corbitze Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Salutare! Sunt proaspat proprietar de Tico si am o problema.Se pare ca imi pierde benzina dar nu stiu pe unde si de ce...vad doar o urma pe furtunele adiacente pompei de benzina(daca nu ma insel).Se vede mai clar in pozele atasate.Consumul nu e exagerat...mi se pare normal...4.5 afara si 6 in oras.Daca aveti idee ce se intampla sau daca imi lipseste vreo piesa? Sper ca ma puteti ajuta...Va multumesc. Link to comment
ToPser Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Evident ca trebuie schimbata pompa ! Din pozele atasate se pare ca arunca ulei ! Oricum ar fi sa stii ca pompa de bezina are doua membrane in interior ( asezate una pe alta despartite de un distantier ),una spre ulei (adica spre bloc) si una inspre bezina ,cred ca iti dai seama de ce ! La tine s-a dus membrana dinspre ulei de aceea nu ti-a afectat consumul ! Asa ca idee, din practica pompele de benzina cad dupa 90000km sau mai mult ! Link to comment
corbitze Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 OK merci mult! O sa trag o fuga pana la vestitul magazin de la apaca Link to comment
ToPser Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Cere si garniturile de carton daca nu intra in pretul pompei (adica in cutie )! Eu am folosit si silicon de etansare ! >- Link to comment
luci_bce Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 orice ar fi. nu cumparati pompe aftermarket, a mea a cazut dupa o saptamana, noroc de garantie, planuiesc sa o returnez si sa dau diferenta sa iau una de uzina. Link to comment
Recommended Posts