Jump to content

Upgrade forum

VAXXi

Recommended Posts

Pe mine nu ma mai logheaza automat. Deja a inceput sa ma enerveze. Am crezut ca "tine minte" mai multe chestii si nu ma acepta daca schimb conexiunea (servici/acasa). Dar nu si nu. De cate ori intru zice ca habar n-are cine sunt.

Tot la fel face si la mine. Nu se poate remedia, ca deja ma seaca.

• 1 month later...
  • 3 months later...

Nou, nou, am actualizat forumul la versiunea 2.3.1.

In plus, a aparut un skin nou, IP.Board Pro, mai inchis la culoare (poate fi ales in partea de jos a paginii, unde scrie acum IPB 2.2).

Imbunatatiri generale, probleme reparate, bla bla. Daca apar probleme, raportati aici.

Chestie de gust sau de obisnuinta; mie fonturile nu-mi plac (le prefer pe-astea mai labartate), iar impactul negru-bleu mi se pare mai greu de suportat decat albastru-bleu.

O sa mai incerc sa-l ajustez un pic, desi asta este "trendul", e skinul oficial de-acum incolo.

Si nu ca ar fi o mare problema dar selectorul de limba e degeaba.

Din cauza ca am incercat sa traducem romana ... pentru ca na, nu prea avem englezi pe forum. Oricum, e cam balarie in butoane/languages, o sa le iau o data la curatat.

Cu IPBPro la skin nu apare bannerul de antet al forumului, ci doar unul cu IP.Board. (folosesc Opera)

Se va rezolva si asta. Antetul e facut doar pt. skinul actual, pentru asta nou n-am avut inca timp.

Ma pune cam des sa ma loghez.Na! ca nu pot nici edita.Vroiam sa mai spun ca ma da afara dupa fiecare post.

Da-i un delete la toate cookies-urile din browser, cel mai sanatos. In Firefox, Ctrl+Shift+D.

• 6 months later...