Jump to content

Recommended Posts

mi-am amintit ca vara trecuta cand am fost la mare mi s-a parut ca s-a lasat mai mult cielo-u decat cat cred eu ca ar putea duce..din cate stiu din cartea tehnica poate duce 500kg in portabagaj. mentionez ca au fost schimbate telescoapele (ambele) deoarece avea o bataie destul de ciudata (primul proprietar avea cabana la munte ) e normal sa fie asa????

Pai volumul porbagajului e 510l deci daca-l umpli cu apa :-D :-D :-D

poti pune ~500Kg .

Eu nu stiu ca sa zic ca eu am pus odata 12 cutii de gresie in porbagaj plus adeziv si chit si s-a lasat dar nu exagerat deci n-am dat cu "fundu' " de asfalt!

Numai cu bagaje nu se prea lasa !

Dupa cate stiu, sarcina utila la Cielo este de 435 Kg; nu cred ca este indicat sa pui mai mult de 150-200 kg in portbagaj fiindca va afecta tinuta de drum a masinii. Eu am bagat cam 100 kg in locul banchetei spate, 150 kg in portbagaj si doua persoane in fata (incl. sofer :-D ) si se cam lasa masina...

am incarcat si eu asta vara portbagajul full cu peste 100 kg de bagaje, rezervorul plin, ne-am suit doi maricei in fata, doua mai mignoane in spate dar n-am observat sa se lase intr-un mod spectaculos chit ca era incarcata cu ~400kg.