laurentziu83 Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 He he, sa ma vezi pe mine cum tin un nenorocit de Clio in parcare si merg cu dacia. A propos, esti liber pe la 11, asa? Sa ne faci o vizita? Link to comment
codeman Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Nu pot azi dar pe viitor sigur vin Link to comment
breakman Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Naylui daca muncesti undeva in Craiova pe tine te cautam. Link to comment
naylui Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 @naylui - Unde ai vazut masna lui breakman? Este la Craiova ! atunci mai e una la fel?! cielo rosu "tunat" vopsit cu negru degrade pe praguri si pasaj roata... nu am vazut numerele, dar masina e identica! Vazuta in fata sediului DISTRIGAZ SUD SUCURSALA GALATI Link to comment
naylui Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 breakman poate ne intalnim sambata ce vine ,caci vreau sa vb Link to comment
breakman Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Nici o problema.Sper sa fiu in stare sa vin! Link to comment
naylui Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) las ca te dregem noi sau daca ai nevoie de un taxi apeleaza.... )) Edited May 22, 2007 by naylui Link to comment
nagash Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Salutare, Imi puteti spune unde este cel mai bun GPL ?De unde imi recomandati sa cumpar ?Astept sugestii (miercuri urmeaza sa soseasca matizul pe gaz). toate cele bune, Link to comment
uskt2005 Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) Te asteptam la o intalnire in galati pentru a discuta mai pe larg despre statiile de GPL si sa testam si noi un matiz pe GPL L.E. Oricum 1500 de km trebuie sa mergi pe benzina Edited May 28, 2007 by uskt2005 Link to comment
laurentziu83 Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Din ce am inteles, la Bulrom ar fi cel mai bun GPL, dar si cel mai scump. N-am apucat inca sa-l testez cine stie ce, dar am inteles ca se consuma mai greu, deoarece este introdus la presiune mai mare. Link to comment
nagash Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 "L.E. Oricum 1500 de km trebuie sa mergi pe benzina " Sa inteleg ca rodajul il fac pe benzina ? Link to comment
laurentziu83 Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Cam asa ceva. Si instalatiei GPL ii trebuie un rodaj, sa i se aseze membrana, garniturile, etc, incat poti avea surpriza sa mearga motorul neregulat. Ori sa lasi in rodaj un motor sa mearga cu trepidatii... Nu zic nu, la matiz poate o fi mai buna instalatia, dar la dacie a cam trebuit sa pun mana pe surubelnita in ultimul timp sa o mai reglez. Link to comment
uskt2005 Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 (edited) Da! Si asta or sa-ti spuna si cei de la reprezentanta cand te duci sa ridici masina; mai exact: Pana la prima revizie GRATUITA (aici nu intra uleiul si filtrul) care este intre 1000 si 1500 de km trebuie sa mergi pe benzina, fara fortari, mers de mos(nu mers de-al MOSHULUI nostru ). Dupa prima revizie te duci , alimentezi cu GPL, si iti vor spune ei cand sa te duci sa reglezi instalatia de GPL. SFAT: Foloseste service-ul care incepe cu E si se termina cu A , sin 3 litere, au mecanici ceva mai buni , iar seful de service este foarte amabil P.S. Asteptam poze cu achizitia P.S. 2 S-o stapanesti sanatos Edited May 29, 2007 by uskt2005 Link to comment
adostar Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Tare sunt curios cum merge motorasul ala pe GPL, asa ca te asteptam cat de curand la o intalnire Link to comment
laurentziu83 Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Si eu. Si sa-ti tii cheile departe de mine, , ca ma cam tenteaza . Link to comment
