Jump to content

Intalnire Bucuresti

Recommended Posts

Salutare tuturor. Iacata-ma la PRIMA intalnire cu voi si am onoare de a deschide topicul despre intalnirea din 5 aprilie. O rugaminte: sticker cu "daewoo club" vreau si eu. O multumire lui Antonyo pentru ca m-a ajutat vcum nu m-a ajutat mama si celorlalti forumisti pentru sfaturi si topicurile lansate care m-au scos din multe belele. As avea rugamintea catre TicoRS Pesteimputit si ceilalti membri activi la greu pe forum sa vina sa fac poze sa imi pun si eu muzica in Ticozaurus Rex bine si fara sa iasa kitch. Oricum Antonyo din pitesti mi-a deranjat mancarea ingerata cu 2 zile inainte cu muzica lui care se aude BESTIAL (pacat ca undele de joasa frecventa starnesc voma... :P Si sa ne vedem sanatosi!

Eu o sa vin sa iau in primire noile Phillips Vision Plus pentru martoaga mea. Daca vrei te las sa faci poze si la Tank-ul meu vechi de 12 ani cu boxele aferente ;) Ah, avem si modulator, de ce sa fim modesti? :P

Edited by florin_pch

pai da nene PCH am avut si eu un rechin de n-aveai loc sa pui un pachet de tigari de sub, statii, condensatori etc... io vreau sa vad Ticolino cu muzica tare. :P Am vazut unul si am ramas marcat. E al unui tip de pe forum Antonyo..RUPE creierul... :) )

:o fftopic:

In garanita de 3 ani la Cielo intra doar:motorul,cutia,planetare,radiatoare,etrieri si rulmenti parca :) .Pana la urma a fost sudat in mediu protector mai ceva ca Titanicul acu sa vad ce si cum.

Eu vorbeam serios, asa se numeste casetofonul original de pe cielo. Tank. Un casetofon amarat cu caseta...Si nu ca nene, ca am 18 ani :) Stie cineva pe unde gasesc stickere d'alea pentru numar cu Uniunea Europeana? Sau si mai bine daca imi poate procura cineva o pereche, cu plata la intalnire. Dau si o bere NA.

@ticozaurus: Atunci nene esti tu :P pardon, sunteti dumneavoastra ;) no scuze required. Multi inainte :)

@nfs: Am asistat si eu la discutia din joia aia ploioasa dar eu nu prea am drum in Vitan :( Poate binevoieste totusi cineva sa ne ajute.

Edited by florin_pch

:mrgreen: NFS daca reusesc sa ajung eu azi prin targ , ca vreau sa ma uit dupa niste amortizoare , sper sa-mi aduc aminte si iti cumpar eu . Ca pret ... cam cat ca sunt ? ( intreb sa nu imi dai cu ele in cap ca le-am luat prea scumpe ... eu stiam de 1 ron/buc , dar nu bag manuta in foc ) Am sa incerc sa ajung si eu azi , normal ... ca tot sunt liber de la " scarbiciu ".

Alezz sa nu o speli ca azi am treaba si nu vreau ploaie ! :osanale:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...