Immortal Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Ok, haideti sa oprim trendu' ca nu e prea user-friendly! Ma gandesc sa aleg intre si , da' numa' daca nu mai aud de dume cu biciclisti. Sau Da' cel mai bine - Link to comment
sebian Posted April 6, 2007 Author Share Posted April 6, 2007 Bineeee.ne oprim cu bicicleta...dar asta doar pina apari cu skateboard-ul la intalnire Link to comment
raskala Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 (edited) Edited April 6, 2007 by raskala Link to comment
mike.omega Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Gata cu mistourile mai! Immortalu is back in biznis! Are permis, s-au facut unii ca i-au spalat masina, ce mai vreti?! Link to comment
Immortal Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 'ai ma, chiar asa repede sa'mi incalc promisiunea? Am zis ca nu mai dau la geana... Ni vidim maine! Ti'arat eu tie, ticozaure, bicicleta! 94CP, detector bengos, vopsea cu bube... Ah, si...dreamlike'uleeeeeeeeeeeeeeeeee... Link to comment
ToPser Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Immortale daca nici de asta nu esti multumit... daca te chinui un pic cred ca poti sa-i montezi si detectoru... Link to comment
mike.omega Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Eh lasa mai Adi ca recuperezi tu! Data viitoare poate ma invatati si pe mine cum e cu tacu ala Link to comment
paul_marines Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 (edited) Dupa 36 de ore de calatorie am ajuns! Si nu oricum, adica mai mult mort de oboseala. In primul rand de remarcat si notat amabilitatea bunului amic MCojo de a ma ridica de la aeroport si de a-mi readuce aminte de elegantza unui Kalos fata de tractoarele Nissan Patrol, la aceiasi diferenta comparabila cu civilizatia dintre cele 2 continente . Despre noile dotari ale masinii lui MCojo probabil intr-un alt episod. Ce surpriza imi pregatira membrii Chevy& Woo? In primul rand MCojo ma atrase in capcana folosind tactica de atragere a prazii prin sugestie cu formula: "Si unde zici ca ai ...garajul?" Ce sa zic ca-mi batea inima stiind ca ma apropii de epicentrul Chevy din familia mea, cum bine stiam ca nu am cheile lui. Si pana sa iau vreo decizie deja am ajuns incoltit / inconjurat si strans in brate de membrii organizati intr-o echipa de Welcome Hunter. Pe drum MCojo mai vorbea cu sefii, mai cu altii si parca tot ii informa pe unde suntem. Bey ce sefi grijulii cu subalternii? Se dovedi mai apoi ca aceste discutii avura doar menirea sincronizarii sosirii mele cu primirea de care am amintit. Cel mai greu a fost sa rezist imbratisarii lui Immortal care in calitate de nou posesor de permis isi puse totata energia in brate si care mai mai sa-mi fisureze 2-3 coaste sau mai mult sa ma ridice de la sol. Multumesc MCojo, Multumesc Dreamlike, Multumesc Mike.Omega, Multumesc MethodRO, Multumesc Vector, Multumesc Immortal, Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in acesta perioada "> Iata cateva imagini de la locul comiterii. VA MULTUMESC PENTRU SURPRIZA!! Edited April 7, 2007 by safari hunter Link to comment
free_spirit Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Salut ! Frumoasa primire facuta colegului Hunter. Sper, sa pot ajunge si eu azi, daca rezolv in timp util "alergatura". Daca nu...asta este.Cu siguranta ne vom vedea saptamana viitoare. Link to comment
raskala Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Nu sunt sigur ca reusesc sa ajung astazi sa-i urez bun venit lu' Hunter dar fac tot posibilul sa scap de treaba. fftopic: Indentificat astazi pe la pranz 1 buc. @free_spirit, asta se intanpla in Mang. Sau cel putin am vazut masina acolo. De ce nu ne onorezi domne' cu prezenta la intalnire? Poate ca daca mai strangem 4-5 membri din zona facem intalniri si la Mangalia, poate... Link to comment
sebian Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 Dupa 36 de ore de calatorie am ajuns! Si nu oricum, adica mai mult mort de oboseala.Ce surpriza imi pregatira membrii Chevy& Woo? Trebuia sa ajung si eu dar mi-am luat planton dupa masa de prinz si m-am trezit la 19.30 Pale lau ("> Ne vedem azi, la 17.00 ctza time Link to comment
free_spirit Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 fftopic: Indentificat astazi pe la pranz 1 buc. @free_spirit, asta se intanpla in Mang. Sau cel putin am vazut masina acolo. De ce nu ne onorezi domne' cu prezenta la intalnire? Poate ca daca mai strangem 4-5 membri din zona facem intalniri si la Mangalia, poate... @ raskala ) Da, Nene, corecta observatia )"> ,dar cum spuneam si in ultimul post, pentru astia "un pic" insurati, azi nu prea mai este loc si de intilnire (desi numai sufletul meu stie cat as vrea sa fiu cu voi ). Interesanta si propunerea de intalnire in Mangalia, insa eu am o propunere si mai buna; sa alternam locatiile. O data in Constanta, o data in Mangalia, pe urma in Medgidia si apoi, oriunde s-ar propune. Pentru comozi, stiu, este o propunere tampita (si-mi asum toate injuraturile ce au fost emise la citirea post-ului),insa poate fi chiar interesant sa se intample si asa. Poate o si discutam data viitoare cand sigur voi fi la intalnire. Va pup si va doresc pofta mare la frappe-uri.( La ora la care va scriu, cred ca sunteti in plina activitate) Link to comment
