mike.omega Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Nu stiu daca e de la mine sau de la voi dar nu se incarca nici un avatar si nici adresa gmclub.ro nu merge Link to comment
nrares Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Pe mine nu ma mai logheaza automat. Deja a inceput sa ma enerveze. Am crezut ca "tine minte" mai multe chestii si nu ma acepta daca schimb conexiunea (servici/acasa). Dar nu si nu. De cate ori intru zice ca habar n-are cine sunt. Tot la fel face si la mine. Nu se poate remedia, ca deja ma seaca. Link to comment
mike.omega Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 S-a rezolvat ce am scris eu mai sus Link to comment
blackshadow Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Azi a cam fost in vacanta forumul Sarbatoreste si el de 1 Mai muncitoresc... E bine ca si-a revenit totusi la timp Link to comment
Alinutz Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Ce se mai aude de skin-ul mai "intunecat" ? Link to comment
zeneseu Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Salut. Mi se intampla ceva ciudat cu forumul. Daca intru pe daewooclub, imi apare cam ciudata pagina. Anexez un fisier sa vedeti si voi ce se intampla. Seat_Leon_Fr___Daewoo___Chevrolet_Forum.htm Ce e mai ciudat, daca intru pe gmclub.ro, paginile se afiseaza normal. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Link to comment
andreis Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) Incearca in partea de sus, dreapta options->display modes-> standard. (pentru jumatate din problema..) Edited June 5, 2007 by andy Link to comment
zeneseu Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) Am rezolvat problema. Multumesc tuturor care mi-au dat o mana de ajutor. Omul cat traieste invata...sa mai controleze si mouse-ul Edited June 5, 2007 by BH ZNS Link to comment
VAXXi Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Nou, nou, am actualizat forumul la versiunea 2.3.1. In plus, a aparut un skin nou, IP.Board Pro, mai inchis la culoare (poate fi ales in partea de jos a paginii, unde scrie acum IPB 2.2). Imbunatatiri generale, probleme reparate, bla bla. Daca apar probleme, raportati aici. Link to comment
tolin Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Merci. Primele obs.: fonturi reusite, culori mai putin violente. Link to comment
NFS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Chestie de gust sau de obisnuinta; mie fonturile nu-mi plac (le prefer pe-astea mai labartate), iar impactul negru-bleu mi se pare mai greu de suportat decat albastru-bleu. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Si nu ca ar fi o mare problema dar selectorul de limba e degeaba. Link to comment
perfidus Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Cu IPBPro la skin nu apare bannerul de antet al forumului, ci doar unul cu IP.Board. (folosesc Opera) Link to comment
ileana Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ma pune cam des sa ma loghez.Na! ca nu pot nici edita.Vroiam sa mai spun ca ma da afara dupa fiecare post. Link to comment
tolin Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Mama, esti de Gazeta aici ! Sunt curios cum ai editat pana la urma, ai pus pe altcineva ? Link to comment
VAXXi Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Chestie de gust sau de obisnuinta; mie fonturile nu-mi plac (le prefer pe-astea mai labartate), iar impactul negru-bleu mi se pare mai greu de suportat decat albastru-bleu. O sa mai incerc sa-l ajustez un pic, desi asta este "trendul", e skinul oficial de-acum incolo. Si nu ca ar fi o mare problema dar selectorul de limba e degeaba. Din cauza ca am incercat sa traducem romana ... pentru ca na, nu prea avem englezi pe forum. Oricum, e cam balarie in butoane/languages, o sa le iau o data la curatat. Cu IPBPro la skin nu apare bannerul de antet al forumului, ci doar unul cu IP.Board. (folosesc Opera) Se va rezolva si asta. Antetul e facut doar pt. skinul actual, pentru asta nou n-am avut inca timp. Ma pune cam des sa ma loghez.Na! ca nu pot nici edita.Vroiam sa mai spun ca ma da afara dupa fiecare post. Da-i un delete la toate cookies-urile din browser, cel mai sanatos. In Firefox, Ctrl+Shift+D. Link to comment
vasiledintomis Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Din punctul meu de vedere nu e buna faza cu cititul forumului doar cand esti logat.Ganditi-va ca nu toate calculatoarele pe care intram sunt sigure si eu unul nu vreau sa-mi pierd contul aiurea. Link to comment
VAXXi Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 Urmeaza un nou upgrade soft ... sambata sau duminica, timp de vreo cateva ore forumul va fi offline. Link to comment
Mircea Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Bine ca-ti gasesti sa le faci in week-end Tu noaptea ce faci, dormi? Ca atunci nu-l afectezi decat pe Cumnatu )"> Link to comment
VAXXi Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 Nu dorm, dar e mai fun sa stric chestii ziua, decat noaptea. Ziua n-are cine sa le vada! Link to comment
VFX Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 So, cand incepe sefu' down-time-ul? Link to comment
VAXXi Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 Cand se termina un transfer ... cred ca maine, la cum merge. Link to comment
VFX Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Aham...oki... Back-up placut... Link to comment
VFX Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Sa inteleg ca e gata upgrade-ul? suntem la 2.3.4... Sau nu? Link to comment
sergiuhusca Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Nu cred!Mie imi apare tot 2.2.0! Link to comment
Recommended Posts