Valteras Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Deoarece cautand alte topicuri relevante nu am gasit decat unul vechi care e deja inchis, postez unul nou. Probabil s-a mai discutat, dar eu nu am gasit. As avea nevoie doar de antena telescopica si "cremaliera" de plastic ce o actioneaza, din cauza ca cele vechi au fost rupte. Va rog dati-mi o indrumare. Pe unde sa caut (Bucuresti)? Sencs. Link to comment
mkt Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Salut! am cumparat antena pt cielo (obiectul din poza) acum vreo 6 luni pt cielo de la magazinul daewoo situat la intersectia bd. Ferdinand cu str.Ritmului , a costat in jur de 30ron. Link to comment
Valteras Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 Multe multumiri, mkt! Link to comment
puiagaia Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 salut am luat eu acum 2 saptamini de la apaca cu 35 ron. Link to comment
hohaele Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Se gasesc cumva si motorase separat ,eu am cumparat masina cu antena defecta, si cand am desfacut-o am constatat ca nu avea motoras. Link to comment
adycez Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Eu cind am cumparat masina avea antea rupta si motorasul blocat. Ca sa nu ma mai chinui sa o repar pe cea veche am mers la dezmembrari DAEWOO si cu 80 RON mi-am luat o alta antena second. Una noua costa 180 RON. Eu cred ca s-a meritat Link to comment
Banderas_232003 Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 salut spune-mi si mie te rog un magazin de dezmembrari cielo in bcuresti daca stii cumva merci george Link to comment
RD-Woo Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 ... am mers la dezmembrari DAEWOO si cu 80 RON mi-am luat o alta antena SH. Una noua costa 180 RON. Nici chiar atat! intre timp, preturile au mai scazut un pic! am cumparat in urma cu cateva luni si m-a costat 125ron, nou-nouta, din magazin! Link to comment
sorin77 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 la Praktiker sunt antene electrice universale cu schema la cca 45 ron -atata doar ca trebuie sa o adaptezi la masina ta. Cu cu minime cunostinte si o informare in manualul masinii se poate face treaba asta fara probleme in 20 de minute. Link to comment
Recommended Posts