EM!L Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Opelul arata mai "cuminte" decat Beat-ul! Frumusel si noul Agila, dar parca are prea multe elemente "imprumutate" de la diverse alte modele! Link to comment
Maniaku Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Eu am ales Beat-ul, parca mai arata a masina cat de cat, restu' ... Link to comment
androklys Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) mi se pare ca merge fata de groove cu spatele de trax )) macar sa rupa normele la estetica neconventionata beatul e prea peugeot... traxul e prea jeep de buzunar - cum am citit mai inainte... groove - are spate de dric... prrrrrr Edited August 1, 2007 by androklys Link to comment
Recommended Posts