MCojo Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 1. instalarea de lumanari Philips Vision+ pe Kalosul lui Immortal. Opera in 3 acte de MCojo, facturat cu un frape fara TVA; Corectie : s-a facturat intradevar fara TVA doar o felie de tutto... si cred ca de la aia mi se trage acum... Frappeu' nu-l vazui... ... se dubleaza pana data viitoare. Link to comment
Immortal Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Ntz ntz ntz...dau o ...bila, e OK? Link to comment
gmT** Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 (edited) Imi pare rau ca nu am putut sa vin desi m`am laudat ca o voi face. Dacia visinie am vazut`o in Piata Ovidiu, parcata in fata muzeului. Am studiat`o minute in sir. Imi place tare mult ! Edited April 15, 2007 by gmT** Link to comment
mike.omega Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 @MCojo: Con tutto... numai carne n-a fost?! ) @GMT: tocmai ce te-am vazut pe la CET cu ticozaurul verzolin, facea-i la stanga spre Podul de la Butelii Link to comment
gmT** Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Adevar graiesti mike.omega ! Tocmai ce alimentasem cu 15 litri de Carrera100 de la OMV`u Link to comment
dreamlike Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited) Aseara s-a desfasurat a treia intalnire de biliard intre cele doua marci de masini ale clubului nostru chevy-immortal si daewoo-subsemnatul. S-a jucat dupa sistemul cel mai bun din 9 sau primul la 5. A fost o partida interzisa celor cu probleme cardiace care s-a decis in jocul decisiv la bila neagra. Trebuie sa recunosc ca immortal si-a adjudecat victoria cu 5-4 si cred ca nici cand si-a luat masina nu era asa fericit, astfel ca, gustul amar al infrangerii, mi-a trecut foarte repede cand am vazut cat de exuberant era dragul nostru prieten. Il felicit si pe aceasta cale pentru victorie si il astept la o noua confruntare cu proxima ocazie. Edited April 16, 2007 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Propunerea de a ne revedea in cursul saptamanii se vrea a fi materializata joi 19 APR. Acceptiuni? Obiectii? Ora la vot? Eu accept oricare ora, locatie si mai ales poate imi aduc si eu o bluza mai consistenta. Pozele de la intalnire. Link to comment
free_spirit Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited) I'm in ! Edited April 16, 2007 by free_spirit Link to comment
Immortal Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Joi? Nu vineri? As putea, atata vreme cat intalnirea nu incepe mai devreme de 17.00..adica im in @dreamlike: pai daca postezi atat de 'eurosportist', eu nu ma mai joc cu tine. Daca nu te deranjeaza...pai nu mai am nicio satisfactie cand castig, nu? Asa ca vezi cum faci de te enervezi mai repede si...abia astept acea proxima ocazie Nimic nu se compara cu un meci de biliard impotriva unui oponent mai bun, mai ales atunci cand...castigi Intalnireeeeeeeee! Link to comment
dreamlike Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Bunule prieten Immortal - dupa cum singur ti-ai dat seama, mai mult comentariile de mine . P.S. Nu cred ca te refereai la mine cand ai zis de oponentul ala mai bun, nu-i asa ? La intalnire, ma bag fara tagada, numai sa fie dupa ora 16.30. Link to comment
Immortal Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Uhm, ba da, monsieur, ba da... Chiar sunt curios ce-a avut shpiritu' de editat la ditamai postu' de 4 litere... ) Link to comment
mike.omega Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Da da! I'm in! Eu zic sa vina fiecare cum poate, dupa orele 17:00, parerea mea! Link to comment
paul_marines Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Joi? Nu vineri? Immortal - sambata la ora 6 am imi iau zborul spre tarile calde. Link to comment
mike.omega Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 (edited) Concluzie: JOI incepand cu orele 17:00 se va desfasura intalnirea de sapt asta! O sa vin cu dacia vopsita(partial ce-i drept!) si cu o poveste mai a naibii decat Vanatorul & Expo Edited April 17, 2007 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 (edited) si cu o poveste mai a naibii decat Vanatorul & Expo Bey Mikey, stai la coada!! Pana sa ti se intample tie una mie mi se intampla 10 si una si una intamplari demne de o ecranizare de DVD dual layer LP in format 16:9. In avanpremiera - Drive test Avensis / Una la gioale pentru Citroen de la mine / Vizita la dealerul Kamsas. Ultima super pozitiva Daca aduci o bidinea si o galeata de vopsea atunci punem mana de la mana si o vopsim gratis in folosul comunitatii. Edited April 17, 2007 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Ce ai tu cu Citroenu?! Ce, nu-ti place volanul cu butuc fix?! Veniti sa-mi vopsiti bordura cu bidineaua?! Sunteti invitatii mei! Link to comment
free_spirit Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 (edited) Chiar sunt curios ce-a avut shpiritu' de editat la ditamai postu' de 4 litere... ) @IMMORTAL-Ce mah, ce ??!!! N-are omu' voie ??? ) Tot ma chinui sa fac "quote" cu chenar, ca la voi, da' mie nu-mi iese ( sa nu razi ca te halesc ).Scrisesem nu-stiu-ce si nu mi-a convenit si...doar am sters, nu am ...editat. Ca sa nu ies din topic, sa spuneti daca locul de intalnire ramane acelasi sau ne vedem in alta parte(pentru joi, evident). Va salut. Respect Edited April 17, 2007 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ramane atunci pentru joi la 17.00 la Cafe d'Art. Ne vedem acolo cu ultimele povestiri / aventuri. "> @free spirit - Adevarul e ca a avut dreptate cel care a zis ca forumul asta se schimba de la o zi la alta, precum o fata mare care a dat de barbati . Link to comment
gmT** Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Got it cheef! Me will be there ! Link to comment
free_spirit Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 @ dreamlike- O dadui naspa?? Scuze. Nu a fost in intentia mea. Si ca s-o sucesc, ca la ...Ploiesti, , vreau si eu un capac original de Matiz( sau mai multe).Negociabil , evident . Are cineva...disponibile?? Link to comment
MCojo Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 ...In avanpremiera - Drive test Avensis ... Coane daca tot dadusi din casa ... macar spune-le motivul pentru care ai facut-o... ) Link to comment
paul_marines Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 (edited) Coane daca tot dadusi din casa ... macar spune-le motivul pentru care ai facut-o... ) Bey nu-mi prea sade bine sa laud pe cineva, ma roade pizma nu alta, dar matale fusesi acela care-mi zgaraie crusta cerebrala cu sloganul "imi iau Avensis". Am vrut sa vad ce temei ai la baza acestei decizii si ce sa mai zic fusei meserias, but Jetta rules!! Edited April 17, 2007 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Jetta? Iar? ... Serios? Hai ma! Accord? Mazda6? Link to comment
paul_marines Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Asteapta putintel si vom vedea. Mai ales vom discuta joi ce si cum. Link to comment
Recommended Posts