laurentziu83 Posted October 20, 2007 Author Share Posted October 20, 2007 (edited) Pai 0236/461999 (ENA), ceri la mecanica si ca vrei o reglare a instalatiei. Oricum nea Sica e tot timpul acolo. Si la Ena nu prea ai nevoie de programare, astepti maxim o jumatate de ora. Am fost saptamana trecuta la ENA cu matizul lui Dan si am descoperit cu stupoare ca Ena nu are interfata de diagnoza pentru instalatiile secventiale BRC. Nea Sica pusese testerul pe mufa ADL si imi arata ca motorul merge perfect, i-am zis si noi ca stim asta, dar ca trebuie sa mearga perfect si pe gaz la un consum decent, nu ca de motor forjat in 4 cilindri. Edited October 20, 2007 by laurentziu83 Link to comment
wally08 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Fratilor...cum facem cu fotbalu sambata asta???.....daca e vremea frumoasa incengem un fotbal de toata frumusetea????...aduc camera sa filmam ...sa vezi atunci comedie Link to comment
naylui Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Fratilor...cum facem cu fotbalu sambata asta???.....daca e vremea frumoasa incengem un fotbal de toata frumusetea????...aduc camera sa filmam ...sa vezi atunci comedie pe cin' vrei tu sa filmezi? pe tine poate, ca nu am voie la efort... Link to comment
zamolxe Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Baietii de Galati.Zamolxe sunt de la Focsani. Miine am treaba la Galati si am zis sa ajung si la intalnirea voastra. Cum dau de voi? Lasati un nr. de tel de-al unuia din voi ca sa sun. Sau macar locatia Hotelului Ambasador ca nu stiu unde este. Nr meu este 0728308435 - Teo Link to comment
naylui Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Sau macar locatia Hotelului Ambasador ca nu stiu unde este. esti binevenit http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=257469 Link to comment
zamolxe Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Salut populatia Daewoo din Galati (e orasul nasterii mele..apropo).. Nu am reusit sa mai ajung la intalnire. Am treminat treaba pe la 2. Dar in schimb am vazut dimineata magazinele alea de piese si tuning...bune preturile, mult mai mici ca la Focsani. Si au mult mai multe variante, ai de unde sa alegi. Ce sa mai zic? Si am inteles ca s-a mai facut si Real...aveti de toate. Daca mai vin sambata pe acolo o sa tin minte locatia si poate ajung si eu. Presupun ca si manopera la service este mai mica pe la Galati... Cat costa o janta de magneziu de indreptat daca are careva idee si unde se poate face? Link to comment
naylui Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Cat costa o janta de magneziu de indreptat daca are careva idee si unde se poate face? de indreptat genti se face la Berin pe Cosbuc, nu stiu daca de magneziu si cat costa, am sa ma interesez... Link to comment
naylui Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Care poate sa ma ajute si pe mine mah? Am nevoie 2 zile de un portbagaj pt. cielo sambata&duminica ,help me! Link to comment
bogudoby2 Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Pentru baieti, gata, am rezolvat problema, merge iar pe GPL , era o nenorocita de mufa din care iesisera firele, probabil de cand mi-am tras cablaraia pentru subwoofer . Link to comment
fda Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 in galati unde pot gasi piese mai ieftine si de calitate? ma refer la distributie cielo. dar un service unde pot schimba distributia la un pret bun?multumesc Link to comment
KumKum Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Te asteptam sambata la intalnire si discutam acolo. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/14454-locatie-intalnire-galati/ Link to comment
Recommended Posts