Jump to content

Discutii Generale

Recommended Posts

Pai 0236/461999 (ENA), ceri la mecanica si ca vrei o reglare a instalatiei. Oricum nea Sica e tot timpul acolo. Si la Ena nu prea ai nevoie de programare, astepti maxim o jumatate de ora.

Am fost saptamana trecuta la ENA cu matizul lui Dan si am descoperit cu stupoare ca Ena nu are interfata de diagnoza pentru instalatiile secventiale BRC. Nea Sica pusese testerul pe mufa ADL si imi arata ca motorul merge perfect, i-am zis si noi ca stim asta, dar ca trebuie sa mearga perfect si pe gaz la un consum decent, nu ca de motor forjat in 4 cilindri.

Edited by laurentziu83
  • 3 weeks later...
  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fratilor...cum facem cu fotbalu sambata asta???.....daca e vremea frumoasa incengem un fotbal de toata frumusetea????...aduc camera sa filmam ...sa vezi atunci comedie =))

pe cin' vrei tu sa filmezi? pe tine poate, ca nu am voie la efort... :D

Baietii de Galati.Zamolxe sunt de la Focsani. Miine am treaba la Galati si am zis sa ajung si la intalnirea voastra. Cum dau de voi?

Lasati un nr. de tel de-al unuia din voi ca sa sun. Sau macar locatia Hotelului Ambasador ca nu stiu unde este. Nr meu este 0728308435 - Teo

Salut populatia Daewoo din Galati (e orasul nasterii mele..apropo).. Nu am reusit sa mai ajung la intalnire. Am treminat treaba pe la 2. Dar in schimb am vazut dimineata magazinele alea de piese si tuning...bune preturile, mult mai mici ca la Focsani. Si au mult mai multe variante, ai de unde sa alegi. Ce sa mai zic? Si am inteles ca s-a mai facut si Real...aveti de toate. Daca mai vin sambata pe acolo o sa tin minte locatia si poate ajung si eu. Presupun ca si manopera la service este mai mica pe la Galati...

Cat costa o janta de magneziu de indreptat daca are careva idee si unde se poate face?

Cat costa o janta de magneziu de indreptat daca are careva idee si unde se poate face?

de indreptat genti se face la Berin pe Cosbuc, nu stiu daca de magneziu si cat costa, am sa ma interesez...

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...
  • 4 years later...