balanel Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Am si eu nevoie de un sfat. Trebuie sa fac la masina mea indreptat 4 jante tabla, montat cauciucuri noi, geometrie. Unde imi recomandati sa merg, la Sama, Premio sau Autosoft? Ma intereseaza in special geometria sa iasa bine. Multumesc. Link to comment
madkat Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Autosoft - sunt cam la fel ca Sama la partea de roti (s-ar putea totusi mai ieftini) - dar ca geometrie am fost foarte multumit de ei. Edited May 3, 2011 by madkat Link to comment
Banderas_232003 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 La Autosoft Dudesti am facut geometria la Cielo acum 2 ani si ceva. Buni, dar la prima vizita mi-au pus gresit pozitia volanului. Am revenit si au refacut geometria odata cu pozitia corecta a volanului, gratuit. Atunci m-a costat 75-80 lei operatiunea. Este un domn inalt, grizonat care stie ce face si este foarte civilizat. Link to comment
madkat Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 De autosoft am fost multumit - pentru ca au fost singurii (dupa ce incercasem in vreo alte trei locuri - nu vulcanizari de cartier) care stiau ca la 156 se face geometria si la puntea spate. La cielo nu e mare filozofie, ciobani sa fie sa greseasca ceva Link to comment
glumetzu Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) Salutare. Trebuie sa fac si eu geometrie+echilibrare roti la un Matiz in Pitesti. Unde-mi recomandati? Evident pretul e un criteriu de luat in seama. Edited October 19, 2012 by glumetzu Link to comment
Recommended Posts