Jump to content

Turometru Cielo

Recommended Posts

Deci daca se scoate prea mult acul indicator se strica o siguranta care-l tine in lacasul lui. => nu mai indica nimic. Stie careva daca se poate inlocui numai turometrul? (nu si celelalte indicatoare). HELP! sau daca macar s-ar potrivi de la alta masina dar...cred ca sunt alti parametrii.

• 1 year later...

De cateva zile am ceva probleme cu turometrul , cand il apuca cheful..nu vrea sa se mai ridice ..ramane cazu si cat este jos se aprine putin si sageata de la semnalizare stanga.Daca lovesc putin bordul langa butoanele pt dezaburire sau proiectoare isi revine..si merge cat merge si iara cade jos de tot.

Dar daca ii dau pace dupa un anumit timp iara isi revine si indica corect turatia si merge cat vrea el...dupa care iara este jos..

Face treaba asta cum il taie capul...si de multe ori daca lovesc bordul nu isi mai revine..ramane jos..

Ce trebuie sa verific..ca sa vad care este buba..?

• 1 year later...

Am o problema cu turometru si ceasul de temp. apa.Mi-a montat cineva leduri in bord si dupa ce le-am montat nu mai merg bine astea 2.La turometru merge acul f. greu si numai cand vrea .Daca trag putin cu mana de ac in exterior merge bine cateva secunde pana intra axul acului la loc in interior.Cel de la apa cand iau contactul nu revine decat daca trag putin de ac.Au vreo smecherie sau a reusit sa le strice cel care a pus ledurile???