mike.omega Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Reiau! Ca poate nu m-am facut inteles "Vanatorul isi cumpara masina de 20000 de euro care abia face 13000 si eu n-am aflat?!" Serios vorbind, la cat costa Jetta cu dotari si motorizare de bun simt, cumperi Avensis, Accord, Mondeo, C5, Mazda 6 si cred ca lista poate continua Ah da! Chiar si un Passat Link to comment
Immortal Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 102MPI! @mike: nu dispera, iti multumesc (din nou) dupa ce sun, da' inca n'am facut-o Link to comment
paul_marines Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 "Vanatorul isi cumpara masina de 20000 de euro care abia face 13000 si eu n-am aflat?!" Mikey spre surprinderea celor multi care imi stiu temperamentul "docil" , in urma afirmatiei tale nu pot decat sa te apreciez pozitiv. Ai sa afli si de ce la vremea respectiva. Pana atunci se aplica tactica inducerii in eroare. Link to comment
dreamlike Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Parca il vad cu un Logan Preference abs Plus 1,6, 16V de toata frumusetea, ca tot au astia oferta si nu ajunge chiar la 13000 E . @ dreamlike- O dadui naspa?? Scuze. Nu a fost in intentia mea. Nu bre, zic doar ca forumul asta imi pare tot mai complicat, ori imbatranesc eu tot mai mult . Link to comment
mike.omega Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 @Sebian: eu in locul tau nu mi-as pune pielea la bataie, mai ales ca Aveo are chiar si cutie automata @Safari Hunter: deci tre sa-mi scot armura din dulap??? Link to comment
paul_marines Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 @Safari Hunter: deci tre sa-mi scot armura din dulap??? Nu Mikey, sigur ca nu. Afara ploua , ar rugini ajutata de salinitatea marina din aer si te incomodeaza la fuga. Si ma intreb cum ai reusi sa reilustrezi celebrul indemn : Run Forest! Run! (for your life ) Link to comment
aXeL.ViX Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Salut ! sper ca nu sunt offtopic ...sunt nou pe forum si as dori sa vin la intalnirea de saptamana viitoare daca se poate bineinteles ! Link to comment
dreamlike Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Esti bine venit aXel. Cum intalnirea de saptamana asta s-a tinut in devans, urmareste forumul si vei fi la curent cu detaliile pentru intalnirea de sambata viitoare. Link to comment
paul_marines Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Salutare tuturor celor prezenti la intalnire care se tinu in devans cu ocazia plecarii mele pe meleaguri mai calde. Intalnirea avu o prezentza de marca din care enumar: MCojo, Dreamlike, Immortal, Mikey O, Free Spirit, Vector, GMT si amicul cu Matizelul care tuna a JBL + Blaupunkt. Intanlirea se adaposti de averse la Crazzy, Cafe d'Art tocmai se renova pentru sezonul de vara. Din agenda de convorbiri amintim: - ridicarea la ragul de membru cu autocolant orizontalizat de Dreamlike; - viitoarea masina a Hunterului; - Spam si MS Office 2007 resetat din buton; - masini japoneze care domina piatza; - Citronela care face greatza la clientii de C3; - In vizita la GM/Opel; totul asezonat cu frape crazzy si vanilla, lasagne si cartofi cu carne in sos de Pepsi. Iata pozele.. Link to comment
sorinm Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 si ma mandresc cu stickerul ala ! Link to comment
th3_grimreaper Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Gata, e vineri, intalnirea de joi a trecut si din pacate nu aveam cum sa ajung... Sambata asta se face? sau ramane pe sambata viitoare? Link to comment
Immortal Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Habar n-am, da' nu cred. Eu as veni, ca parca m-am obisnuit sambata...sa vedem de s'or gasi ceva voluntari (ma indoiesc totusi ) Mie o sa-mi fie dor de vanatoru' de dilari Marfa intalnirea, ca mai mereu in ultima vreme! LE: Filip, da'mi de stire sa ne intalnim sa-ti dau detectoru', daca-ti mai tre', ca plec dumeneca pe la 12.00-14.00 Edited April 20, 2007 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Asaaa... lista de membri a fost expusa de Safari Hunter, lista cu discutiile a fost expusa tot el Ce ma bucur eu e ca am ramas cu armura intreaga. La fel ca si (ex)vecinul Immortal o sa-i duc dorul Vanatorului dar las ca se intoarce el la vara, mai bronzat Eu sambata asta mi-am programat alte chestii, imi pare rau, nu ma pot prezenta. Link to comment
aXeL.ViX Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Ok, merci ...asa o sa fac. Link to comment
dreamlike Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 LE: Filip, da'mi de stire sa ne intalnim sa-ti dau detectoru', daca-ti mai tre', ca plec dumeneca pe la 12.00-14.00 O sa aprind focul pe deal cand plec. Intre timp insa m-am si intors, asa ca bunavointa ta o consemnez doar in notebook. Intentia conteaza . Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Nu... next... DA. Adica undeva dupa 5 August? Ajunsei cu bine in Ghana, acum ma pregatesc de imbarcare spre destinatia finala. Pi curand. PS pentru un anonim: este unica in Romania. "> Link to comment
Immortal Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 O sa aprind focul pe deal cand plec. Intre timp insa m-am si intors, asa ca bunavointa ta o consemnez doar in notebook. Intentia conteaza . Esti un rau! Mesaju' l-am scris vineri! Si'n plus, m-am tot gandit ca te risti cu un telefon... @Vanatoruleeeeeeeeeeeeee... "> PS: o bila, enioan? Link to comment
dreamlike Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 PS: o bila, enioan? Merci, te las sa te mai antrenezi, eu ma multumesc cu CM de snooker. Deja campionul de anul trecut (G. Dott) a plecat acasa. O sa simti si tu gustul infrangerii cat de curand . Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 Mda, cel mai probabil la ora asta Vanatorul e pe malul Oceanului si soarbe din cafea Spor la treaba si abia astept sa te intorci! @Immortal: daca ai reusit sa-l superi si pe Dreamlike e clar! Sigur ti-o iei la biliard Link to comment
Immortal Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Eh, il stii pe campion, e nesuferit Eu scrisesem vineri la pranz, avea timp berechet sa dea un telefon - pe care, oricum, trebuia sa'l dea... Link to comment
Recommended Posts