Akon Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 (edited) Salut tuturor, am si eu o problema la masina.cand am spalat-o am observat ca janta era plina de vaselina,am dat-o jos si am observat ca burduful planetarei era intepat si toata vaselina a improscat-o afara.am bagat din nou vaselina si am incercat sa lipesc cu poxipol am zis ca o sa tina macar cateva sute de km sa ma duc la service dupa Paste.azi dimineata iar am gasit vaselina pe janta.am sunat la service sa nu mai aman.dupa ce m au pus sa astept vreo 15 min am reusit sa vb cu cineva care imi zice sa vin la service sa faca ei constatare sau ceva de gen.i-am zis ca doar nu bat 200km doar ca sa vada ei k este intepat.in fine pana l urma a zis k il comanda bla..bla si la final stupoare...garantia nu acopera reparatia.vi se pare normal,tinand cont ca masina are 1luna jumate si 1.600km??este vb de service-ul Rucom din Cr. o zi buna Foloseste majusculele unde trebuie, spatii intre caractere si semnele de punctuatie si lasa-ne cu K ala. Aici esti in alta parte decat crezi, puteai sa citesti inainte si sa te orientezi. Edited April 10, 2007 by tolin Link to comment
EM!L Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Nu e deloc normal, dar cu parere de rau iti spun ca nu ma mai mira nimic atunci cand vine vorba de Rucom Craiova! Iata cateva "aventuri" ala patitilor ce au avut tangenta cu ei http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=10363 Link to comment
Abram Burel Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Nu e normal in special, dar in general garantia nu acopera niciun fel de cauciuc. E ghinion, dar asta e! Asta nu are neaparat legatura cu "faimosul" Rucom Nu mai merge asa. Stai pe loc pana la programare, apoi baga vaselina la greu, si du-te la service cei 200Km. Link to comment
Dromichete Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Problema e cam incurcata. Eu am avut aceeasi problema la o Supernova si desi eram in garantie mi-au zis ca nu face obiectul garantiei si in consecinta am platit. La Kalos a trebuit sa schimb niste flanse amortizoare (cel putin asa au zis cei de la service) si le-am schimbat pe garantie. Link to comment
tolin Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Eu n-am inteles care-i "problema". Burduful acela nu se inteapa singur si nici presiune nu-i acolo, sa zici ca a cedat. Masina n-are nici-o vina. Link to comment
Satori Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 A tinut in el din Coreea pana aici si aici a cedat si a dat pe langa ) Problema... sa ne zici cat a costa piesa. Daca nu este in garantie, nu este, ce sa ii faci? De spart singur nu s-a spart, fii mai atent pe unde bagi masina (Si o sa zici ca nu ai bagat-o tu si apoi o sa vii ca Senna la intalnire si sa ne spui ca a aflat ca masina suferise un mic accident si de aia s-a "stricat"... de noua). Si cere-le sa iti arate normele de garantie pe care le aplica. Sau, mai bine, suna la GTT si cere cu baiatul de la garantii si intreaba-l pe el. E unul din putini oameni cu bun simt pe care i-am intalnit in serviceuri. Link to comment
Senna Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 (edited) Io stiam de micul incident dar n-am crezut ca puntea spate e atat de fragila incat sa fie afectata asa usor. Reactia celor de la GTT la relatarea problemei mele fiind "ati luat vreo groapa?" m-a facut sa fac legatura intre usoara lovitura a rotii stanga si trasul dreapta. Rezolvat prin geometrie. Edited April 10, 2007 by Senna Link to comment
alx Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Daca este numai burduful intepat eu in locul tau l-as schimba la un alt service. Asta pentru ca daca se buleste planetara si ii vine vreunuia sa verifice sa o schimbe si p-aia poate le vine ideea ca nu e pe garantie si te usureaza de mai multe milioane. Un burduf e un rahat, cu cateva sute de mii l-ai rezolvat. Link to comment
Akon Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 nu am bagat masina pe niciunde...cred ca a fost intepat la montaj pare k a fost intepat cu varful surubelnitei.probabil cand au strans colierul a scapat surubelnita.asta e.a ramas sa ii sun joi Ultima atentionare pentru scris ! Link to comment
tolin Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 ...cred ca a fost intepat la montaj ... Uiti ca masina aceea se asambleaza intr-o fabrica complet robotizata, singura in lume la acest nivel. Link to comment
Akon Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 S-a rezolvat au schimbat piesa pe garantie.A fost tata cu masina si mi-a zis k i-a placut cum au lucrat:au curatat pivoti...etc.Probabil au inceput sa-si mai schimbe si ei politica de functionare...posibil de la reclamatii Link to comment
Recommended Posts