_romulus_ Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Nici saptamana asta nu voi putea participa deoarece lucrez dupaamiaza. Dar poate reusesc sa dau o fuga pentru 5-10 minute Link to comment
sorin_frumuseanu Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Nici eu. Back to Orsova dupa ce am dat kilometrajul peste cap de joia trecuta. Pana acum credeam ca va trece mult timp pana voi face cei 10.000 km cu uleiul actual, dar inca 3-4 weekenduri ca asta si il schimb: Orsova - Mures - Bran - Brasov - Mures - Cluj - Mures - Cluj - Mures - Orsova (adik 2 ture de Cluj). Buna rau buburuza. Sa nu uit: vedeti ca in Brasov au scos tramvaiele iar troleibuzele nu m-au incurcat. Bran e un fel de a spune, ca m-am invartit pe acolo pana am intrat iar in Arges. Dar a meritat si ma uimeste performantele matizului. Au existat 2 tipuri de drumuri: cele de 120km/h si restul. Pun aici poze de la ultima intalnire si una cu zapada, de duminica dimineata. Link to comment
azzureus Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Azi voi lipsi si eu (motivat). Trebuie sa imi iau prietena de la aeroport diseara... Link to comment
Raul Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Aseara nu am putut recupera masina sa vin la intalnire. Se pare ca ne vedem dupa sarbatori. Paste fericit! Cica asa se zice cred Link to comment
_romulus_ Posted April 12, 2007 Author Share Posted April 12, 2007 Speram sa pot veni in seara asta, dar sunt la servici si nu pot "s-o sterg" nici macar pentru 5 minute . Dar pana la 19 se mai pot intampla muuuulte )"> Link to comment
Seba Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Am ajuns pe la 19:40. Nu era nimeni. Link to comment
azzureus Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Baieti, mi-ati tras teapaaaaaa... Am fost ieri prezent la datorie, la 19:00, si am stat pina la 19:32, singur-singurel, eu si vintul care sufla ca naiba... S-a schimbat ora sau locul de intilnire si nu stiu eu? Oricum, sa va para rau ca n-ati venit, ca vroiam sa va arat noile mele cauciucuri de vara Continental ContiEcoContact 3, cumparate si puse cu doar 20 de minute inainte sa vin... Link to comment
_romulus_ Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Sincer, imi pare rau. Programul meu de lucru nu mi-a permis sa vin la intalnire. Spar ca saptamana viitoare sa reusesc sa ajung. Link to comment
Seba Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Sorry! N-am putut sa ajung mai repede. Sa incercam: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...mp;#entry261190 Link to comment
Raul Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Sorry dar eu sunt momentan fara masina in timpul saptamanii. Am luat-o pe jos saptamana trecuta si am ajuns doar sa-l vad pe Adi plecand. Se pare ca inca dureaza povestea cu imprumutatul masinii cateva saptamani. Am sa incerc sa vin pe jos ca nu e asa departe. Link to comment
_romulus_ Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Te-om pescui noi, careva de pe drum... De data asta, sansele sa particip, sunt de 99.99% Link to comment
azzureus Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Azi nu cred ca voi ajunge, din pacate... Link to comment
azzureus Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Azi vine cineva la intilnire (la ora 20)? Link to comment
sorin_frumuseanu Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Super-extra disponibil. Propun pentru astazi actiunea militianul, tema practica. Adica schimbarea unui bec la matiz. Teoretic e usor, dar practica ne omoara: Faza cu stai cu becul in mana ca se invarte pamantul pica. Faza cu suna un prieten pica si ea (Adi si Seba stiu). Solutia (jenanta): 50 mii la un service. ps: pentru membrii noi ramane valabila oferta cu aspirat masina gratuit "> pentru cei vechi, rate. Desi ieri la Real aveam concurenta cu vanzatorii de flori. Link to comment
Raul Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Vin si eu azi si din cate am vb cu el vine si Sebi Link to comment
_romulus_ Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Sper din tot sufletul sa reusesc sa ajung azi. Link to comment
Seba Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Vin si eu azi si din cate am vb cu el vine si Sebi Confirm. Link to comment
_romulus_ Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Spre aducere aminte: Link to comment
Recommended Posts