ciprianeagu Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 de cateva zile (mai exact 1 sapt - de cand am primit masinuta) ma de unde sa gasesc eleron (cozoroc luneta) pt Aveo (kalos ) 5 usi, ca arata super. Unde mai pui ca este SINGURA modificare la care a zis si sotia DA Link to comment
tolin Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Piesa ... montajul si vopsitul este alta poveste. Link to comment
ciprianeagu Posted April 9, 2007 Author Share Posted April 9, 2007 ceva..."in house"...substituenti (nu original)...nimic mai ieftin? ("> Link to comment
EM!L Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Daca iti place originalul, cred ca nici un substituent nu se ridica la nivelul ala! Link to comment
bogogica Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 adik dupa ce ca e 750 ron...nici vopseaua si manopera la prindere nu sunt cuprinse? ... de fapt traim in Romania, de ce ma mir, nu stiu Link to comment
daewoo67 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 adik dupa ce ca e 750 ron...nici vopseaua si manopera la prindere nu sunt cuprinse? ... de fapt traim in Romania, de ce ma mir, nu stiu 200 de euro e aberant de mult...la ce dealer ai aflat pretul asta...din curiozitate? Link to comment
bogogica Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 (edited) DiBas-ul mi-a conferit asemenea specimen de pret, de ma luat ameteala instantaneu, sincer sa fiu, eu credeam ca sunt incluse toate in pret... Edited October 29, 2007 by bogogica Link to comment
sile2007 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Stiti careva unde gasesc un eleron pt al meu hb,ca am fost pe la dealeri si ma lasat rece ce am auzit...639Ron Radacini respectiv 467Ron Victoria...ma gandesc la ceva sh,dezmembrari...aveti vreo idee?Multumesc! Link to comment
kalosaru Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Salut! Ai vrun cod ceva poate te pot ajuta. Link to comment
Recommended Posts