th3_grimreaper Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Imi place si mie ideea cu schimbatul locatiei...pai ce, numai TopSer sa bage saptamanal benzina de 2-30 lei ca sa vina la CT? Trebuia discutata problema la fata locului, dar cred ca putem stabili si aici urmatoarea intalnire unde sa aiba loc. O sa pun mai tarziu niste poze de la intalnirea de azi. Link to comment
Immortal Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Io as fi de acord...poate nu saptamanal, dar macar o data pe luna sa ajungem si prin 'provincie'. NB: wow, ce fotbal. Fotbal, in Divizia I. Pacat ca se termina meciu si iar incep comentariile de %^@$ ale mancatorilor de astfel de produse $#@%&ioase. Si probabil iar batai si iar ore de palavrageala fara sens. Oh well, ce meci! Link to comment
ga^dele Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 eu m-as baga la o intalnire in medgidia ...pe malul canalului.... joke...as veni in medgidia...venim la topseri in fata...la garaj..facem reparatii de ultim moment... Link to comment
VECTOR Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Oh well, ce meci! Meciul ca meciul, dar ce portar are dinamo... Link to comment
Immortal Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Si nu numai Dinamo. Ah, a mai luat o boaba cat scriam eu propozitia asta lunga De castigat, castiga nationala. Lobont, Thereau si Elton asta micu cre' ca's singurele transferuri reusite "de afara". Si poate Fernandes. In rest, numa' poame. Divizia poamelor. Link to comment
th3_grimreaper Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Eh, ce sa-i faci...ufff, dar Steaua...hmmmm...nasol moment...au ajuns mai rau ca Scufita Rosie: si-o iau peste tot! dar sa lasam asta...eu zic ca merita sa mai schimbam locatia din cand in cand...dar vai, Steaua, ce s-a intamplat?? Mda...pun si pozele facute de mine (scuze pentru alb-negru, nu ne-am dat seama de setari) : Link to comment
mike.omega Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Hristos A Inviat! Iata-ma somnoros intr-o duminica dimineata cand soarele se lasa asteptat in fata monitorului cu amintiri foarte placute din ziua precedenta. Totul a inceput undeva pe la ora 16:50 cand suna Sebianu sa ma intrebe de prezenta. Am fost scurt si concis, vin bre! dar eu abia imi alimentam bolidu in partea ailalta de oras. Ajung la Cafe D'art, agitatie mare, parcare plina, iar se parca in "spic de grau", binenteles ca nu am luat exemplu si ma repliez la umbra unei limuzine negre, germane, din tinuturi bavareze, oare blonda tot de pe acolo era?! Anyway, in parcare i-am gasit pe Sebian, Andrew si GMT. Nu dupa mult timp apar Filip, Immortal si Vector, daca ordinea nu e corecta don't shoot the piano player ca iar m-a lasat memoria. Dupa ce am facut prezentarile de rigoare si ochii cat cepele(vezi ) ca a aparut un Aveo negru la intalnire, nu dam detalii ca destul am ras la masa. Urmatorul pas l-am facut spre Cafe D'art, pe terasa, am inceput sa unim mese in stilul propiu si au inceput sa mai apara membri(e bine domn profesor cu un singur "i"?! ): Topserii, Gadele, Grimreaper si un Method sculat din somn. Personal, pe la 18:30 m-am retras din cauza frigului si a lipsei de cojoc, multumim Sebian, La multi ani inca odata! Sa ne traiesti! Si pe deasupra, te astept sa-mi fi vecin Am simtit lipsa celor 2 Kaloburtosi plecati in Statele Unite ale Moldovei dar promitem sa recuperam! Sarbatori fericite! PS: propun ca locatia de vara sa fie in parcarea din Parcul Pionierilor deoarece e mult mai curat ca in parc si mult mai multa liniste, vezi nunti si fitosi cu manele Link to comment
MethodRO Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Buna sugestie MIKE. La vara am sa ma prezint la intalniri si cu una bucata automodel termic! Link to comment
dreamlike Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 PS: propun ca locatia de vara sa fie in parcarea din Parcul Pionierilor ... Cred ca Nea' Nicu isi freaca palamele de bucurie ca tineretul de astazi tanjeste dupa inatalnirile pionieresti. Apropos, mai are cineva cravata rosie sa putem organiza o festivitate si pentru Mike? Sau mai inatai il facem soim al patriei ? Unde ai vazut tu bre Immortale in Fernandez ala fotbalistul reusit ca sarea mingea din el ca din coltul mesei? Si ia mai lasati-o balta cu meciul ala, da ??? HRISTOS A INVIAT! Am fost si eu plecat putin pe plaiurile dobrogene cu ocazia sarbatorilor pascale dar de maine totul intra in normal, din pacate. Va doresc o saptamana buna tuturor si sa ne vedem cu bine sambata viitoare "> . Link to comment
Immortal Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 [...] Unde ai vazut tu bre Immortale in Fernandez ala fotbalistul reusit ca sarea mingea din el ca din coltul mesei? Si ia mai lasati-o balta cu meciul ala, da ??? [...] Taci bey, c-au jucat altii si pt el. Ce, Radoi al tau de 20mil USD...?! ) Si de ce s'o lasam, ejti ofticos? DACA batea Steaua...? Link to comment
mike.omega Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Sa inteleg ca nici la fotbal nu va intelegeti?! Link to comment
raskala Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Popunerea de schimbare a locatiei ( 1-2 ori pe luna) nu este rea deloc. Poate organizam un vot si vedem ce pareri au si restul. O sa incerc sa organizez la Mangalia un miniclub Daewoo sau poate cu ceva noroc maxiclub, asta in ideea de a mari clubul >- Pana la viitoarea intalnire "va salutam cu levierul". Link to comment
Recommended Posts