nagash Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Salutare, Multumesc pentru urari.Nu stiam, sau mai bine zis nu am ridicat masina de la dealer, ca rodajul se face pe benzina.Ok, inteles. In al doilea rand, pentru revizii nu stiu daca pot sa merg la E_A, pentru ca masina o voi lua de la concurenta.Cred ca voi fi obligat sa merg la ei (nu stiu sigur). In al treilea rand, si eu sunt tare curios cum merge motorasul pe LPG (varianta aleasa de mine este E AC LPG-euro 4).Sper ca nu sunt diferente semnificative de putere intre motorul euro 3 si cel euro 4. O alta nelamurire (este prima masina personala) este urmatoarea : la prima revizie (cea de la 1000 km) se schimba doar uleiul de motor ? Toate cele bune, Link to comment
laurentziu83 Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 Reviziile le poti face la orice service Daewoo autorizat. Daca faceai drumuri dese prin tara ar fi fost o aberatie sa fii in Timisoara si sa te duci pana la Galati sa faci revizia. Link to comment
uskt2005 Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 la prima revizie (cea de la 1000 km) se schimba doar uleiul de motor ? Uleiul si filtrul, dar sfatul meu este sa te duci cu uleiul si filtrul tau pt ca la ei este mai scump Link to comment
nagash Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Salutare !!!!! Mi-a sosit masina ! E o culoare ff frumoasa (stiu, sunt subiectiv), un albastru cobalt.Ca prima impresie : tipul mi-a spus ca nu trebuie facut rodajul DOAR pe benzina.Avand in minte cele spuse am comutat alimentarea si pe gaz.Se simte o mica vibratie, dar in rest nimic deosebit.Mentionez ca am alimentat de la Rompetrol (str. Domneasca)-benzina efix Euro 95 si gaz.Rezervorul de gaz era plin 1/4 (conform ledurilor - 1 din 4 aprins).Am alimentat aprox 8 litri si gata, nu a mai incaput.Indicatorul imi arata 2/4 cantitate de gaz. E normal ?Am facut aprox. 80km si tot atat imi indica.Voi tine sub observatie indicatoarele. In alta ordine de idei, de unde pot sa imi cumpar o rezerva normala (janta+cauciuc continental) sau o rezerva slim (cauciuc plin) ?Urmeaza sa fac o cursa lunga si nu pot sa plec fara rezerva. Multumesc. PS-Am pus si partea audio (frumos si eficient au lucrat baietii de la Tehnoton ). Link to comment
uskt2005 Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Mi-a sosit masina ! Ca prima impresie : tipul mi-a spus ca nu trebuie facut rodajul DOAR pe benzina. Se simte o mica vibratie. Rezervorul de gaz era plin 1/4 (conform ledurilor - 1 din 4 aprins). Am alimentat aprox 8 litri si gata, nu a mai incaput.Indicatorul imi arata 2/4 cantitate de gaz. E normal ? Am facut aprox. 80km si tot atat imi indica. Voi tine sub observatie indicatoarele. S-o stapanesti sanatos Nu te increde in ce-ti spun mecanicii "de weekend" de la serviceul de unde ai luat masina, Mergi macar 1.000 km pe benzina, o sa ai timp sa iti amortizezi si investitia instalatiei de gaz Motorul este inca strans , isi va da el drumu dupa ce vei face ceva km si nu va mai vibra Acum vine din fabrica cu gaz in butelie? , si la 1 led aprins nu ai 1/4 de rezervor ci mai putin (cel putin asa e la mine - la cielo) Nu este normal sa-ti indice doar 2 buline din 4 la plin, logic ar trebui ca la plin sa se aprinda toate 4 nu? Cam asa tine o bulina 80-100 de km Asa sa faci! SFAT: Du-te si intreaba si la E_A pe seful de service si vezi ce iti spune in legatura cu rodajul Link to comment
laurentziu83 Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 Adica sa intrebe de nea Sica, el e seful de service. Link to comment
naylui Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) la mine e ceva de genu' asta: cand mai am doar un led aprins ,sunt peste 15 l gaz, dar eu am butelie de 54 litri ps "nea' sica " ma rezolvat pe mine cu AC... Edited May 31, 2007 by naylui Link to comment
nagash Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Multumesc frumos pentru informatii.O sa trec maine pe la service-ul E_a si sa aflu mai multe. Dar pentru roata de rezerva? Ce ma sfatuiti? Link to comment
Recommended Posts