Jump to content

Probleme Cu Sitemul Audio Original

Recommended Posts

vreau sa va prezint si dvs problema care am avuto si care urma sa se lase cu multe cestii neplacute.

am luat un cielo de la un prieten foarte bun dar care a circulat numai el in afara romaniei in elvetia. cand am luato iam schimbat mai multe chestii dar am observat ca boxele spate nu mai merg si am trecut sa demontam casetofonul, zicand ca integratul e ars dar mia venit idee de a alimenta casetofonul in casa si am descoperit ca, canalele spate merg.

masina fusese bagata in service ca sa fie reparat pragul sofer care avea niste rugina si am crezut ca prin demontarea ornamentului si punerea lui la loc s-au taiat firele.

atunci tata a vni cu ideea geniala de a verifica dak boxele spate merg si spupoare acestea erau arse si toata agitatia de 3 zile a fost inutila, deci cand vedeti ca nu merge ceva verificati absolut totul inainte de a schimba si asa ca mam dus in carefour si am luat un set de boxe si leam montat in suportii de plastic originali cu daewoo ca sa arate cat mai bine

sfatul meu este: cascati ochii in toate partile si luati toate ipotezele in calcul chiar si pe cele care par nebune