balky Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 (edited) Vreau sa cumpar o nubira wagon.Am fost astazi la o reprezentanta de pe valea cascadelor si mi s-a spus ca nu se mai fabrica.Exista vreo sansa sa gasesc vreuna pe stoc la o reprezentanta ? Edited April 13, 2007 by balky Link to comment
Bel_Ze-but Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Nu cred... Dar de ce nu intri pe site-ul Daewoo , afli numerele de telefon de la toti dealerii (inclusiv din tara) si in maxim o ora ai rezolvat problema si poti dormi linistit. Adica mai astepti o luna sa reduca astia taxa si-ti iei un break second hand de 1-2 ani. Link to comment
balky Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Pana la urma cred ca o sa caut unul de vreo 2 ani vechime.Partea proasta e ca nu prea sa gasesc acestea wagon mai noi. Cam tot ce am gasit au de la 3 ani in sus vechime. Link to comment
Gica Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Dar de ce nu se mai fabrica ? Adica berlina da si wagonul nu ? Link to comment
balky Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 Asa am aflat si eu azi.Ciudat e ca pe toate pliantele, inclusiv de site-ul oficial Daewoo tot apare.Nu ma mai mira nimic... Link to comment
Mircea Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Intreaba totusi la Vocea clientului la uzina. Te vor informa ei care este situatia exact. Link to comment
balky Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 Se poate inchide.Nu ma mai intereseaza .Mai cumpar un teren. Link to comment
Recommended Posts