guru Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Foarte de acord cu Tolin, un producator ia in calcul gusturile consumatorului. Si daca ne gandim ca generatia "matricsilor", "spaidarmenilor", "robocapilor" a crescut si a ajuns la faza in care-si poate impune gusturile, nu avem de ce sa ne miram cand vedem un astfel de design. Producatorul se adreseaza unui public tinta, si trebuie sa scoata profit maxim. Iar segmentul asta, de mic litraj, se adreseaza in primul rand generatiei de "pokemoni" . Link to comment
Satori Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Sunt 3 concepte care vor fi prezentate si se va alege unul dintre ele si, ca de obicei, cu modificari, va fi produs. Votarea va incepe maine 04/04 pe siteul: www.vote4chevrolet.com (ToPser, oricat de acid ai fi, nu cred ca ai auzit vreodata ca Dacia sa faca vreun poll pe aceasta tema. Oricum, ar suna aiurea sa votezi intre optiunile: "mi se face scarba", "produce voma" si "arata ca urmarea unei clisme bine/rau facuta") In principiu, pe ei ii intereseaza ce vor tinerii americani (sau daca vor asa ceva) de la o masina mica. Deci stati usor, ce vreti voi, latino spirit, nu conteaza. Constat ca raman in urma cu gusturile in materie de design la masini asa cum am ramas in urma cu cele la pantofi sport. Eu voiam simpli, ei aveau multicolori. Eu vreau masina cu design simplu, ei imi dau elemente cromate (bine, in concept, si Spark avea asa ceva). Asta e. Sper sa se faca si masini pe gustul meu sa am de unde alege next car, cand va fi cazul. Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Ei, hai sa nu fim rautaciosi !! Una peste alta, prototipul asta arata ceva agresivitate si soliditate. Eu vad cum mini-urile se apropie de bariera de o tona. S"> Tico avea putin peste 600 de kg cand a aparut. Caroserii mai mari => motoare mai mari => consum mai mare, unii mai compenseaza punand dieseluri de 1 litru, ceea ce cam e o aberatie, dar la cum sticlesc ochii unora cand aud de cuvantul diesel, nu mai conteaza. Si ce sa caute agresivitatea la o masina de 60CP? Nu mai bine o pastram pentru BMW cu motoare de la 3000 cm in sus? De ce trebuie sa arate o masina agresiv dar ea sa fie poate chiar mai lenesa decat cea dinaintea ei? De ce sa nu pastram ideea "lup in blana de oaie" care sa rupa asfaltul? Sa plece prima de la semafor, ca asta e nevoia, de fapt, la o masina mini. Da deh, spidermenii sunt acum baza, care vor LCD-uri in spoilere, urmeaza pokemonii, astia ce mai vor? Eu stiu ca vreau benzina. ) Link to comment
ToPser Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Aici era vorba de Dacie cumva ? Link to comment
Satori Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Nu, desi aciditatea ta de acolo vine, este vorba de o marca populara, low end, marje mici. Adica de un fel de Dacie. Link to comment
luck33ro Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Eu zic ca au incercat sa-l imite pe Suzuky...SUV-mini bune in orasele-jungla ! Oricum mi se pare simpatic... Link to comment
andreib Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Una peste alta, prototipul asta arata ceva agresivitate si soliditate. Daca vroiam masivitate imi luam LR defender modelul vechi sau vechiul G-class. Masina asta este pur si simplu hidoasa, se pare ca trendul continua de la matiz1 incoace... Te face sa gandesti how can it get uglier? Link to comment
Satori Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Daca il incrucisau cu Multipla? Link to comment
ToPser Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Ma bucur ca mai exista obiectivitate pe forum ! Eu credeam ca ati pus GM/Chevrolet pe un piedestal ! Si Multipla a avut fanii ei mai ales dupa ce s-a ieftinit ca sa epuizeze stocurile ! Scuze de fftopic: Link to comment
Satori Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 E greu sa vezi obiectivitatea cand esti subiectiv ) Vorbim maine, cand o sa vedem si celalate 2 variante de masina. Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Ai zis bine DUPA CE S-A IEFTINIT, dar nici macar n-a aparut. Si eu as fi fan Logan daca mi l-as lua din banii economisiti daca m-as lasa de fumat. N-am pus GM pe un piedestal, am fost dezgustat de ideea bordului central la Spark, si sunt dezgustat de ideile neconventionale care mai mult incurca decat ajuta. Link to comment
ToPser Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Sunt subiectiv cand vine vorba de TICO ,dar si acolo ar mai fii loc de mai bine !!! Link to comment
Satori Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Au aparut monstrii http://www.gmsurveys2.com/se.ashx?s=7C7FD94F5CE5A6E8 Link to comment
laurentziu83 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Moamaa, cati au votat SantaFe-ul de buzunar... Bine ca hidosenia nu are cine stie ce voturi. Cel mai decent dintre ele (nu ca m-as innebuni dupa el) are cele mai putine voturi. Link to comment
EM!L Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Mie Beat-ul mi s-a parut cel mai frumusel! Masina cu care poti iesi pe strada... oarecum linistit la reactia generala! Link to comment
laurentziu83 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Pai p-ala l-am votat si eu, din lipsa de optiuni. Da celelalte par mari doar in poze. Link to comment
zalmoxis Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Eu l am votat pe al treilea adica pe ala de l am huiduit ieri insa primul e prea mult Yaris, iar Groove...Brrrrr!!!!...Hai sa fim seriosi!!!... Link to comment
andreib Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Mini-ul e frumos cum e pentru ca e clasic... Aceste creeati insa sunt urate bine, cel mai rezonabil este beat-ul... Link to comment
ToPser Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Beat-ul pare mai european ,dar prea au exagerat cu farurile alea pana in stalpii parbrizului ! Link to comment
zack Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Si eu am votat beat-ul...care seamana din cate observ cu Chevrolet Wtcc concept (parca asa se numea...vorbesc de acela albastru, motor diesel...etc) Link to comment
NFS Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Io pina nu vad niste poze mai mari, nu votez, nah! Link to comment
Satori Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Pune-ti pofta in cui, am cautat si eu si peste tot era coming soon. Link to comment
NFS Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Eh, atunci s-astepte! Sa-l fabrice cind l-oi vota io! Link to comment
Satori Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Am o vaga impresie ca pe astia nu ii interesa designul in sine ci "Ce Fel" de masina isi doreste lumea. Link to comment
Recommended Posts