VAXXi Posted March 12, 2012 Author Share Posted March 12, 2012 Pana una alta, cei care nu au minimul de engleza necesar utilizarii forumului pot folosi Google Translate care are si optiunea de traducere engleza in romana. Subiect incheiat. Link to comment
augustinionut Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Nu-ti incarca bibliotecile JavaScript necesare pentru interfata. De ce ? habar n-am. Verifica-ti firewallurile, blockere, etc. Aveam ajax.googleapis.com trecut la hosts.Adica blocat. Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2012 Author Share Posted March 23, 2012 Si cine merita un sut in dos la faza asta ? Link to comment
augustinionut Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 (edited) Un sut in coor, un pas inainte De unde sa stiu eu ca ipboardu ruleaza scripturi de pe alt site? Edited March 23, 2012 by augustinionut Link to comment
VAXXi Posted March 23, 2012 Author Share Posted March 23, 2012 Pentru ca toate saiturile incarca bibliotecile de JS devenite deja standard de la Google, pentru a avea ultima versiune incarcata si-a distribui incarcarea pe serverele de la Google ? Link to comment
VAXXi Posted April 15, 2012 Author Share Posted April 15, 2012 Pluginul Tapatalk actualizat la versiunea 3.0 pentru versiunea 2.0 a aplicatiei de mobil. Forumul actualizat la versiunea 3.3.1. Link to comment
augustinionut Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 (edited) IPboardu a ramas fixat pe [searchInKey]=&period=lastvisit&userMode=&followedItemsOnly=0">New since my last visit ("> Edited April 19, 2012 by augustinionut Link to comment
Den Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 (edited) Se poate inlatura restrictia privind "media" care poate fi pusa intr-un post? De exemplu,anul trecut am observat ca nu se pot pune mai mult de 15 linkuri catre continut multimedia (de exemplu poze),Chiar daca deschizi alt post in acelasi topic,tot te limiteaza.Motiv pt. care nu m-am mai obosit sa mai postez un reportaj.Un reportaj care contine doar linkuri..nu prea da bine..Cum acele poze nu sunt hostate pe "gmclub.ro",nu au nici o influenta asupra traficului.Cel mult utilizatorul cu o conexiune slaba la internet asteapta ceva mai mult pana la incarcare totala.Dar cum nu mai suntem in epoca de piatra,majoritatea detin o conexiune buna la internet.Cele mai multe forumuri nu au aceasta limitare implementata, O zi buna. Edited April 23, 2012 by Den Link to comment
VAXXi Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 In prezent, limitarile sunt: - 7 emoticons / post - 30 imagini / post - 50 kb text / post - 2 obiecte flash (Youtube, de exemplu) / post - concatenare mesaje postate la mai putin de 5 ore consecutiv de catre acelasi utilizator Adica poti baga 30 de poze intr-un mesaj, nu-ti ajung ? Link to comment
Den Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 (edited) Nu )"> . De fapt inteleg,e un forum auto,probabil asta e cauza limitarii..ar mai fii si numarul mare de utilizatori "guest" Edited April 23, 2012 by Den Link to comment
VAXXi Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 Nu e vorba de faptul ca-i forum auto, e vorba de a fi un forum utilizabil in primul rand. 30 de poze / post la un thumbnail de 10 kb inseamna deja 300 kb; o pagina are 20 de posturi, daca s-au nimerit 3-4 posturi de-astea ai sarit de 1 mb/pagina, ceea ce e mult pentru un utilizator cu banda limitata sau care este tarifat la traficul facut. Ai fi surprins ca si-n ziua de azi sunt multi care nu au "tzava nelimitata". In fine, pune cele 30 de poze mai intai si daca exista interes, continui dupa 5 ore cu un alt post cu inca 30 de poze, poftim Link to comment
Den Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Eh,asta nu stiam...Buna informatia Link to comment
augustinionut Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Cine e "alexa" asta?? 1145 users are online (in the past 60 minutes) 2 members, 1143 guests, 0 anonymous users (See full list) augustinionut, Google, conu_a, Google Mobile, Alexa Link to comment
NFS Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 O fi asta? http://www.gmclub.ro/forum/index.php/user/25311-alexa/ Desi zice c-a fost Last Active Nov 08 2009 14:54 Link to comment
VAXXi Posted April 25, 2012 Author Share Posted April 25, 2012 Alexa e un fel de motor de , indexeaza situri pentru a stabili rankingul lor. Link to comment
VAXXi Posted May 25, 2012 Author Share Posted May 25, 2012 1 iunie ora 0400 Bucuresti serverul va fi oprit pentru ~2 ore. Link to comment
Raresh20 Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 (edited) Poate ca s-a mai discutat, dar avand in vedere ca apar destul de multe poze, nu se poate pune un plugin de imagini ca sa nu le mai tot deschidem in taburi separate, sau mai rau, sa le deschida in tabul curent, pierzandu-se timp cu incarcarea + back-ul la pagina. ? Edited September 3, 2012 by Raresh20 Link to comment
augustinionut Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Fa click pe poza cu butonul din mijloc de la mouse Link to comment
VAXXi Posted September 3, 2012 Author Share Posted September 3, 2012 Exact. Am avut plugin de "galerie foto" si am renuntat, deoarece: - era greu sa deschizi mai multe poze simultan - era greu sa salvezi o poza Asa cum a zis si @augustinionut, configureaza-ti browserul ca la middle-click (click pe rotita) sa deschida in tab nou si gata, asa-i cel mai comod si la navigat. Link to comment
Raresh20 Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Cand ziceam ca le deschid in taburi separate, ma refeream cu rotita de la mouse.Stiu asta, doar ca uneori fiind cu gandul la altele apas clic . Mersi de raspuns oricum Link to comment
NFS Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Si mie mi se pare mai incomod cu plugin-ul. Prefer middle click->new tab. Link to comment
Raresh20 Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Da, e ok si cu middle click, il folosesc, dar mai este cand ma grabesc/uit si apas click simplu si trebuie sa dau back dupaia si sa astept iar pana se incarca. Merge cu middle click si daca este plugin, nu se incurca una pe alta Link to comment
NFS Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 (edited) Merge si nu prea. De exemplu, daca acum sunt mai multe poze pe care vreau sa le vad mai de aproape, dau middle-click pe fiecare si mi le deschide in taburi separate. Le pot vedea practic "in paralel", nu trebuie sa dau back/forward, daca vreau sa compar doua poze. Cu pluginul nu merge schema asta (cel putin mie nu mi-a mers pe forumurile care au implementat plugin-ul). Edited September 5, 2012 by NFS Link to comment
Raresh20 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Se poate, dar ieri am incercat pe softpedia sa dau middle click si a deschis-o in tab nou, chiar daca au bagat plugin acum recent, cand au modificat si tema. Link to comment
VAXXi Posted April 14, 2013 Author Share Posted April 14, 2013 Am facut upgrade la ultima versiune de forum - daca observati nereguli, dati de veste. Link to comment
Recommended Posts