BlueBear Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Deci daca se scoate prea mult acul indicator se strica o siguranta care-l tine in lacasul lui. => nu mai indica nimic. Stie careva daca se poate inlocui numai turometrul? (nu si celelalte indicatoare). HELP! sau daca macar s-ar potrivi de la alta masina dar...cred ca sunt alti parametrii. Link to comment
ovi_jer Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 1.Cine si cum a scos acul? 2.Se poate schimba numai turometrul. Link to comment
BlueBear Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Io...si m-am jucat prea mult pe acolo . Cum? pai l-am tras afara de prea multe ori si acuma nu mai are in ce sa se infiga (siguranta). Dati idei de unde as putea cumpara si cam la ce bani. 10x Link to comment
BlueBear Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Ok revin la problema initiala pe care nu am rezolvat-o CINE ma poate ajuta cu un turometru sau spuneti-mi va rog DE UNDE as putea cumpara? Link to comment
tkd29 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 De cateva zile am ceva probleme cu turometrul , cand il apuca cheful..nu vrea sa se mai ridice ..ramane cazu si cat este jos se aprine putin si sageata de la semnalizare stanga.Daca lovesc putin bordul langa butoanele pt dezaburire sau proiectoare isi revine..si merge cat merge si iara cade jos de tot. Dar daca ii dau pace dupa un anumit timp iara isi revine si indica corect turatia si merge cat vrea el...dupa care iara este jos.. Face treaba asta cum il taie capul...si de multe ori daca lovesc bordul nu isi mai revine..ramane jos.. Ce trebuie sa verific..ca sa vad care este buba..? Link to comment
Mad MAX Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Nu iti face bine contact o mufa de la tabloul de bord. Desfa tabloul de bord si impinge mai bine cele doua mufe face intra in acel tablou. Bafta. Link to comment
ciogaby Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Am o problema cu turometru si ceasul de temp. apa.Mi-a montat cineva leduri in bord si dupa ce le-am montat nu mai merg bine astea 2.La turometru merge acul f. greu si numai cand vrea .Daca trag putin cu mana de ac in exterior merge bine cateva secunde pana intra axul acului la loc in interior.Cel de la apa cand iau contactul nu revine decat daca trag putin de ac.Au vreo smecherie sau a reusit sa le strice cel care a pus ledurile??? Link to comment
Recommended Posts